saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ درود بر شما دوستان عزیز سال نو همه مبارک امیدوارم در اغاز سال 94 لحظات خوشی رو سپری کرده باشین به تالار خودتون,تالار برق خیلی خیلی خوش اومدید :hapydancsmil:امید که لحظات شادی رو در اینجا داشته باشین:hapydancsmil: اگ کم و کسری بود به خوبی خودتون ببخشید اخه ما مدیرمون رفته مرخصی اینجا اسپم ازاده خلاصه که راحت باشین و حسابی خوش بگذرونین:2eaoapgxehimkak1y7e اگر هم دوست داشتین خوشحال میشیم یه یادگاری کوچولو برامون بذارین ایشالا عیدیتون هم با یاری مدیران(محمدعارف)محفوظ خواهد بود(من هنوز بهشون نگفتما میترسم اینو ببینن منو اخراج کنن) :mornincoffee:حالا بفرمایین حسابی از خودتون پذیرایی کنین:(50): 29 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ژله ندارین ...؟! سلام وحید...اولین مهمونمون تو هستی خوش اومدی چرا داریم بفرمایید مدلای دیگه هم خواستی بگو 9 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ دوباره و دهباره عیدتون مبارک و سال خوبی داشته باشید میگم ایرانی ها باید یه تغییری توی آداب و رسومشون ایجاد کنند... چرا همه ش آجیل و شیرینی ؟! خب آدم یه جا میره آجیل میخوره بسه دیگه ... و زیاد خوردن اینها هم خوب نیست... یه کم تنوع به خرج بدید ملت... مثلا عدسی بیارید بخوریم یا سبزی خوردن ... عیدم هم گذشت ... چند روز دیگه بیشتر نمونده ... 13 بدر فکرمو درگیر کرده ! 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ به به ساغر باااااااانو....چه شود مهمونی به میزبانیه یک بانوووووو.... سلام عرض ادب به همه دوستایی که تو این تعطیلات تو انجمن بودن.... ممنون از دعوتت... ایشالا مهمونیه خوبی باشه... کمک خواستی بگوعزیزم...پسرا زیادن رحم نمکنن:-( ♥♥♥♥♥ تو پذیرایی کمکت میکنم عزیزم....♥♥♥♥ 10 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام سال نو رو خدمت کلیه بر و بچه های تالار برق تبریک میگم. 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ای جووووووووووووووووووووونم نوه مهلبانم چه پذیرایی توپی:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. مجددا سال نو مبارک امیدوارم سال خیلی خوبی داشته باشید . اخرای عیده انرژیم تموم شده دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه بگم . ممنونم از پذیراییتون . :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ساعت 10.30 صبح فقط همین؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کجایین مهمونا بیاین دیگه 6 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ دوباره و دهباره عیدتون مبارک و سال خوبی داشته باشید میگم ایرانی ها باید یه تغییری توی آداب و رسومشون ایجاد کنند... چرا همه ش آجیل و شیرینی ؟! خب آدم یه جا میره آجیل میخوره بسه دیگه ... و زیاد خوردن اینها هم خوب نیست... یه کم تنوع به خرج بدید ملت... مثلا عدسی بیارید بخوریم یا سبزی خوردن ... عیدم هم گذشت ... چند روز دیگه بیشتر نمونده ... 13 بدر فکرمو درگیر کرده ! مرسی سال بر شما هم خوش... سبزی خوردن و عدسی؟؟؟:w58:میگم دیگه یهو بگو سوپ و اش و کوکوسبزی و.... بفریمایید اینم واسه شما نوش جونتون به به ساغر باااااااانو....چه شود مهمونی به میزبانیه یک بانوووووو....سلام عرض ادب به همه دوستایی که تو این تعطیلات تو انجمن بودن.... ممنون از دعوتت... ایشالا مهمونیه خوبی باشه... کمک خواستی بگوعزیزم...پسرا زیادن رحم نمکنن:-( ♥♥♥♥♥ تو پذیرایی کمکت میکنم عزیزم....♥♥♥♥ عزیزمی مرسی که اومدی میدونم منم امیدم به شما دختراست:))) با سلامسال نو رو خدمت کلیه بر و بچه های تالار برق تبریک میگم. ممنونم لطف کردین اومدین ای جووووووووووووووووووووونم نوه مهلبانم چه پذیرایی توپی:hapydancsmil: بابابزرگ جون.....خوش اومدی صفا اوردی....نورانی کردی محفلمون رو.....:)))قابلی نداره سلام. مجددا سال نو مبارک امیدوارم سال خیلی خوبی داشته باشید . اخرای عیده انرژیم تموم شده دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه بگم . ممنونم از پذیراییتون . :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ممنونم عزیزم لطف کردی اومدی همچنین برای تو اصن اسپم کنین هرچی دوس دارین بگین بی ربط و با ربط قابلی نداره 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام علیکم خاله جون چطوری عزیزم خسته نباشی گلم خیلی خسته شدی با پذیرایی از مهمونا میگفتی بیام کمک بفرما عیدی من برای تالار خوشگلتون 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام علیکم خاله جونچطوری عزیزم خسته نباشی گلم خیلی خسته شدی با پذیرایی از مهمونا میگفتی بیام کمک بفرما عیدی من برای تالار خوشگلتون سلام خاله جون خیلی لطف کردی اومدی نه بابا چه خستگی معلوم نیست مهمونا کجان که نمیان مرسی خاله جون دستت درد نکنه چه خوشگلن:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خاله جون خیلی لطف کردی اومدینه بابا چه خستگی معلوم نیست مهمونا کجان که نمیان مرسی خاله جون دستت درد نکنه چه خوشگلن:hapydancsmil: قابل دار نیست عسلم میان مهمونا یکم تنظیم خواب مردم ریخته بهم فک کنم خوابن تو خودتو آماده کن یهویی یهویی یه عالمه مهمون میاد :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ قابل دار نیست عسلم میان مهمونا یکم تنظیم خواب مردم ریخته بهم فک کنم خوابن تو خودتو آماده کن یهویی یهویی یه عالمه مهمون میاد :hapydancsmil: ای بابا این ساعتا رو بردن جلو زندگیمون مختل شده ایشالا همهگی با هم بیان:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ چرا فقط سپاس میزنین دوستیا؟ خب یه حرفی هم بزنین 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نوه مهلبان ناهار قراره چی بخوریم:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اینم خریدم که دست خالی نیام خونت نوه مهلبان 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نوه مهلبان ناهار قراره چی بخوریم:gnugghender: چی دوس داری بابابزرگ سفارش بده بیارم اب دوغ خیار خوبه؟ 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام وحید...اولین مهمونمون تو هستی خوش اومدیچرا داریم بفرمایید مدلای دیگه هم خواستی بگو سلام/ من که چیزی نمیبینم میگفتی ندارین خب :( 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده