Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ آقا اون اولی اصلشه دیگه هوم؟ هییییییییییییسسسسسسسسس صداشو در نیار 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ نوه مهلبان این مورد اصلا برات خوب نبود خب چرا شماها بخورین من نخورم؟؟؟ من از همون بالایی ها موخوام من دارم میرم فردا میام به بقیه مهمونی میرسم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ خب چرا شماها بخورین من نخورم؟؟؟من از همون بالایی ها موخوام من دارم میرم فردا میام به بقیه مهمونی میرسم:hapydancsmil: باشه نوه مهلبان توام بخور ازونا:icon_pf (34): مواظب خودت باش 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ کاشته های نسل مارو درو میکنی یه شعر جدید میگفتین حداقل از صنعتی نامه ما کش نمیرفتی ...امثال من داریم میراث اون نسل رو حفظ میکنیم... بیا ببیندهه 70ها دارن دانشگاه رو بر باد فنا میدن!!!! 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ...امثال من داریم میراث اون نسل رو حفظ میکنیم... بیا ببیندهه 70ها دارن دانشگاه رو بر باد فنا میدن!!!! کاملا مشخصه حفظ میکنین 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ داداش خودت صابخونه ای دعوت لازم نداری فقط خداکنه چربی خون نگیری ممنون نه بابا من یازده ماه سال از تنقلات دوری میکنم تا این سیزده روز از خجالتش در بیام 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ صاحبخونه کجا رفتین؟ ما مهمون داریم زود میریم ها 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام و درود به همه دوستان عزیز... خوش اومدین به تالار خودتون ... امیدوارم امسال سال خیلی خیلی خوبی برای همه باشه.... 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان صنایع من یه سوال دارم کار شما چیه؟ صنایع غذایی به شما مربوطم میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ممنوننه بابا من یازده ماه سال از تنقلات دوری میکنم تا این سیزده روز از خجالتش در بیام صاحبخونه کجا رفتین؟ما مهمون داریم زود میریم ها هیچی این برو بچ شلوغ کاری کردن رفتم جمشون کنم شما از خودت پذیرایی کن 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان صنایع من یه سوال دارم کار شما چیه؟صنایع غذایی به شما مربوطم میشه؟ عزیز دل برادر توام مثل مهدی نکنه کتک میخوای مهندسی صنایع (به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : Industrial engineering) عنوانی برای بیان رویکردی در علم مدیریت سازمانها و صنایع میباشد. نام فارسی این رشته به عنوان معادل درست انگلیسی آن عبارت مهندسی صنعتی است که توسط - فردریک تیلور - بانی علم مدیریت به کار برده شد. در عمل مهندس صنایع سعی بر ان دارد که با بهرهگیری از علوم مهندسی و مدیریت میزان بهرهوری سیستم را افزایش دهد. خیر ارتباطی نداره 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام و درود به همه دوستان عزیز...خوش اومدین به تالار خودتون ... امیدوارم امسال سال خیلی خیلی خوبی برای همه باشه.... به به بالاخره صاحبش اومد دیگه پذیرایی با خودت 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ خانم مدیر که حوصله مهمون داری نداشت رفت آقا ما همچنان هستیم و تالار هم منتظر تاپیکای وزین شما 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام عید شما مبارک... عیدیه ما کوش؟ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام عید شما مبارک... عیدیه ما کوش؟ سلام دخمل عمو عیدت مبارک دخمل عمو غیر لیدا که کسی یادگاری نذاشت تو یادگاری بذار عیدی بگیر 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread143567.html#post1517451 آقا عیدی مارو بده بریم.... عکسا و شعرم حساب کن لدفن!!!! 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ تازه گفتم از اصفهان بریونی مخصوص هم بیارن شام بریونی داریم ؟/؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread143567.html#post1517451 آقا عیدی مارو بده بریم.... عکسا و شعرم حساب کن لدفن!!!! یک عیدی توپ میستونم از ممدو 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ شام بریونی داریم ؟/؟؟ بابا میترکین بذارین کله پاچه شیشلیک پایین بره 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ یک عیدی توپ میستونم از ممدو دیگه ریش و قیچی دست خودت......هر گلی زد به سر خودت زدی!!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده