wheeler 8640 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 سلام چرا گفتی پیر مرد ؟ اینجا فقط ناصر دندون نداره پیر مرده ..تخمه ها رو ببین داره مک میزنه نمیتونه بشکونه یواش !! یواش! هش مال خودته یکمم نفس بکش بنفش شدی چرا جیباتو پر میکنی آخه ؟ عیدت مبارک عزیز :icon_gol: ناصر یدونه از اون 57 خشک شدت بده بکشیم 4
Astraea 25351 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 خوب خوب میبینم که بیخبر جشن و مهمونی گرفتید!!! من اومدم!!!!!!!! باز هم همون جمله کلیشه ای:دوستان عزیز سال نو مبارک بفرمایید اینم کادو من.ما رسم نداریم دست خالی بریم مهمونی: عکس العمل آقا مهدی با دیدن کادو من!!!! 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 ما یادگاری نمیدیم.من هیچی نخوردم. شیشلیک ، بریونی ، بره سرخ کرده بابا ورشکستم کردین دیگه 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 سلام چرا گفتی پیر مرد ؟ اینجا فقط ناصر دندون نداره پیر مرده ..تخمه ها رو ببین داره مک میزنه نمیتونه بشکونه یواش !! یواش! هش مال خودته یکمم نفس بکش بنفش شدی چرا جیباتو پر میکنی آخه ؟ عیدت مبارک عزیز :icon_gol: ناصر یدونه از اون 57 خشک شدت بده بکشیم هرچی میکشیم از دست همین ناصره 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 خوب خوب میبینم که بیخبر جشن و مهمونی گرفتید!!! من اومدم!!!!!!!! باز هم همون جمله کلیشه ای:دوستان عزیز سال نو مبارک بفرمایید اینم کادو من.ما رسم نداریم دست خالی بریم مهمونی: عکس العمل آقا مهدی با دیدن کادو من!!!! ها پس چی فک کردی منتظر تو میمونیم عجب تاج خوشگلی داری اعتراف کن گلای جلوی دانشکده مارو کندی؟ نیاز به واکنش نداره همون تونل سبز جلوی دانشکده صنایع به کل دانشکده درپیت شما میرزه 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 سلام و درود فراوان خدمتتون مهندس لین خوبی؟ سال نو مبارک ما میخواستیم زودتر بیایم دیدیم زشته بدون دعوت بریم جای بسیار عالی تنقلاتتون حرف نداره 4
Astraea 25351 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 شک ندارم تا نمیومدم چقدر دپ بودی...چون من با سوپرایز اومدم و اینو خوب میدونی!!!!!! میدونم..عادیه...نمک بخورید و .................بعد حسابتو میرسم..الان عیده و من مهمونم..... 3
wheeler 8640 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 هرچی میکشیم از دست همین ناصره آخه جیباشو نگاه کن !!! هر چی خوراکی بود ریخته تو جیبش سرمو برگردوندم آجیلای منو پاتک زد چیزی برای کشیدن نداره بابا فقط 57 داره :ws28: 2
saghar... 6666 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 بابا خودش گفت. دقت نکردی. گفت زدم به دل خطر! آخ دووووووون علوسی :hapydancsmil: چرا بابابزرگمو اذیت میکنی و شایعه میپراکنی نگرفته دیگه نگرفتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــَم باشه بابابزرگی قبول حرص نخور عصبانی نشو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
Astraea 25351 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 این شعرم فقط جهت هدیه بهت زحمت تایپش رو کشیدم.... فکر کردی صنعتی هم هرتکی است/این اداهایت عزیزم قرتکی است یادی از هوشنگ منگل کرده ای/بی سبب خود را فقط جل کرده ای میوه ای خواهی که در این فصل نیست/خواهش تو منطقی الاصلنیست بایدت سوی صنایع میشدی/چون در انجا زود قانع میشدی ای عزیزم در صنایع بی حساب/جمله میبینی گلابی های ناب درسهایش از گلابی بهتر است/زین سبب افتادگانش کمتر است 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 شیشلیک ، بریونی ، بره سرخ کرده بابا ورشکستم کردین دیگه یه چیزه جدید موخوم. 2
saghar... 6666 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 آقا خودم رفتم یه نون پنیری خریدم دور همی ، دخدرا هم نیستن بزنین به بدن منم میخوام از همشون من نبودم همشو خوردین 1
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 سلام و درود فراوان خدمتتون مهندس لین خوبی؟سال نو مبارک ما میخواستیم زودتر بیایم دیدیم زشته بدون دعوت بریم جای بسیار عالی تنقلاتتون حرف نداره داداش خودت صابخونه ای دعوت لازم نداری فقط خداکنه چربی خون نگیری 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 منم میخوام از همشون من نبودم همشو خوردین نوه مهلبان این مورد اصلا برات خوب نبود 2
wheeler 8640 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 آقا خودم رفتم یه نون پنیری خریدم دور همی ، دخدرا هم نیستن بزنین به بدن آقا اون اولی اصلشه دیگه هوم؟ 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 این شعرم فقط جهت هدیه بهت زحمت تایپش رو کشیدم.... فکر کردی صنعتی هم هرتکی است/این اداهایت عزیزم قرتکی است یادی از هوشنگ منگل کرده ای/بی سبب خود را فقط جل کرده ای میوه ای خواهی که در این فصل نیست/خواهش تو منطقی الاصلنیست بایدت سوی صنایع میشدی/چون در انجا زود قانع میشدی ای عزیزم در صنایع بی حساب/جمله میبینی گلابی های ناب درسهایش از گلابی بهتر است/زین سبب افتادگانش کمتر است کاشته های نسل مارو درو میکنی یه شعر جدید میگفتین حداقل از صنعتی نامه ما کش نمیرفتی 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 شک ندارم تا نمیومدم چقدر دپ بودی...چون من با سوپرایز اومدم و اینو خوب میدونی!!!!!!میدونم..عادیه...نمک بخورید و .................بعد حسابتو میرسم..الان عیده و من مهمونم..... 3
ارسال های توصیه شده