Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ یادگاریاتونم رو کنین وگرنه از عیدی خبری نی 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ما یادگاری نمیدیم. من هیچی نخوردم. 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام چرا گفتی پیر مرد ؟ اینجا فقط ناصر دندون نداره پیر مرده ..تخمه ها رو ببین داره مک میزنه نمیتونه بشکونه یواش !! یواش! هش مال خودته یکمم نفس بکش بنفش شدی چرا جیباتو پر میکنی آخه ؟ عیدت مبارک عزیز :icon_gol: ناصر یدونه از اون 57 خشک شدت بده بکشیم 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ خوب خوب میبینم که بیخبر جشن و مهمونی گرفتید!!! من اومدم!!!!!!!! باز هم همون جمله کلیشه ای:دوستان عزیز سال نو مبارک بفرمایید اینم کادو من.ما رسم نداریم دست خالی بریم مهمونی: عکس العمل آقا مهدی با دیدن کادو من!!!! 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ما یادگاری نمیدیم.من هیچی نخوردم. شیشلیک ، بریونی ، بره سرخ کرده بابا ورشکستم کردین دیگه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام چرا گفتی پیر مرد ؟ اینجا فقط ناصر دندون نداره پیر مرده ..تخمه ها رو ببین داره مک میزنه نمیتونه بشکونه یواش !! یواش! هش مال خودته یکمم نفس بکش بنفش شدی چرا جیباتو پر میکنی آخه ؟ عیدت مبارک عزیز :icon_gol: ناصر یدونه از اون 57 خشک شدت بده بکشیم هرچی میکشیم از دست همین ناصره 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ خوب خوب میبینم که بیخبر جشن و مهمونی گرفتید!!! من اومدم!!!!!!!! باز هم همون جمله کلیشه ای:دوستان عزیز سال نو مبارک بفرمایید اینم کادو من.ما رسم نداریم دست خالی بریم مهمونی: عکس العمل آقا مهدی با دیدن کادو من!!!! ها پس چی فک کردی منتظر تو میمونیم عجب تاج خوشگلی داری اعتراف کن گلای جلوی دانشکده مارو کندی؟ نیاز به واکنش نداره همون تونل سبز جلوی دانشکده صنایع به کل دانشکده درپیت شما میرزه 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام و درود فراوان خدمتتون مهندس لین خوبی؟ سال نو مبارک ما میخواستیم زودتر بیایم دیدیم زشته بدون دعوت بریم جای بسیار عالی تنقلاتتون حرف نداره 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ شک ندارم تا نمیومدم چقدر دپ بودی...چون من با سوپرایز اومدم و اینو خوب میدونی!!!!!! میدونم..عادیه...نمک بخورید و .................بعد حسابتو میرسم..الان عیده و من مهمونم..... 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ هرچی میکشیم از دست همین ناصره آخه جیباشو نگاه کن !!! هر چی خوراکی بود ریخته تو جیبش سرمو برگردوندم آجیلای منو پاتک زد چیزی برای کشیدن نداره بابا فقط 57 داره :ws28: 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ بابا خودش گفت. دقت نکردی. گفت زدم به دل خطر! آخ دووووووون علوسی :hapydancsmil: چرا بابابزرگمو اذیت میکنی و شایعه میپراکنی نگرفته دیگه نگرفتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــَم باشه بابابزرگی قبول حرص نخور عصبانی نشو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ این شعرم فقط جهت هدیه بهت زحمت تایپش رو کشیدم.... فکر کردی صنعتی هم هرتکی است/این اداهایت عزیزم قرتکی است یادی از هوشنگ منگل کرده ای/بی سبب خود را فقط جل کرده ای میوه ای خواهی که در این فصل نیست/خواهش تو منطقی الاصلنیست بایدت سوی صنایع میشدی/چون در انجا زود قانع میشدی ای عزیزم در صنایع بی حساب/جمله میبینی گلابی های ناب درسهایش از گلابی بهتر است/زین سبب افتادگانش کمتر است 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ شیشلیک ، بریونی ، بره سرخ کرده بابا ورشکستم کردین دیگه یه چیزه جدید موخوم. 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ آقا خودم رفتم یه نون پنیری خریدم دور همی ، دخدرا هم نیستن بزنین به بدن منم میخوام از همشون من نبودم همشو خوردین 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام و درود فراوان خدمتتون مهندس لین خوبی؟سال نو مبارک ما میخواستیم زودتر بیایم دیدیم زشته بدون دعوت بریم جای بسیار عالی تنقلاتتون حرف نداره داداش خودت صابخونه ای دعوت لازم نداری فقط خداکنه چربی خون نگیری 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ منم میخوام از همشون من نبودم همشو خوردین نوه مهلبان این مورد اصلا برات خوب نبود 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ یه چیزه جدید موخوم. سفارش بده 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ آقا خودم رفتم یه نون پنیری خریدم دور همی ، دخدرا هم نیستن بزنین به بدن آقا اون اولی اصلشه دیگه هوم؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ این شعرم فقط جهت هدیه بهت زحمت تایپش رو کشیدم.... فکر کردی صنعتی هم هرتکی است/این اداهایت عزیزم قرتکی است یادی از هوشنگ منگل کرده ای/بی سبب خود را فقط جل کرده ای میوه ای خواهی که در این فصل نیست/خواهش تو منطقی الاصلنیست بایدت سوی صنایع میشدی/چون در انجا زود قانع میشدی ای عزیزم در صنایع بی حساب/جمله میبینی گلابی های ناب درسهایش از گلابی بهتر است/زین سبب افتادگانش کمتر است کاشته های نسل مارو درو میکنی یه شعر جدید میگفتین حداقل از صنعتی نامه ما کش نمیرفتی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ شک ندارم تا نمیومدم چقدر دپ بودی...چون من با سوپرایز اومدم و اینو خوب میدونی!!!!!!میدونم..عادیه...نمک بخورید و .................بعد حسابتو میرسم..الان عیده و من مهمونم..... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده