Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ناهار کی شیشلیک میخوره منننننننن 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ منننننننن بخور نوش جونت فری جون کباب ترکی ، بریونی هرچی خواستی بگو 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ بخور نوش جونت فری جون کباب ترکی ، بریونی هرچی خواستی بگو چ مهربون شدي سال جديدي 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ چ مهربون شدي سال جديدي چه کنیم دیگه این روزای آخر خاطره خوب بجا بذاریم 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ چه کنیم دیگه این روزای آخر خاطره خوب بجا بذاریم آخي تو هم داري ميري قاطي مرغا 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام با اجازه منم اومدم به همه تون تبریک و شادباش بگم. تلویزیون داره میگه میلیون ها سال طول می کشد تا از بقایای موجودات زنده نفت تشکیل شود , بابام برگشته میگه: یعنی بچه اگه من الان چالت کنم , ممکنه میلیون ها سال بعد به یه دردی بخوری !!! مــن :| بابام =)) مامانم :) نفت :| هــی... :| 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام بابابزرگ ژون صنایعی عیدت مبارک بازم اجیلتون بدک نبودا ولی من از اینای دیگه میخوام تازه شیرینی و شکلات و میوه هم نداشتین بعدشم من کله پاچه دوس ندارم ولی ناهار عاااااااااااااااااااااااااالی بود واااااااااااااااای شیشلیک:hapydancsmil: عیدی هم میخوام من نَوَت هستم بابابزرگ چرا بهم عیدی نمیدی 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام با اجازه منم اومدم به همه تون تبریک و شادباش بگم. تلویزیون داره میگه میلیون ها سال طول می کشد تا از بقایای موجودات زنده نفت تشکیل شود , بابام برگشته میگه: یعنی بچه اگه من الان چالت کنم , ممکنه میلیون ها سال بعد به یه دردی بخوری !!! مــن :| بابام =)) مامانم :) نفت :| هــی... :| مرسی داداش عید توام مبارک به نکته کلفتی اشاره کردی 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام بابابزرگ ژون صنایعی عیدت مبارک بازماجیلتون بدک نبودا ولی من از اینای دیگه میخوام تازه شیرینی و شکلات و میوه هم نداشتین بعدشم من کله پاچه دوس ندارم ولی ناهار عاااااااااااااااااااااااااالی بود واااااااااااااااای شیشلیک:hapydancsmil: عیدی هم میخوام من نَوَت هستم بابابزرگ چرا بهم عیدی نمیدی نوه مهلبان و عزیزتر از جان بابابزرگ وسعش همینقده دیگه بازنشست شده توان کار کردن که نداره عیدیم میدم بهت 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ آخي تو هم داري ميري قاطي مرغا الان از کجاش فهمیدی شاید میخوام برم اون دنیا 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ نوه مهلبان و عزیزتر از جان بابابزرگ وسعش همینقده دیگه بازنشست شده توان کار کردن که نداره عیدیم میدم بهت خب باشه بابابزرگ جون عب ندارههی میگم واسم یه مامان بزرگ بگیر واسه همینه آخ جون عیدی:hapydancsmil:چی عیدی میدی بهم؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ چلا منو دهفت نتلدی؟ همه خوراکی ها رو خوردین نامردااااااااااااااااااا :4564: من کله پاشه موخواااااااااااااااااااام :cryingf: 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ الان از کجاش فهمیدی شاید میخوام برم اون دنیا زبونتو گاز بگیر:cryingf::w821: 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ چلا منو دهفت نتلدی؟ همه خوراکی ها رو خوردین نامردااااااااااااااااااا :4564: من کله پاشه موخواااااااااااااااااااام :cryingf: نه بابا هنوز مونده نازی جون من کله پاچه نخوردم بیا سهم منو بخور اینقدم گریه نکن 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ چلا منو دهفت نتلدی؟ همه خوراکی ها رو خوردین نامردااااااااااااااااااا :4564: من کله پاشه موخواااااااااااااااااااام :cryingf: ای وای همش تخصیر این ناصره من هرکی ناصر دعوت کرده بود دعوت کردم چی میخوای شنگولی ژون بگو برم برات بخرم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی داداش عید توام مبارک به نکته کلفتی اشاره کردی آدم معموليا وقتي دلشون مي گيره ، ميرن لب پنجره ، با يه ليوان چاي به دور دستا خيره ميشن و احساس آرامش بهشون دست ميده ولي من معمولي نيستم ؛ چائيمو ميارم پاي مونيتور و به محبتاي شما خيره ميشم و واقعا به آرامش مي رسم . ممنونم از همه ي محبت هاتون 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ زبونتو گاز بگیر:cryingf::w821: زبونمو گاز گرفتم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ آدم معموليا وقتي دلشون مي گيره ،ميرن لب پنجره ، با يه ليوان چاي به دور دستا خيره ميشن و احساس آرامش بهشون دست ميده ولي من معمولي نيستم ؛ چائيمو ميارم پاي مونيتور و به محبتاي شما خيره ميشم و واقعا به آرامش مي رسم . ممنونم از همه ي محبت هاتون فقط اگه پای لپ تاپی حواست باشه نریزه چاییت 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ نه بابا هنوز مونده نازی جونمن کله پاچه نخوردم بیا سهم منو بخور اینقدم گریه نکن میسی پلپلی ژونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ای وای همش تخصیر این ناصره من هرکی ناصر دعوت کرده بود دعوت کردم چی میخوای شنگولی ژون بگو برم برات بخرم:hapydancsmil: ما از ازل فلاموش چدیم دنده کباب 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ خب باشه بابابزرگ جون عب ندارههی میگم واسم یه مامان بزرگ بگیر واسه همینهآخ جون عیدی:hapydancsmil:چی عیدی میدی بهم؟ عیدی چی میخوای نوه گلم بهت بدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده