رفتن به مطلب

عید دیدنی از بزرگ انجمن تالار وزین و سنگین صنایع

Lean

ارسال های توصیه شده

:ws28::ws28:

والا به خدا تو همه چیز همینه ناصر :ws28: پتروشیمی مثالی بود که از نزدیک دیده بودم

الانم هوا فضا یا نظامی یا هرچی

الان تو همون بحثی که تو فیسبوک میکردیم هم همینه :ws28:

یکسری آدم ناراحت میان میرن تو یک اتاق بسته یک مدت بیرونم نمیان همه چی هم تو همون اتاقه . هر کدوم هم یک تعبیری از کلین روم دارن و هر کی یک توضیحی داره

بعد یهو میان بیرون میبینی یکسری موهاشون کلا ریخته(قبل از اینکه برن تو موها بلند و بسته بودن:ws28:) و یکسری هم مثل شمر شده چهرشون !!یک ابولهول هم باهشاشون از اتاق میارن بیرون که تو این مدت اینو ساختن و 500 نفرم میریزن بادیگاردشون میشن !! ده مدل هم از آسمون هواشونو دارن

بعد از یک هفته هم میره تو فاز انبوه ساخته میشه ولی معلوم نیست کجا دپو میشه و کی رونمایی میکنن !

اونایی هم که او اتاق بودن تا یکی دو ماه هم تعادل ندارن حرف بزنن !! و زبونشون ریخته به همو کلا قاط زدن یک تیکای عصبی شدیدی گرفتن که آدم میمونه .

بعد میری ببینی اون ابولهول چی بوده ؟ میبینی اوه اوه همون شماره 2 هستش که بهت گفتم!! 200 کیلومتر هوا به هوا و اینویزیبل که هیچ چیزی نمیتونه سرچش کنه که بتونه دیفیتش کنه یا منحرفش کنه حالا هی بگو سیستم الکترونیکو انحراف!! هیچ کس به جز اونی که اینو فایر کرده نمیدونه همچین چیزی رها شده شده

کلا یک متر مونده به هدف تازه اون ننه مرده میبینه که حتی فرصت نمیکنه بگه مامان!!! چه برسه بخواد کاری بکنه !! بعدشم از فاصله 200 کیلومتری زده شده

بعد از یک مدت یدونه از اون ابولهولا هم میارن میذارن وسط آقایون مهندسین برن مثلا بازدید !!!!

یارو اومده میپرسه این تهش کدوم طرفه ؟ :ws28:

یک تیم تشکیل دادن برای بازدید که مثلا ازش دیتا دربیارن آموزشی باشه و به عنوان یک ایده برای کارمندا !!! در آخر هم قرار نیست بدونن چیه که فقط یکم باهاش آشنا بشن چون فعلا رونمایی نمیشه !!!

کل این تیم ده روزه دارن میگردن ببینن این سرو تهش کجاس و تغذیه این از کجا تامین میشه آخه :ws28:

حالا اون صنایع این تیمو مدیریت میکنه خب چیه اینو میخواد آخه مدیریت کنه ؟ :ws28: اینکه سرو ته کارو پیدا کنن؟:ws28:

اون چند نفری هم که تو اتاق رفتن که اصلا معلوم نیست کی هستنو چیکاره هستن فقط در این حد فهمیدم که به شدیدترین شکل ممکن حفاظت میشن

نه تخصص درستو درمونی دارن و نه دنبال چیز خاصی بودن فقط تو هر شاخه ای که تو فکرشو بکنی هستن

تو پوشاک هم یعنی باید یک صنایع بذاری پشت دخل ؟ :ws28: یک مهندس دیگه فروشنده باشه ؟:ws28:

بابا ناصر به کی قسم بخورم تو این مدت چیزایی این فلان فلان شده ها در آوردن که تو مخیل آدم نمیگنجه

در این حد که وقتی بهش فکر میکنی باید چند تا دیازپام بخوری تا خوابت ببره تازه بیخیال بشی :ws28:

یکی از اینا که تو اتاق بود بستری شد !! مسئول اون قسمت میگفت این قفل کرده بود اینقدر فشارآورده بود به خودش که خون دماغ شد یهو بندم نمیومد بی هوش شد

حالا معلوم نیست چی تو دماغش پاره شد که جراحی کرد

فقط باید بیای ببینی از نزدیک !!! ببینیشون یک مدت راه خونه رو گم میکنی از بس دیوونه هستن

اون بالا یک مثال زدم چون تو پتروشیمی پشکل شناس هم کار میکنه و برای فضای سبز پشکلارو آنالیز میکنه و از هر رشته ای یک تعداد هستن :ws28:

احسان صالحی رو یادته که؟ اون الان لیدر شده یاد گرفته بزنه زیر دم گربه :ws28:

یک خصوصی برات فرستادم فقط اینو بدون من الان بهش ایمان دارم وحشتناک !!! و با تمام وجودم گفتم

:ws28:

خب وقتی بحث تولید و کاهش هزینه میشه مهندسین صنایع پاشون میاد وسط

اینا اصلا از چند و چون تکنولوژی کار برده شده در محصول خبر نداشته باشن مهم نیست مهم اینه با هزینه کمتر همون محصول تولید بشه

اونایی که تو اسم میبری اون نوابغ تاریخ هستن و تکرار نشدنی:sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 465
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:ws28:

خب وقتی بحث تولید و کاهش هزینه میشه مهندسین صنایع پاشون میاد وسط

اینا اصلا از چند و چون تکنولوژی کار برده شده در محصول خبر نداشته باشن مهم نیست مهم اینه با هزینه کمتر همون محصول تولید بشه

اونایی که تو اسم میبری اون نوابغ تاریخ هستن و تکرار نشدنی:sigh:

مشکل دقیقا اینجاست که اصلا تولید معلوم نیست تولید کجاست که بخواد مدیریت بشه

هیچ وقت تولید تو یک مجتمع و در حضور هزاران پرسنل انجام نمیشه:ws28:

بعدشم بابا تنها چیزی که برای این موضوع مطرح نیست هزینه و این چیزاست!!:ws28:

فقط عملکرد

600 کیلو وزن داره با اون مشخصاتی که گفتم

حالا بحثشو تو اسپم دونی تالارتون یا یجا دیگه ادامه میدیم که تالار وزین :w58::ws28::ws28: مهندسی صنایع رو خراب نکنیم اسپم بشه :ws3:

راستی تهرانما:ws3: چند روزی هستم کارای مادرم اینا درست شد

هنوزم همون غاز غازکه تو دستت میجنگه ؟ شمارتو میگم

در مورد بحثی که میکردیم هم صحبت کنیم برات توضیح بدم

• Like 3
لینک به دیدگاه
مریم خانوم محبت میکنید بفرمایید این پسته ها چنددرصد گز دارن ...عه ببخشید این گزااا چند درصد پسته دارن ...اصلن ثابت کردین اصفهانی هستیدااااااا

فکر کنم 48 درصد باشه.. دیگه از بهترینا انتخاب کردم دیگه.. بعله.. اصفهانیان و مهمون نوازیشون :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
فکر کنم 48 درصد باشه.. دیگه از بهترینا انتخاب کردم دیگه.. بعله.. اصفهانیان و مهمون نوازیشون :w02:

اونروز که کلی مهمون ریخته بود دس تنها پذیرایی کردم اخرشم گزای تو دیده میشه:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اونروز که کلی مهمون ریخته بود دس تنها پذیرایی کردم اخرشم گزای تو دیده میشه:sigh:

نه بابا.. دوستان استفاده کرده بودن.. گرچه مورد منکراتی مشاهده شده بود :banel_smiley_4:

دیگه این تجربه ای شد ک دست تنها کاری انجام نشه :whistle::ws3:.. دست ب دست هم دهیم ب مهر.. تالار خود کنیم آباد :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه بابا.. دوستان استفاده کرده بودن.. گرچه مورد منکراتی مشاهده شده بود :banel_smiley_4:

دیگه این تجربه ای شد ک دست تنها کاری انجام نشه :whistle::ws3:.. دست ب دست هم دهیم ب مهر.. تالار خود کنیم آباد :ws3:

مورد منکراتی نداشتیم:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بله.. فقط نمیدونم چرا چند صفحه درباره متضاد شیرینی!! و این چیزا بود :banel_smiley_4:

خب من شکلات تلخ آوردم بعضیا دوس نداشتن:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
عزیزم شما برو صفحه قبل هرچی دلار میخوای بردار واسه خودت :w02:

نبود که

:|

عیدی دادم که:sigh:

کوو.. اونکه مربوط به روابط فامیلی بود.. عیدی اینجا رو ندادی بهم

:|

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...