Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 سلام حاج متی عیدت مبارک اینو جای دیگه نگی متی میگیرن میزننت نه حاج مِتی ,چند بُعدی هستیم پس بچه های تالارتون کو , مهمون دیدن رفت تو اتاقاشون قایم شدن 5
eng.l.s 5684 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 کی صبونه میخواس ممنونم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: دلمون کله پاچه خواست 5
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 مهدی من آخر نفهمیدم تو پدربزرگ انجمنی یا بچه!!!!!!مهدیییییییییی ما اینجور پذیرایی کردیم ازت؟؟؟؟؟؟؟ ناصر صبونه ام که داااااد... حالا یه کاسه آجیل گذاشتی و رفتی.... آجیل که چه عرض کنم بیشتر شبیه این مشکل گشاهاییه که تو امامزاده ها نذری میدن:-d عیدت مبارک... خیلی ام عالیه پذیرایی و مهمون نوازیت...♥ من پیرمردیم که کودک درونش از بیش فعالی زده بیرون صبونه هم دادم دیگه چی میخوای همه پدربزرگا ازینا تو جیباشونه گفتم که من که پای درس درمون ندارم پاشین بریزین بپاشین هرکار میخواین بکنین فقط اخرش مرتب کنین همه چیو 5
eng.l.s 5684 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 خیر از جوونیت ببینی پیر شی دخترم که کمک میکنی یاد بگیرین نصف شماس ممنونم :girl_blush2: 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 نه حاج مِتی ,چند بُعدی هستیم پس بچه های تالارتون کو , مهمون دیدن رفت تو اتاقاشون قایم شدن ای مهدی جان این بچه های من که بهم سر نمیزنن تو این تالار درندشت خودممو خودم منم که میخوام بفروشمش برم یه جای نقلی مثل اقتصاد 5
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 ممنونم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:دلمون کله پاچه خواست بزن به بدن دخترمکله پاچه بخور اینقد کوچولو نمونی 4
eng.l.s 5684 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 بزن به بدن دخترمکله پاچه بخور اینقد کوچولو نمونی چشم ممنونم چه صبحونه ای !!! :hapydancsmil: 3
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 کی صبونه میخواس به به چه صحبونه وزین و کلاسیکی ای مهدی جان این بچه های من که بهم سر نمیزنن تو این تالار درندشت خودممو خودم منم که میخوام بفروشمش برم یه جای نقلی مثل اقتصاد هر کی رفته سمت زندگی خودش این خوشفکر و آتنا گوششو بگیر بیار اینجا کمک دستت باشند 4
Valentina 13664 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 اييييشششش اصن من برم صبونمو بخورم :icon_razz: كي اين ساعتارو كشيد جلو 5
eng.l.s 5684 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 راستی منم رشته م به صنایع ربط داره تا ترم 4 با بچه های صنایع بودیم بعد اونم گه گاهی درسامون مشترک میشد . 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 اييييشششش اصن من برم صبونمو بخورم :icon_razz: كي اين ساعتارو كشيد جلو کله پاچه دوس نداری بچه سوسول؟ ساعتا خیلیم خوبه باید 2 ساعت میرفت جلو 4
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 راستی منم رشته م به صنایع ربط داره تا ترم 4 با بچه های صنایع بودیم بعد اونم گه گاهی درسامون مشترک میشد . یکی از گرایشای عمران فکر کنم مدیریت ساخت باشه خیلی شبیه صنایع هست خلاصه به خودت افتخار کن 4
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 به به چه صحبونه وزین و کلاسیکی هر کی رفته سمت زندگی خودش این خوشفکر و آتنا گوششو بگیر بیار اینجا کمک دستت باشند آره دیدگه دادا صنایع تالار مردونس صبونشم مردونس میبینی چه نامردایی دورمو گرفتن همش تقصیر این بدفکره 4
eng.l.s 5684 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 یکی از گرایشای عمران فکر کنم مدیریت ساخت باشه خیلی شبیه صنایع هست خلاصه به خودت افتخار کن ای کاش مدیریت ساخت بود مهندسی مدیریت اجرایی 5 تا رشته مکانیک ، برق ، صنایع، عمران ، کامپیوتر :icon_pf (34): من 12 واحد اختیاریمو عمران بر داشتم ولی من هیچ وقت درسای صنایع رو دوست نداشتم برم از تالار ؟ 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 ای کاش مدیریت ساخت بود مهندسی مدیریت اجرایی 5 تا رشته مکانیک ، برق ، صنایع، عمران ، کامپیوتر :icon_pf (34): من 12 واحد اختیاریمو عمران بر داشتم ولی من هیچ وقت درسای صنایع رو دوست نداشتم برم از تالار ؟ اوخی اشکال نداره دخملم خب بالاخره صنایع خوندن قابلیت های خاصی میخواد که کمتر کسی داره 4
eng.l.s 5684 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 اوخی اشکال نداره دخملم خب بالاخره صنایع خوندن قابلیت های خاصی میخواد که کمتر کسی داره به خودم نمیگیرم 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 ناهار کی شیشلیک میخوره همین الان کله پاچه خوردیم :icon_pf (34): کی جا داره !!!! 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 به خودم نمیگیرم تورو که نگفتم قابلیتشو داری حداقل زبونت خوب کار میکنه 4
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 همین الان کله پاچه خوردیم :icon_pf (34): کی جا داره !!!! تازه گفتم از اصفهان بریونی مخصوص هم بیارن 4
ارسال های توصیه شده