ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اخر شبی ببین کجاها کشیده بحث :vahidrk: تلخییییییییی:vahidrk: برین همون نوشابه رژیمیتونو بوخورین 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اخر شبی ببین کجاها کشیده بحث :vahidrk:تلخییییییییی:vahidrk: برین همون نوشابه رژیمیتونو بوخورین عمو تنبیهشون بوتون. واسه نی نی ها بت آموزی داله 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اخر شبی ببین کجاها کشیده بحث :vahidrk:تلخییییییییی:vahidrk: برین همون نوشابه رژیمیتونو بوخورین سلام مهندس خوبین؟ مگه بده؟؟؟ تلخی خوبه که 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ عمو تنبیهشون بوتون. واسه نی نی ها بت آموزی داله مگه تو نی نی ای؟ 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ نی نی کی بیده منم دیده هخامنش مگه تو نی نی ای؟ 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلام مهندس خوبین؟مگه بده؟؟؟ تلخی خوبه که علیکم السلام ممنون شیطونه میگه..لا اله الا الله 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ شیطونه میگه..لا اله الا الله بابا گذاشتیم بحثو واسه اخرشب که نی نی ها لالا کرده باشن حالا مگه بده خب؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ منم دیده هخامنش اگ تو نی نی هستی پس من هنوز به دنیا نیومدم.....زبونتو در نیار زشته 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ عزیز دل برادر توام مثل مهدی نکنه کتک میخوای مهندسی صنایع (به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : Industrial engineering) عنوانی برای بیان رویکردی در علم مدیریت سازمانها و صنایع میباشد. نام فارسی این رشته به عنوان معادل درست انگلیسی آن عبارت مهندسی صنعتی است که توسط - فردریک تیلور - بانی علم مدیریت به کار برده شد. در عمل مهندس صنایع سعی بر ان دارد که با بهرهگیری از علوم مهندسی و مدیریت میزان بهرهوری سیستم را افزایش دهد. خیر ارتباطی نداره آقا گفتی ولی من هنوزم نگرفتم چون این سوالو منم داشتم مهندسی صنعتی یا صنایع ! الان مثلا یک مهندس صنایع تو یک پتروشیمی چیکار میکنه ؟ منظورم اینه که نقشش چیه ؟ ببین مثال میزنما ! مثلا یک مهندس مکانیک با گرایش طراحی کوفت و زهرمار (ناصر) نقشی نداره اونجا و فقط سرش گرمه یعنی سرشونو رو گرم میکنن که نگن چرا جوونا بیکارن سیالاتی ها (اینم مریم زارع) هم که باز یجور سرکارن و در حال بازی هستند و در نهایت یک چیزی از دور نشونشون میدن ذوق کنن مهندسای شیمی هم مثل مکانیک ها نمیدونن چی به چیه و باز رسما سرکارنو اوجش اینه که بشینن تو اتاق کنترل پشت واکی تاکی موزیک بذارن همه رفیقاشون گوش کنن یا نهایتش دو تا ولو باز کنن شاد بشن و فکر کنن علی آباد هم از ایالت های امریکاست (کسی هم نیست اسمشو بگم ) الکترونیکو برقو این داستانا هم خلاصه میشه به همون ابزرا دقیقو کنترل که در نهایت یا ترمومتر های کنترل رو برعکس اسمبل میکنن وارونه خروجی میده یا فرمان شات دان میدی به جاش کمپرسورهای رزور روشن میشن (هر چند تو ایران رزرو نداریم و اگر یکی از کار بیوفته مجتمع میترکه و فوقش چند نفرم میمیرن) یک ترانزیستور هم میرن عوض کنن میزنن فیبر مدار چاپی رو ناک اوت میکنن یا خود ترانزیستوره از دست میره برقو الکتروتکنیک هم در نهایت یک خروجی 50 آمپر سه فاز میده تو سیستم بعد میبینی دوفازه شفت میرقصه به چای اینکه بچرخه حالا بگرد ببین کجا جریان معکوس شده و بجای اینکه بیاد میره (مهدی عارف ) شیمیست ها هم که در نهایت یکم از تانکر دپو براشون میریزن تو یک بشر برن بازی کننو هی همش بزنن و شیش ضلعی بکشن :ws28: چهار تا دنگولات منیزیمو این حرفارو هم میدن بهشون که برن تو محوطه نباشن جلو دستو پا رو بگیرن و بریزن بنفش بشه ذوق کنن مهندسای پلیمر هم مثل شیمیستها چند تا شیش ضلعی بکشنو یک مشت هم پلاستیک میدن دستشون بریزن تو یک شیشه بذارن بالای تخت مهمان سراشون حال کنن و در نهایت هم موقع کار بگن این که تخصص ما نیست اون که کار مانیست !! دقیقا کارشون چیه ؟ عمرانو این داستانا رو هم در نهایت میارن یک نمازخونه ای چیزی اون دوروبر بکارن که بین این همه جا میرن نزدیک کوره ها نمازخونه رو میسازن یارو میره نماز بخونه صدا به صدا نمیرسه همه جا میلرزه و یهو رکت ها رو یادشون میره معلوم نمیشه چند چند بودن اگرم وسط بیابون نباشه مجتمع و مثل واحدهای خارجی ها خوشکلو جیگر باشه دو تا شهر سازو یک معمار هم میارن چمیدونم چهار تا علفی چیزی یا یک طرح از یک سر کچل آویزون کنه سر در واحد که کارمندا بهشون القا بشه نه بابا ما هم مثلا کچلیم و توهم بزنن و کلا احساس خوبی داشته باشن دیگه !! کلا تو حس باشن البته باید اندازه کله خیلی بزرگ باشه تا بهتر حس بگیرن (اصل جنسش محمد عارف یا ستاره هستش دیگه توشون صنایع هم دیدم ولی هیچ وقت نفهمیدم چیکار میکنن چون همش تو اتاقشون بودنو تو فیس بوک میچرخیدن اونایی که این واحد رو میسازن هم که خارجی هستند و صاحب تکنولوژی و لایسنس که میانو میسازن و بعدشم خون وزارت رو تو شیشه میکنن و میرن من دقیقا نگرفتم این آقایون و خانمهای مهندس صنایع تو یک واحد پتروشیمی چیکار میکنن در عمل مهندس صنایع سعی بر ان دارد که با بهرهگیری از علوم مهندسی و مدیریت میزان بهرهوری سیستم را افزایش دهد. این جمله رو نگرفتم !! مهندسین دیگه مگه چیکار میکنن که یک مهندس صنایع مدیریتش کنه و بهره وری رو ارتقا بده ؟ چه چیز مفیدی رو مدیریت و کمک به ارتقا دادنش میکنن ؟ الان فرض کن ناصر تو یک پتروشیمی کار میکنه و لیدر گروه مهندسی مکانیک این واحده!! خب این ناصره که تا حالا لگد زیر دم گربه هم نزده :ws28: چی رو شما میخواید مدیریت کنید ؟ ارتقا چی ؟ این که یاد بگیره لگد بزنه زیر دم گربه ؟ یا اینکه چند تا لگد در روز بزنه بهتره ؟ نه بابا همش شوخی بود یکم بخندیم هر کسی تو بخش خودش مفیده (اون شکلک دماغ یاهو خوراک الان بود ) 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اگ تو نی نی هستی پس من هنوز به دنیا نیومدم.....زبونتو در نیار زشته بولو بینیم بابا حاشا نتون. همه مودونن که من نی نی هزتم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ [h=3]مقلات نشریه مهندسی صنایع[/h]ده مقاله برای نشریه گذاشتم حاج مهدی 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ منم دیده هخامنش شمایی دیده :there: 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ بولو بینیم بابا حاشا نتون. همه مودونن که من نی نی هزتم پس چرا بیداری؟ برو لالا کن داریم درباره ی تلخی میحرفیم بچه ها نباید باشن 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ پس چرا بیداری؟برو لالا کن داریم درباره ی تلخی میحرفیم بچه ها نباید باشن باچه خو الان میلم خو دلباله شیلینی حلف بیزنین! 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ باچه خو الان میلم خو دلباله شیلینی حلف بیزنین! افرین نی نی ژون خب بابابزرگ تلخی اورده بود 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلام،اگر تو پیری پس من چیم؟ 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلام،اگر تو پیری پس من چیم؟ کی پیره؟ میتی؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلام،اگر تو پیری پس من چیم؟ نی نی 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلام،اگر تو پیری پس من چیم؟ نه بابا فقط وقتی حرف دومادی و عیدی و این چیزا میشه پیر میشه در بقیه موارد نی نی هست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده