eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ نمیشه بریزیم تو خمره بزاریم جای تاریک ؟ نه اونجوری میفتی تو اتیش جهنم تازه گویی تلخ میشه بد مزه میشه نمیشهخوردش خوب نیست 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ نمیشه بریزیم تو خمره بزاریم جای تاریک ؟ بعدش دوپاره در بیار از صافی بگذرون دوباره بریز تو خمره یکم عسل قاطیش کن 40 روز بذار جای تاریک و گرم زیر خاک بهتر جواب میده:| البته من اینارو شنیدما 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ نه اونجوری میفتی تو اتیش جهنم تازه گویی تلخ میشه بد مزه میشه نمیشهخوردش خوب نیست آتیش که خوبه گرما کلا خوبه مزه های تلخ هم که علاقه دارم پس حله :) بعدش دوپاره در بیار از صافی بگذرون دوباره بریز تو خمره یکم عسل قاطیش کن 40 روز بذار جای تاریک و گرمزیر خاک بهتر جواب میده:| البته من اینارو شنیدما اووف زیر خاک که اصن یه وضعیییی:| میدونم 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ بعدش دوپاره در بیار از صافی بگذرون دوباره بریز تو خمره یکم عسل قاطیش کن 40 روز بذار جای تاریک و گرمزیر خاک بهتر جواب میده:| البته من اینارو شنیدما عه عسل خرابش نمیکنه ؟؟؟ تو این چهل روز دستش بزنی خراب میشه ها مهمه :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ عه عسل خرابش نمیکنه ؟؟؟ تو این چهل روز دستش بزنی خراب میشه ها مهمه :ws28: نه خراب نمیکنه میشه درمون :) 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ آتیش که خوبه گرما کلا خوبه مزه های تلخ هم که علاقه دارم پس حله :) خو شما مشکلی نداری حله !! با ... بیش تر حله . بحث منحرف شد کسی نیست مارو به راه راست هدایت کنه :icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ عه عسل خرابش نمیکنه ؟؟؟ تو این چهل روز دستش بزنی خراب میشه ها مهمه :ws28: هرچی بیشتر بمونه بهتر 1سال دوسال سه سال . . . . 100 سال که :62izy85: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ خو شما مشکلی نداری حله !! با ... بیش تر حله . بحث منحرف شد کسی نیست مارو به راه راست هدایت کنه :icon_pf (34)::icon_pf (34): جهنم و بهشتی در کار نیست :) فقط لذت ببر از هر چیزی که دوس داری :)) 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ جهنم و بهشتی در کار نیست :)فقط لذت ببر از هر چیزی که دوس داری :)) اینم حرفیه ولی اینی که الکی خوش بشی فایده نداره من تموم عمرم الکی خوشم اگه ادمو جدی خوش میکرد یه چیزی 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ روز خوبی بود ممنون بچه ها از مصاحبت باهاتون لذت بردم فعلا روزتون خوش 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ روز خوبی بود ممنون بچه ها از مصاحبت باهاتون لذت بردم فعلا روزتون خوش میروید ؟؟؟؟؟ ممنونم اومدی بابت تاپیک های خوبتم ممنون از اینکه مهمون فعالی بودی هم ممنون گرچه شما تو تالار عمران صابخونه ای :icon_gol: روزتون خوش :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ لیداااا شامم میدی؟ داشتم میومدم دنبالت کوجا موندی که خودت اومدی بله حتما نظرمان بر اینه قیمه نثار بدهیم نظرت ؟ 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ داشتم میومدم دنبالت کوجا موندی که خودت اومدی بله حتما نظرمان بر اینه قیمه نثار بدهیم نظرت ؟ نه خودم کوفته تبریزی میپزم:hapydancsmil: فقط امار بدین کیا هستن کیا نیستن/؟ 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ نهخودم کوفته تبریزی میپزم:hapydancsmil: فقط امار بدین کیا هستن کیا نیستن/؟ باوشه هر چی شما بگی !! خخخخخخخخ مشکل اینه سرزده میان 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ واسه آمار شام منم حساب کنین چشم ما ناهار براتون دیزی اوردیم شما یهو غیبتون زد 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ واسه آمار شام منم حساب کنین باشه اضافه شد 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سلام سال نو مبارک نوروزتان پیروز پیروزتان نوروز صد سال به این سالها :icon_gol: صاحب خونه ما اومدیم ناراحت میشم اگه فک کنی من برای شام میمونم(الکی مثلا من شام نمیمونم) 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سلامسال نو مبارک نوروزتان پیروز پیروزتان نوروز صد سال به این سالها :icon_gol: صاحب خونه ما اومدیم ناراحت میشم اگه فک کنی من برای شام میمونم(الکی مثلا من شام نمیمونم) سلام . خوش اومدید . :icon_gol: ممنونم سال نو مبارک . تشیف داشته باشید خوشحال میشیم . :hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده