eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 نمیشه بریزیم تو خمره بزاریم جای تاریک ؟ نه اونجوری میفتی تو اتیش جهنم تازه گویی تلخ میشه بد مزه میشه نمیشهخوردش خوب نیست 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 نمیشه بریزیم تو خمره بزاریم جای تاریک ؟ بعدش دوپاره در بیار از صافی بگذرون دوباره بریز تو خمره یکم عسل قاطیش کن 40 روز بذار جای تاریک و گرم زیر خاک بهتر جواب میده:| البته من اینارو شنیدما 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 نه اونجوری میفتی تو اتیش جهنم تازه گویی تلخ میشه بد مزه میشه نمیشهخوردش خوب نیست آتیش که خوبه گرما کلا خوبه مزه های تلخ هم که علاقه دارم پس حله :) بعدش دوپاره در بیار از صافی بگذرون دوباره بریز تو خمره یکم عسل قاطیش کن 40 روز بذار جای تاریک و گرمزیر خاک بهتر جواب میده:| البته من اینارو شنیدما اووف زیر خاک که اصن یه وضعیییی:| میدونم 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 بعدش دوپاره در بیار از صافی بگذرون دوباره بریز تو خمره یکم عسل قاطیش کن 40 روز بذار جای تاریک و گرمزیر خاک بهتر جواب میده:| البته من اینارو شنیدما عه عسل خرابش نمیکنه ؟؟؟ تو این چهل روز دستش بزنی خراب میشه ها مهمه :ws28: 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 عه عسل خرابش نمیکنه ؟؟؟ تو این چهل روز دستش بزنی خراب میشه ها مهمه :ws28: نه خراب نمیکنه میشه درمون :) 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 آتیش که خوبه گرما کلا خوبه مزه های تلخ هم که علاقه دارم پس حله :) خو شما مشکلی نداری حله !! با ... بیش تر حله . بحث منحرف شد کسی نیست مارو به راه راست هدایت کنه :icon_pf (34)::icon_pf (34): 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 عه عسل خرابش نمیکنه ؟؟؟ تو این چهل روز دستش بزنی خراب میشه ها مهمه :ws28: هرچی بیشتر بمونه بهتر 1سال دوسال سه سال . . . . 100 سال که :62izy85: 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 خو شما مشکلی نداری حله !! با ... بیش تر حله . بحث منحرف شد کسی نیست مارو به راه راست هدایت کنه :icon_pf (34)::icon_pf (34): جهنم و بهشتی در کار نیست :) فقط لذت ببر از هر چیزی که دوس داری :)) 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 جهنم و بهشتی در کار نیست :)فقط لذت ببر از هر چیزی که دوس داری :)) اینم حرفیه ولی اینی که الکی خوش بشی فایده نداره من تموم عمرم الکی خوشم اگه ادمو جدی خوش میکرد یه چیزی 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 روز خوبی بود ممنون بچه ها از مصاحبت باهاتون لذت بردم فعلا روزتون خوش 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 روز خوبی بود ممنون بچه ها از مصاحبت باهاتون لذت بردم فعلا روزتون خوش میروید ؟؟؟؟؟ ممنونم اومدی بابت تاپیک های خوبتم ممنون از اینکه مهمون فعالی بودی هم ممنون گرچه شما تو تالار عمران صابخونه ای :icon_gol: روزتون خوش :icon_gol: 5
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 لیداااا شامم میدی؟ داشتم میومدم دنبالت کوجا موندی که خودت اومدی بله حتما نظرمان بر اینه قیمه نثار بدهیم نظرت ؟ 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 داشتم میومدم دنبالت کوجا موندی که خودت اومدی بله حتما نظرمان بر اینه قیمه نثار بدهیم نظرت ؟ نه خودم کوفته تبریزی میپزم:hapydancsmil: فقط امار بدین کیا هستن کیا نیستن/؟ 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 نهخودم کوفته تبریزی میپزم:hapydancsmil: فقط امار بدین کیا هستن کیا نیستن/؟ باوشه هر چی شما بگی !! خخخخخخخخ مشکل اینه سرزده میان 1
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 واسه آمار شام منم حساب کنین چشم ما ناهار براتون دیزی اوردیم شما یهو غیبتون زد 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 سلام سال نو مبارک نوروزتان پیروز پیروزتان نوروز صد سال به این سالها :icon_gol: صاحب خونه ما اومدیم ناراحت میشم اگه فک کنی من برای شام میمونم(الکی مثلا من شام نمیمونم) 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 سلامسال نو مبارک نوروزتان پیروز پیروزتان نوروز صد سال به این سالها :icon_gol: صاحب خونه ما اومدیم ناراحت میشم اگه فک کنی من برای شام میمونم(الکی مثلا من شام نمیمونم) سلام . خوش اومدید . :icon_gol: ممنونم سال نو مبارک . تشیف داشته باشید خوشحال میشیم . :hapydancsmil::hapydancsmil: 1
ارسال های توصیه شده