melijooon 723 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 :icon_pf (34): شوخی شوخی حالا جدی جدی ماکارانی دلم خواست... پاشم برم دست به کار شم ماکارانی بپزم مرسی از مهمون نوازی تون... خیلی خوشمزه بود.. نوش جان عزیزم هر چی خواستی بگو تا اماده کنیم 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 ما همچنان منتظر تاپیک های سبزتون در تالار عمران هستیم 3
S.F 24932 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 اب تلخ نداریم امان از وقتی که مردم، دزد عقل را به گلوی خود بریزند "شکسپیر" نمخاهم، اصرار نکنید. نوشیدنی فقط کولا باشد 4
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 آخخخخخخ دمتون گرم.مکانیکا خسییییییییس نبووووووودنااااااااا ناااااصر بیااااااااا من از این شیرینیاااااا دوس نمیدارم شکلاتی لفطن:-):-):-) :icon_pf (34): شرمنده تمنا جان بفرما نوش جونت 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 امان از وقتی که مردم، دزد عقل را به گلوی خود بریزند "شکسپیر" نمخاهم، اصرار نکنید. نوشیدنی فقط کولا باشد بفرما این کولا 4
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 و اما بحث...ساختمان چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ساختمان : به هر چیزی که ساخته بشه ساختمون میگن . خونه : بنایی که با مصالح ساختمونی ساخته بشه میگن سوختمون یا خونه بزن کف قشنگ رو :hapydancsmil: 4
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 ما یه ساختمون نصفه کاره تو انجمن داریم : http://www.noandishaan.com/forums/thread122300.html دیگه به هر دری میزنیم یه نفر درباره ساختمون حرف بزنه 3
Astraea 25351 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 یاالا برید کنار من اومدم.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستای عزیز عمرانیسال نوتون مبارک.... 3
Astraea 25351 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 بازدید از تالار گذاشتن و خودشون رفتن... عمرانیامون از همین تریپ عمرانیان!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 بازدید از تالار گذاشتن و خودشون رفتن... عمرانیامون از همین تریپ عمرانیان!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوش اومدی !!! ببخشید به بزرگی خودتون امدیم چشام دیگه باز نمیموند خیلی خوش حال شدم از صبح منتظرت بودم 2
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 اون که غش کرد اقا سجاده!!! نه بهشون اب تلخ ندادیم کولا خوردن 1
Astraea 25351 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 خوش اومدی !!! ببخشید به بزرگی خودتون امدیم چشام دیگه باز نمیموند خیلی خوش حال شدم از صبح منتظرت بودم قربونت دوست عزیز.... برو بخواب ما هم تاپیکتون رو میچرخونیم!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Astraea 25351 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 نه بهشون اب تلخ ندادیم کولا خوردن بله میدونم....مثل همونا که توی تی وی میگه بریم یه نوشیدن بخوریم!!! خو مگه چیه میشه درستش کرد اگه عکس درست شدشو نشون دادی!!!! 2
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 قربونت دوست عزیز....برو بخواب ما هم تاپیکتون رو میچرخونیم!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قربانت . یه چرتی زدیم اومدیم ممنونم. :icon_gol::icon_gol: 1
ارسال های توصیه شده