Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ نچ نچ نچ بیا بریم از این دیار بیا بریم اینجا نمون ایشالا خبرت میکنم عزیزم صاحبخونههههههههه خدافظ ما رفتیییییییم آره والا خواهر.. خواهر مکانیکا دادن عیدی رو...ایناام خوبن:hapydancsmil: میاااااام حتما. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ :w58::w58:خب یه خبر به آدم بدید دووووووووستان توجه کنید تالار مکانیک بهتریییییییییییین تالار میباشد و و ما بسی بسیار دوست میداریمشون. ممنوووووووووووووووووووووووونم آقا ناصر.(آقا بابک) من کاری نکردم اینهمه عیدی دادید.. ایشالا سال خوبی داشته باشی.. و اما عمرانیا... خیلی ممنونم ازتون... سالی پر از آرامش و سعادت و سلامت داشته باشید.. خداحافظ پست 273 http://www.noandishaan.com/forums/thread143429-28.html#post1516815 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ عه چرا متوجه نشدم مهمون داریم قرار شد هر کی تاپیک زد تو تالار بهش 50 امتیاز عیدی بدیم 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ خب با اجازه ما رفع زحمت میکنیمایشالا سال خوب و پربرکتی باشه چه مهمون ساکت و قانعی بودمتالار ماهم تشریف بیارید حتما با اجازتون:icon_pf (44): خو ش اومدید ممنونم زیر پاتونو نیگاه کردید و اومدید اوه حرف نداشتید حتما میایم اجازه ما هم دست شماست 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ عیدیا کووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نرییییییییید بابا... تاپیک در تالار عمران 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ اوه:icon_pf (34): ما رفتیم. خوش گذشت/ممنووووون. 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ میبینی والا نمیان یه راه بندازن عیدی ام که نمیدن...مهندسا خسیس نیستن والا.این عمرانیا اینجورن :ws28: اوضاع کساده 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ ما بهتون 50 امتیاز عیدی دادیما ما هم 50 امتیاز میدهیم 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ اوه:icon_pf (34):ما رفتیم. خوش گذشت/ممنووووون. دست گلت درد نکنه تمنا جان برات کاکائو کنار گذاشتم خیلی خوشحال شدم :hapydancsmil::hapydancsmil: لطف کردی 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ نچ نچ نچ بیا بریم از این دیار بیا بریم اینجا نمون ایشالا خبرت میکنم عزیزم صاحبخونههههههههه خدافظ ما رفتیییییییم :sad0: 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان عزیز عمران خیلی خوش گذشت ممنونم بابت زحمت هاتون و پذیرایی:icon_gol: امیدوارم سال خوبی داشته باشید:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان عزیز عمران خیلی خوش گذشت ممنونم بابت زحمت هاتون و پذیرایی:icon_gol: امیدوارم سال خوبی داشته باشید:icon_gol: ممنونم تشیف اوردید :icon_gol: قابل دار نبود همچنین ممنونم 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ مث همه دید و بازدیدها باز من دیر رسیدم 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ مث همه دید و بازدیدها باز من دیر رسیدم ایشکال نداره عزیزم ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه ست نوش جونت ممنونم اومدی :hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ ایشکال نداره عزیزم ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه ست نوش جونت ممنونم اومدی :hapydancsmil::hapydancsmil: وووووووووووییییییییییییی چه چیزای خوشمزه ای ممنونم دوستم:hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ وووووووووووییییییییییییی چه چیزای خوشمزه ایممنونم دوستم:hapydancsmil::hapydancsmil: نوش جونت قابلتو نداره 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ از دوستانی که زحمت کشیدنو در تالار عمران تاپیک گذاشتن ممنونم عیدی ها داده شد . 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ از دوستانی که زحمت کشیدنو در تالار عمران تاپیک گذاشتن ممنونم عیدی ها داده شد . از دوستانی هم که اومدن ولی تاپیک نذاشتن ممنون نیستین؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ از دوستانی هم که اومدن ولی تاپیک نذاشتن ممنون نیستین؟ از همه دوستا ممنونم تشیف اوردید با اجازتون من بروم :icon_gol:خیلی روزخوبی بود در کنار دوستان :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: از دوستانی که تاپیک عمرانی هم گذاشتن ممنونم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol: شب خوش نه یه بار از همه دوستان تشکر کرده بودم . منم همیشه اینجور تاپیکا میرم مدل شما تشیف میبرم هیچی نمینویسم و تاپیک ها رو میخونم از سپاس استفاده میکردم دو روزه یخم اب شده . دستت درد نکنه که تشیف اوردی و حضور داشتی خیلی خوشحال شدم :hapydancsmil::hapydancsmil: ناراحت نشووو 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ نه یه بار از همه دوستان تشکر کرده بودم . منم همیشه اینجور تاپیکا میرم مدل شما تشیف میبرم هیچی نمینویسم و تاپیک ها رو میخونم از سپاس استفاده میکردم دو روزه یخم اب شده . دستت درد نکنه که تشیف اوردی و حضور داشتی خیلی خوشحال شدم :hapydancsmil::hapydancsmil: ناراحت نشووو شوخی کردم عزیزم ما هم افتخار میکنیم میایم سر میزنیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده