Tamana73 28835 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 نچ نچ نچ بیا بریم از این دیار بیا بریم اینجا نمون ایشالا خبرت میکنم عزیزم صاحبخونههههههههه خدافظ ما رفتیییییییم آره والا خواهر.. خواهر مکانیکا دادن عیدی رو...ایناام خوبن:hapydancsmil: میاااااام حتما. 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 :w58::w58:خب یه خبر به آدم بدید دووووووووستان توجه کنید تالار مکانیک بهتریییییییییییین تالار میباشد و و ما بسی بسیار دوست میداریمشون. ممنوووووووووووووووووووووووونم آقا ناصر.(آقا بابک) من کاری نکردم اینهمه عیدی دادید.. ایشالا سال خوبی داشته باشی.. و اما عمرانیا... خیلی ممنونم ازتون... سالی پر از آرامش و سعادت و سلامت داشته باشید.. خداحافظ پست 273 http://www.noandishaan.com/forums/thread143429-28.html#post1516815 5
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 عه چرا متوجه نشدم مهمون داریم قرار شد هر کی تاپیک زد تو تالار بهش 50 امتیاز عیدی بدیم 4
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 خب با اجازه ما رفع زحمت میکنیمایشالا سال خوب و پربرکتی باشه چه مهمون ساکت و قانعی بودمتالار ماهم تشریف بیارید حتما با اجازتون:icon_pf (44): خو ش اومدید ممنونم زیر پاتونو نیگاه کردید و اومدید اوه حرف نداشتید حتما میایم اجازه ما هم دست شماست 4
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 عیدیا کووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نرییییییییید بابا... تاپیک در تالار عمران 4
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 میبینی والا نمیان یه راه بندازن عیدی ام که نمیدن...مهندسا خسیس نیستن والا.این عمرانیا اینجورن :ws28: اوضاع کساده 4
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 ما بهتون 50 امتیاز عیدی دادیما ما هم 50 امتیاز میدهیم 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 اوه:icon_pf (34):ما رفتیم. خوش گذشت/ممنووووون. دست گلت درد نکنه تمنا جان برات کاکائو کنار گذاشتم خیلی خوشحال شدم :hapydancsmil::hapydancsmil: لطف کردی 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 نچ نچ نچ بیا بریم از این دیار بیا بریم اینجا نمون ایشالا خبرت میکنم عزیزم صاحبخونههههههههه خدافظ ما رفتیییییییم :sad0: 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 دوستان عزیز عمران خیلی خوش گذشت ممنونم بابت زحمت هاتون و پذیرایی:icon_gol: امیدوارم سال خوبی داشته باشید:icon_gol: 5
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 دوستان عزیز عمران خیلی خوش گذشت ممنونم بابت زحمت هاتون و پذیرایی:icon_gol: امیدوارم سال خوبی داشته باشید:icon_gol: ممنونم تشیف اوردید :icon_gol: قابل دار نبود همچنین ممنونم 4
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 مث همه دید و بازدیدها باز من دیر رسیدم ایشکال نداره عزیزم ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه ست نوش جونت ممنونم اومدی :hapydancsmil::hapydancsmil: 3
saghar... 6666 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 ایشکال نداره عزیزم ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه ست نوش جونت ممنونم اومدی :hapydancsmil::hapydancsmil: وووووووووووییییییییییییی چه چیزای خوشمزه ای ممنونم دوستم:hapydancsmil::hapydancsmil: 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 وووووووووووییییییییییییی چه چیزای خوشمزه ایممنونم دوستم:hapydancsmil::hapydancsmil: نوش جونت قابلتو نداره 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 از دوستانی که زحمت کشیدنو در تالار عمران تاپیک گذاشتن ممنونم عیدی ها داده شد . 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 از دوستانی که زحمت کشیدنو در تالار عمران تاپیک گذاشتن ممنونم عیدی ها داده شد . از دوستانی هم که اومدن ولی تاپیک نذاشتن ممنون نیستین؟ 1
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 از دوستانی هم که اومدن ولی تاپیک نذاشتن ممنون نیستین؟ از همه دوستا ممنونم تشیف اوردید با اجازتون من بروم :icon_gol:خیلی روزخوبی بود در کنار دوستان :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: از دوستانی که تاپیک عمرانی هم گذاشتن ممنونم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol: شب خوش نه یه بار از همه دوستان تشکر کرده بودم . منم همیشه اینجور تاپیکا میرم مدل شما تشیف میبرم هیچی نمینویسم و تاپیک ها رو میخونم از سپاس استفاده میکردم دو روزه یخم اب شده . دستت درد نکنه که تشیف اوردی و حضور داشتی خیلی خوشحال شدم :hapydancsmil::hapydancsmil: ناراحت نشووو 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 نه یه بار از همه دوستان تشکر کرده بودم . منم همیشه اینجور تاپیکا میرم مدل شما تشیف میبرم هیچی نمینویسم و تاپیک ها رو میخونم از سپاس استفاده میکردم دو روزه یخم اب شده . دستت درد نکنه که تشیف اوردی و حضور داشتی خیلی خوشحال شدم :hapydancsmil::hapydancsmil: ناراحت نشووو شوخی کردم عزیزم ما هم افتخار میکنیم میایم سر میزنیم 1
ارسال های توصیه شده