Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ Paroshat گفته است: بفرما گندم جونم خوش اومدی عزیزم eng.l.s گفته است: خوش اومدی :icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil: کلی اصرار کردم درباره ساختمون یه نفر یه چی بگه مهندس ناصر هم زحمت کشیدن تنها کسی که موضوع بازدید اهمیت داد نوش جونت دستتون درد نکنهههههههههههه مشعوف شدیم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ Paroshat گفته است: سلام بچه ها خوش اومدیننامردا چرا قبلش به ادم خبر نمیدین لیدا دستم بهت برسه میدونم چیکارت کنم:vahidrk: یهو شد دیشب مهندس سهند گفت نوبت بعدی من تاپیک بزنم منم یهووووووووووو تاپیک زدم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ eng.l.s گفته است: اب تلخ نداریم بیا مدل اقا سجاد کولا بخور شوخی کردم من آب شنگولی و تلخ و ... بخور نیستم همین کولا هم واسه من زیادیه 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ من اب انگور پیدا کردم اسلامیه . مهندس ناصر مخصوص خودته کلی تقویت داره 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ Just Mechanic گفته است: شوخی کردم من آب شنگولی و تلخ و ... بخور نیستمهمین کولا هم واسه من زیادیه نوش جونت ولی من برات اب انگور اسلامی اوردم باور کن اسلامیه تلخ نیست 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ eng.l.s گفته است: من اب انگور پیدا کردم اسلامیه . مهندس ناصر مخصوص خودته کلی تقویت داره eng.l.s گفته است: نوش جونت ولی من برات اب انگور اسلامی اوردم باور کن اسلامیه تلخ نیست یکم وسوسه شدم بخورم من و آستریا یادگاریامونو گذاشتیم الان عیدی میخوایم:| 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ eng.l.s گفته است: یهو شد دیشب مهندس سهند گفت نوبت بعدی من تاپیک بزنم منم یهووووووووووو تاپیک زدم فدای سرت شوخی کردم 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ Just Mechanic گفته است: یکم وسوسه شدم بخورم من و آستریا یادگاریامونو گذاشتیم الان عیدی میخوایم:| بابا تک دانه ست ریختم تو لیوان . انگورم دکوریشه !! من میگم اسلامیه کسی قبول نمیکنه عیدیتون به روی چشم. با اقا ایمان هماهنگ میکنم امتیاز بدن Just Mechanic گفته است: چرا باید دیوار را در برابر رطوبت محافظت کرد؟ دانلود دو مقاله اندرکنش خاک و سازه نرم افزار تبدیل نقشه های اتوکدی به ورژن های پایین تر نظارت و اجرای ساختمانهای بتنی نرم افزار متره معمارباشی چقدر مهمونا فعالن سه تا وسطی دکوریه !! 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ Paroshat گفته است: فدای سرت شوخی کردم 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ Mina Yousefi گفته است: اب انگور اسلامی :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ eng.l.s گفته است: اب انگور اسلامی :hapydancsmil: چی هست اینی که میگی :| 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ eng.l.s گفته است: سه تا وسطی دکوریه !! نه نیس:| اینم اصلش:| اونا فیک بودن:| [h=1]نرم افزار تبدیل نقشه های اتوکدی به ورژن های پایین تر[/h] [h=1]دانلود دو مقاله اندرکنش خاک و سازه[/h] [h=1]نظارت و اجرای ساختمانهای بتنی[/h] 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ Mina Yousefi گفته است: چی هست اینی که میگی :| اب انگور اسلامیه 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ eng.l.s گفته است: اب انگور اسلامیه عجب اینی که گفتی نخوردم نمیدونم چیه :| 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ Just Mechanic گفته است: نه نیس:|اینم اصلش:| اونا فیک بودن:| نرم افزار تبدیل نقشه های اتوکدی به ورژن های پایین تر دانلود دو مقاله اندرکنش خاک و سازه نظارت و اجرای ساختمانهای بتنی ممنونم ازت خیلی جالب بودن مخصوصا متره مهمان باشی خوشمان امد عیدیت هم محفوظه :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ Mina Yousefi گفته است: عجب اینی که گفتی نخوردم نمیدونم چیه :| مصنوعیشو میتونی یه تکدانه بخری بخوری 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ eng.l.s گفته است: مصنوعیشو میتونی یه تکدانه بخری بخوری قربونت با تکدانه حال نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ Mina Yousefi گفته است: قربونت با تکدانه حال نمیکنم خو انگور بخر ابشو بگیر همون موقع بخور ولی همون موقع بخورا 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۴ eng.l.s گفته است: خو انگور بخر ابشو بگیر همون موقع بخور ولی همون موقع بخورا نمیشه بریزیم تو خمره بزاریم جای تاریک ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده