رفتن به مطلب

عكس/ افشاگري بي سابقه آزاده نامداري در خصوص فرزاد حسني

Lean

ارسال های توصیه شده

به گزارش پارسینه، آزاده نامداری، مجری زن تلویزیون این عکس و توضیحات را در صفحه شخصی اینستاگرام خود منتشر کرد.

متاسفم که مجبورم این عکس خصوصی رو منتشر کنم . اما دیگه باید ...باید.. این عکس مستنده و بسیاری از مدیران محترم تلویزیون خودمو و حالمو رویت کردن ...امروز به لطف دروغگویی ایشون مستند من پخش نشد و هزار اتفاق تلخ دیگه ... من الان سرپام ، خوبم . زندگی می کنم . درس میدم . کار میکنم و دوباره زنده شدم . متاسفم برای رادیویی که آنتن زنده شو میسپره دست کسی که به نزدیکترین کسش هم رحم نکرد ، به تایید دوستاش ازدواج با من فقط یه شو یا نمایش بیشتر نبود ، به لطف پدرم من حق طلاق داشتم و گرنه شاید الان زنده نبودم . این عکس تلخه ولی واقعیه ، برای هوادارایی میگم که آزادیشون بت ساختن ، بتی که به هیچ مسلکی پایبند نیست ، دیگه کسی تو کامنتای من حق نداره اسمی از ایشون بیاره . آقای حسنی میدونم دهنت باز میشه به هر تهمتی . اما من واگذارت میکنم بخدا، .. و خوشحالم که دیگه نمی بینمت . فقط بدون چهل تا فایل صوتی دست من داری که مدت هاست حتی خودم گوشش ندادم ... والسلام

oawsekyn4ov1tdfw3dcn.png

درحال حاضر پست فوق حذف شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 17
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 63
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:hanghead:

ای ادمیزاد ...

بگم ک قضاوت نمیکنم ک دروغ ه راست ه؟ مقصر کیه؟ کی ب کیه.

من فقط می دونم ک ما (انسان ها) هر چ ضرر داریم از بی اطلاعات بودن و جهل مون ه.

اگر بعد شعوری خودمون رو افزایش بدیم و ب درک هم نوعان در مرحله اول و بعد درک اشیا و بعد درک کیهان بپردازیم؛ در چنان ارامشی غوطه ور میشیم ک از نعمت بودن این ارامش دنیا هم برخوردار می شه.

البته این رو نگفتم برای فرد خاصی، اگر اینطوری نیستی مث من. خواهشا از من نرجین ک جمع بستم " شما حتما استثنا هستی دوست من ":icon_gol:

در هر صورت ارزو می کنم، ما انسانها فقط بهمین مرحله اول برسیم؛ هر چند محاله. امیدوارم اگر مشکلی هست بین خودشون حل کنن و مرگ رو در نزدیک ترین فاصله با خودشون بدونن، چون اینطوری رفتارشون بهتر میشه باهم :icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه
از هردوشون بدم میاد:ws3:

کلا تو زبون بازی و حرف مسخره زدن لنگه هم هستند....:ws3:

توام مثل منی ، یادمه چطور همین خانوم یه مرد سه زنه رو دعوت کرده بود با عشوه خرکی هم باهاش حرف میزد و این سبک زندگی رو تبلیغ میکرد :icon_razz:

• Like 7
لینک به دیدگاه
توام مثل منی ، یادمه چطور همین خانوم یه مرد سه زنه رو دعوت کرده بود با عشوه خرکی هم باهاش حرف میزد و این سبک زندگی رو تبلیغ میکرد :icon_razz:

بله منم دیدم تو اینترنت اون تیکشو...بعدم که ملت اعتراض کردن دیدن توی تی که توجیه میکرد!!!!

:banel_smiley_4:

یا اینکه مثلا حسنی برا حجاب زنش شعر گفته بود....:banel_smiley_4:

فقط نمایش بود...عقد و عروسی ساده.زیارت رفتن به جای عروسی.:banel_smiley_4:

وای وای چقدر بدم میاد...کلا چندشم میشه:ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه

بله منم دیدم تو اینترنت اون تیکشو...بعدم که ملت اعتراض کردن دیدن توی تی که توجیه میکرد!!!!

:banel_smiley_4:

یا اینکه مثلا حسنی برا حجاب زنش شعر گفته بود....:banel_smiley_4:

فقط نمایش بود...عقد و عروسی ساده.زیارت رفتن به جای عروسی.:banel_smiley_4:

وای وای چقدر بدم میاد...کلا چندشم میشه:ws3:

ئه مگه عروسی کرده بودند؟:ws3:

من فکر میکردم عقد کرده اند :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه

درود

من شناخت زیادی از هیچکدوم ندارم

و موافق عمل جناب حسنی نیستم ولی اینکه بعد تموم شدن رابطه بخایی کسی رو تخریب کنی اونم تو دنیای مجازی و با ابروی کسی بازی کنی نشان از شان شخصیت خود طرف هم داره

خانم نامداری میتونستن زیاد تحقیق کنن و جواب بله بدن یا بعدش به راحتی جدا بشن نه اینکه بعد این بیان پیاز داغشو زیاد کنن و بگن خدارو شکر که حق طلاق رو بابام برا من گرفته بود و این حرفا خجالت داره

در کل تمدن کشور ما قد مورچه هم اعتبار نداره.خیلی معذرت میخام اینو میگم ولی اکثر افراد ما طلبکار و از خودراضی و در یک کلمه هیچم ارزش ندارن

• Like 6
لینک به دیدگاه
اوه اوه :w58:

چه پست جنجالی ای گذاشت،

چی بگه آدم .....

پ.ن: اینا فقط عقد کرده بودن. نرفته بودن سر خونه زندگیشون

من هم به دوستان گفتم بهم خنده کردند :ws3:

+ مثل اینکه داره برای ادامه تحصیل از ایران خارج میشه برای اون راحت دیگه داره افشاگری میکنه

• Like 6
لینک به دیدگاه
اوه اوه :w58:

چه پست جنجالی ای گذاشت،

چی بگه آدم .....

پ.ن: اینا فقط عقد کرده بودن. نرفته بودن سر خونه زندگیشون

من فک میکردم عروسی کردن

به اطلاعاتم اضافه شد:ws3:

+ مثل اینکه داره برای ادامه تحصیل از ایران خارج میشه برای اون راحت دیگه داره افشاگری میکنه

ازون لحاظ

ولی خودمونیم

دو تاشون لنگه هم بودن. این آزاده هم ماشالا چیزی ازون کم نمی آورد

• Like 5
لینک به دیدگاه

کی داره میره برای ادامه تحصیل؟ آزاده؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...