faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ خخخخخخخخخشام هم میدیم الان میگم شام بیارن بابک بدو واسه سامیار چندتا کیک و چای بیار ایشون حق آب و گل داره دمش گرم تالار خودشه خوشم میاد آقا ناصر با سیاسته از همه خوب کار میکشه 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ما نیگاه میکنیم اینم واسه شما و فرناز خانوم شریکی بخورید 6 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان خیلی خوش گذشت حیف که شامو نمیتونم بمونم دست همگی درد نکنه شبتون به خیر 7 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اینم واسه شما و فرناز خانومشریکی بخورید به به به قول ممد دستت مرسی 6 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اینم واسه شما و فرناز خانومشریکی بخورید یه چایی دو نفری !!! :icon_pf (34): باوشه ایشکال نداره زحمت کشیدی. :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اینم شام شام اصیل کرمانشاهی دنده کباب کرمانشاهی اومدید کرمانشاه هم در خدمتتونیماااااا واسه همتون هست بفرمایید 7 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان خیلی خوش گذشت حیف که شامو نمیتونم بمونمدست همگی درد نکنه شبتون به خیر خداحافظ چایی تو بخور بد برو شب بخیر :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ خوشم میاد آقا ناصر با سیاسته از همه خوب کار میکشه اینا همش درسه یاد بگیر اومدن تالارتون مهمونی استفاده کن دوستان خیلی خوش گذشت حیف که شامو نمیتونم بمونمدست همگی درد نکنه شبتون به خیر خیلی خوشحال شدیم اومدید شبتون خوش 4 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ سلام بابک جان مجدد تبریک میگم .. گذرت افتاد اون پایین مایین ها سمت ما هم سر بزن درود و ارادت بسیار! نفرمایید ازین حرفا...خیلی مخلصیم... 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اینم شامشام اصیل کرمانشاهی دنده کباب کرمانشاهی اومدید کرمانشاه هم در خدمتتونیماااااا واسه همتون هست بفرمایید دستت درد نکنه بخوریم یا برای فردا شامته 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه بخوریم یا برای فردا شامته بخورید بخورید این سرد بشه دیگه فایده نداره 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ آقا نشد که اینطوری من کلا با این عکسای خوشمزه مشکل دارم باز کیک رو میشد تحمل کرد نکنید ازین کارا چطور دلتون میاد به کسی که الان املت خورده شام اینارو نشون بدین؟؟؟!؟! هان؟؟؟؟ چطور؟؟؟؟ هان؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ آقا نشد که اینطوری من کلا با این عکسای خوشمزه مشکل دارم باز کیک رو میشد تحمل کرد نکنید ازین کارا چطور دلتون میاد به کسی که الان املت خورده شام اینارو نشون بدین؟؟؟!؟! هان؟؟؟؟ چطور؟؟؟؟ هان؟؟؟؟؟؟ کاملا باهاتون موافقم باز شما یه املتی خوردید ما که .... 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ آقا نشد که اینطوری من کلا با این عکسای خوشمزه مشکل دارم باز کیک رو میشد تحمل کرد نکنید ازین کارا چطور دلتون میاد به کسی که الان املت خورده شام اینارو نشون بدین؟؟؟!؟! هان؟؟؟؟ چطور؟؟؟؟ هان؟؟؟؟؟؟ تو اگه املت دمه دستته من اونم نیست واسه غذا کنسرو ماهی داشتم نخوردم الان دارم از گشنگی اینارو میبینم سیر بشم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ آقا اصلا نخورید کلامون میره توهم...بخدااااا.... 6 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان شب خیلی خوبی بود، همگی شاد باشید آقا ناصر بابت پذیرایی خوبتون ممنون 6 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ آقا اصلا نخورید کلامون میره توهم...بخدااااا.... با این ضعفی که ما داریم کلی میچسبه ! 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان شب خیلی خوبی بود، همگی شاد باشیدآقا ناصر بابت پذیرایی خوبتون ممنون بدرود بدرود بازم بیاید 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان شب خیلی خوبی بود، همگی شاد باشیدآقا ناصر بابت پذیرایی خوبتون ممنون صبحونه چی پس!! شب خوش :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان شب خیلی خوبی بود، همگی شاد باشیدآقا ناصر بابت پذیرایی خوبتون ممنون ممنون سامیار جان لطف کردی اومدی بابت تاپیک های خوبت هم ممنون شب خوبی داشته باشی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده