Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ میگم، حرکات موزون انجام دادم ، ناخاسته یهو رفتم تو این فاز، یکی نجاتم بدم. قفل کردم بدجور اووووه دوز ورجه ورجه ات خیلی رفته بالا کاری از دستم بر نمیاد متاسفم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ من مثه دومی رو بلدم:| پس ترکی هم بلدی :| 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اووووه دوز ورجه ورجه ات خیلی رفته بالا کاری از دستم بر نمیاد متاسفم کاش اون بود. بابا من اونی ام ک نشستم ی جا پام دارم تکون می دم ای خدا. پام شکست 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ پس ترکی هم بلدی :| یکم:| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ کاش اون بود. بابا من اونی ام ک نشستم ی جا پام دارم تکون می دم ای خدا. پام شکست :ws28: خیلی هم خوب انقد فعالیت نشون نده --- آقا سجاد رو پیشنهاد ام فکر کردی 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ :ws28:خیلی هم خوب انقد فعالیت نشون نده --- آقا سجاد رو پیشنهاد ام فکر کردی 30 با 10 امتیاز؟ مممممم یس. ولی همچنان نوچ 10 امتیاز کمه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ سجاد بگو عیدی 100 امتیاز بده:| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ 30 با 10 امتیاز؟مممممم یس. ولی همچنان نوچ 10 امتیاز کمه نه بابا 10 با 30 امتیاز هی به این ناصر گفتم بیا 10 بردار گوش نداد شما بردار خیرشُ ببینی 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ منم عید رو به همه دوستان مکانیک و غیر مکانیک تبریک میگم . :icon_gol: من بلدم دست بزنم 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ دست هم میپزیریم باشد که خوشمان بیاید 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ مطمئن باش خوشتان میاید با جو دست میزنیم حرکات موزون تند تر میشه 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ الان عيدي مي دهيد يا عيدي مي خواهيد؟ من عيدي مي خواهم:S 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ الان عيدي مي دهيد يا عيدي مي خواهيد؟من عيدي مي خواهم:S عیدی میدیم 50 امتیاز تقدیم شما میشه یه یادگاری از خودت واسه ما بذار هر مطلب مکانیکی باشه اشکال نداره فقط یه یادگاری از حضورت در تالار مانیک باشه 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ با درود!!!! ارادت بسیار زیاد نوروز همگی پیروز باد! 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ با درود!!!! ارادت بسیار زیادنوروز همگی پیروز باد! به به هم تالاری عزیز خونه خودته بیا از مهمونامون پذیرایی کنیم نوروززت هم مبارک باشه 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ استدعا دارم استدعا دارم...مهمونها بفرمایید داخل خجالت نکشید 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ عیدی میدیم50 امتیاز تقدیم شما میشه یه یادگاری از خودت واسه ما بذار هر مطلب مکانیکی باشه اشکال نداره فقط یه یادگاری از حضورت در تالار مانیک باشه چه هيجان انگيز... چشممم....برم يه چيز درخور بتاپم بيارم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ چه هيجان انگيز... چشممم....برم يه چيز درخور بتاپم بيارم مرسییی زحمتتون میشه: 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان و مهندسین تالار مکانیک خوبین عیدتون مبارک ما به جای مهندس سامیارم اومدم ها دوبار بهم عیدی بدین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده