eng.l.s 5684 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 یه سوال همه رفتن منم باید برم !!! خودتون گفتید تا شب هست !! هر وقت خواستید بخوابید بکید من برم دیگه اونم ناچارن 4
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2015 یه سوال همه رفتن منم باید برم !!! خودتون گفتید تا شب هست !! هر وقت خواستید بخوابید بکید من برم دیگه اونم ناچارن ما مکانیکیا خداحافظی نداریم یهو میخوابیم:| یهو هم بیدار میشیم ما که هنوز هستیم بابک هم هست:| ای کسانی که تاپیک نزدید تاپیک بزنید تا رستگار شوید 4
eng.l.s 5684 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 ما مکانیکیا خداحافظی نداریمیهو میخوابیم:| یهو هم بیدار میشیم ما که هنوز هستیم بابک هم هست:| ای کسانی که تاپیک نزدید تاپیک بزنید تا رستگار شوید اها خوبه پس اینجوری بهتره !! تا اینکه بگی خانم پاشو برو ما میخوایم بخوابیم ما اول تاپیک زدیم بعد امدیم مارستگار شدیم قبلا 4
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2015 اها خوبه پس اینجوری بهتره !! تا اینکه بگی خانم پاشو برو ما میخوایم بخوابیم ما اول تاپیک زدیم بعد امدیم مارستگار شدیم قبلا ای کسانی که ایمان آوردید با تجدید پیمان با ما و ایجاد تاپیک ایمان خود را استوارتر نمایید باشد که بیشتر رستگار شوید 4
eng.l.s 5684 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 ای کسانی که ایمان آوردید با تجدید پیمان با ما و ایجاد تاپیک ایمان خود را استوارتر نماییدباشد که بیشتر رستگار شوید :ws28: بدجور به راه راست یهو هدایت شدیا ! چشم اگه موضوعی به ذهنم رسید حتما ! غیر مستقیم داری میگی برو یعنی برم چیزی یاد بگیرم گیر کردم سرچ کنم اگه جالب بود بیام تاپیکشو بزنم :icon_pf (34)::icon_pf (34): 4
Astraea 25351 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 چه همه اقتصادی فک میکنن :ws28:شام چی شام نمیدید ما گشنمونه !! والا ما دیدیم ابی گرم نشد اینجا رفتیم شام خوردیمخودمون...جاتون خالی 4
eng.l.s 5684 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 والا ما دیدیم ابی گرم نشد اینجا رفتیم شام خوردیمخودمون...جاتون خالی نوش جونتون !! ما که دیدیم خبری نیست ساعت شام درست کردنم گذشته رفتیم تخم مرغ ابپز کردیم جاتون خالی 4
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2015 والا ما دیدیم ابی گرم نشد اینجا رفتیم شام خوردیمخودمون...جاتون خالی دنده کباب دادمااااا:icon_razz: 4
eng.l.s 5684 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 اوه ببخشید پوزش میخوام اصلا یادم نبود اینجا شام دادن :icon_pf (34)::icon_pf (34): پوزش ما رو پذیرا باش :icon_gol::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 4
Astraea 25351 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 اینم شامشام اصیل کرمانشاهی دنده کباب کرمانشاهی اومدید کرمانشاه هم در خدمتتونیماااااا واسه همتون هست بفرمایید من نبودم اینارو دادید؟؟؟؟ من رفتم آبگوشت خوردم.... 4
GBG10 2039 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 مجلس دنس تموم شد...دیر رسیدید!!! نه دارم جمع آوری میکنم بقایای مهمونی رو 5
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2015 من نبودم اینارو دادید؟؟؟؟ من رفتم آبگوشت خوردم.... fij 'tjl kv, بهت گفتم نرو 4
Astraea 25351 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 fij 'tjl kv,بهت گفتم نرو سحری بیار بخوریم.... چی بازی؟ مافیا خوبه؟؟؟ نه بابا ما فقیر فقرا از این بازیا بلدنیستیم...20سوالی،هپ،اسم فامیل و فوق فوقش منچ!!!!:gnugghender: 3
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 اینم شامشام اصیل کرمانشاهی دنده کباب کرمانشاهی اومدید کرمانشاه هم در خدمتتونیماااااا واسه همتون هست بفرمایید ناصر جان تعارف اومد نیومد داره ها ما هم که خجالتی درود و ارادت بسیار! نفرمایید ازین حرفا...خیلی مخلصیم... آقا اصلا نخورید کلامون میره توهم...بخدااااا.... بابک جان اینجوری گذاشتی دلم خواست از دید مکانیکی حرفهای زیادی در دل این املت نهفته اس :gnugghender: 5
GBG10 2039 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 نه بابا ما فقیر فقرا از این بازیا بلدنیستیم...20سوالی،هپ،اسم فامیل و فوق فوقش منچ!!!!:gnugghender: شکسته نفسی میفرمایید ولی خدا سر شاهده ربطی به فقیر فقرا بودن نداره 5
GBG10 2039 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 بابک جان اینجوری گذاشتی دلم خواست از دید مکانیکی حرفهای زیادی در دل این املت نهفته اس :gnugghender: از دید مکانیکی یکی ازون نون ها عمود بر بشقاب است و دیگری مماس بر بشقاب آن که عمود است بردار شتاب و آنکه مماس است بردار سرعت است 3
ارسال های توصیه شده