eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ یه سوال همه رفتن منم باید برم !!! خودتون گفتید تا شب هست !! هر وقت خواستید بخوابید بکید من برم دیگه اونم ناچارن 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ یه سوال همه رفتن منم باید برم !!! خودتون گفتید تا شب هست !! هر وقت خواستید بخوابید بکید من برم دیگه اونم ناچارن ما مکانیکیا خداحافظی نداریم یهو میخوابیم:| یهو هم بیدار میشیم ما که هنوز هستیم بابک هم هست:| ای کسانی که تاپیک نزدید تاپیک بزنید تا رستگار شوید 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ما مکانیکیا خداحافظی نداریمیهو میخوابیم:| یهو هم بیدار میشیم ما که هنوز هستیم بابک هم هست:| ای کسانی که تاپیک نزدید تاپیک بزنید تا رستگار شوید اها خوبه پس اینجوری بهتره !! تا اینکه بگی خانم پاشو برو ما میخوایم بخوابیم ما اول تاپیک زدیم بعد امدیم مارستگار شدیم قبلا 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اها خوبه پس اینجوری بهتره !! تا اینکه بگی خانم پاشو برو ما میخوایم بخوابیم ما اول تاپیک زدیم بعد امدیم مارستگار شدیم قبلا ای کسانی که ایمان آوردید با تجدید پیمان با ما و ایجاد تاپیک ایمان خود را استوارتر نمایید باشد که بیشتر رستگار شوید 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ای کسانی که ایمان آوردید با تجدید پیمان با ما و ایجاد تاپیک ایمان خود را استوارتر نماییدباشد که بیشتر رستگار شوید :ws28: بدجور به راه راست یهو هدایت شدیا ! چشم اگه موضوعی به ذهنم رسید حتما ! غیر مستقیم داری میگی برو یعنی برم چیزی یاد بگیرم گیر کردم سرچ کنم اگه جالب بود بیام تاپیکشو بزنم :icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ چه همه اقتصادی فک میکنن :ws28:شام چی شام نمیدید ما گشنمونه !! والا ما دیدیم ابی گرم نشد اینجا رفتیم شام خوردیمخودمون...جاتون خالی 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ والا ما دیدیم ابی گرم نشد اینجا رفتیم شام خوردیمخودمون...جاتون خالی نوش جونتون !! ما که دیدیم خبری نیست ساعت شام درست کردنم گذشته رفتیم تخم مرغ ابپز کردیم جاتون خالی 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ والا ما دیدیم ابی گرم نشد اینجا رفتیم شام خوردیمخودمون...جاتون خالی دنده کباب دادمااااا:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اوه ببخشید پوزش میخوام اصلا یادم نبود اینجا شام دادن :icon_pf (34)::icon_pf (34): پوزش ما رو پذیرا باش :icon_gol::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اینم شامشام اصیل کرمانشاهی دنده کباب کرمانشاهی اومدید کرمانشاه هم در خدمتتونیماااااا واسه همتون هست بفرمایید من نبودم اینارو دادید؟؟؟؟ من رفتم آبگوشت خوردم.... 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ :w42::w42: مجلس دنس تموم شد...دیر رسیدید!!! 4 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ مجلس دنس تموم شد...دیر رسیدید!!! نه دارم جمع آوری میکنم بقایای مهمونی رو 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ نه دارم جمع آوری میکنم بقایای مهمونی رو بیاید بازی 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ من نبودم اینارو دادید؟؟؟؟ من رفتم آبگوشت خوردم.... fij 'tjl kv, بهت گفتم نرو 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ fij 'tjl kv,بهت گفتم نرو سحری بیار بخوریم.... چی بازی؟ مافیا خوبه؟؟؟ نه بابا ما فقیر فقرا از این بازیا بلدنیستیم...20سوالی،هپ،اسم فامیل و فوق فوقش منچ!!!!:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اینم شامشام اصیل کرمانشاهی دنده کباب کرمانشاهی اومدید کرمانشاه هم در خدمتتونیماااااا واسه همتون هست بفرمایید ناصر جان تعارف اومد نیومد داره ها ما هم که خجالتی درود و ارادت بسیار! نفرمایید ازین حرفا...خیلی مخلصیم... آقا اصلا نخورید کلامون میره توهم...بخدااااا.... بابک جان اینجوری گذاشتی دلم خواست از دید مکانیکی حرفهای زیادی در دل این املت نهفته اس :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ نه بابا ما فقیر فقرا از این بازیا بلدنیستیم...20سوالی،هپ،اسم فامیل و فوق فوقش منچ!!!!:gnugghender: شکسته نفسی میفرمایید ولی خدا سر شاهده ربطی به فقیر فقرا بودن نداره 5 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ بابک جان اینجوری گذاشتی دلم خواست از دید مکانیکی حرفهای زیادی در دل این املت نهفته اس :gnugghender: از دید مکانیکی یکی ازون نون ها عمود بر بشقاب است و دیگری مماس بر بشقاب آن که عمود است بردار شتاب و آنکه مماس است بردار سرعت است 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده