آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ منظورم شینگ رو بود فک کنم اولی اسمش شینگ ه . آورین اولی شنگه آخریم که کنگره باشین شام خورشت کنگر بخوریم 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ آورین اولی شنگه آخریم که کنگره باشین شام خورشت کنگر بخوریم بعد لنگر میندازیما ؟؟!!! 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ بعد لنگر میندازیما ؟؟!!! خواهش میکنم 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ گفتین چاغاله :4564: با این خوشمزه تره 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ آورین اولی شنگه آخریم که کنگره باشین شام خورشت کنگر بخوریم سلام خوبین؟ شام خونه ما ناهار چی دارین؟ 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ مهمون دعوت میکنین خودتون میرین؟ 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خوبین؟شام خونه ما ناهار چی دارین؟ سلام خوبین خوشین خیلی خوش اومدین #85 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان شرمنده تنهاتون میزارم مهمون برامون رسید 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان شرمنده تنهاتون میزارم مهمون برامون رسید پیش میاد ما خودمون مشغولیم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ منظورم شینگ رو بود فک کنم اولی اسمش شینگ ه . شینگ چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ شینگ چیه؟ شینگ غلطه. شِنگ! 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ صادرات و واردات در جمهوری اسلامی 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ شنگ چیه یه نوع گیاه خودروئه که اوایل بهار سبز میشه وخیلی خوشمزه هستش. با آبغوره یا سرکه میخورن. بعضیا باهاش غذا هم درست میکنن. :icon_razz: صادرات و واردات در جمهوری اسلامی :ws28: 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ شینگ غلطه. شِنگ! ما میگیم شینگ 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ ما میگیم شینگ من اسم واقعیشو گفتم جینگولی جونی 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ من اسم واقعیشو گفتم جینگولی جونی یعنی ما لهجه داریم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده