Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی:|ولی من عضو طلایی هستم اشتراک طلایی به چه کار میاد؟ :| الان من باید پاسخگو باشم :|| 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ :|الان من باید پاسخگو باشم :|| خو اشتراک طلایی درجه یک یعنی چی؟:| 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ خو اشتراک طلایی درجه یک یعنی چی؟:| یعنی : اشتراک طلایی یک ماهه درجه 1 : 10000 تومانبا خرید این اشتراک، به مدت یک ماه به مطالب بخش طلایی انجمن (غیر از بخش هایی که 20 امتیاز طلایی لازم دارند) دسترسی خواهید داشت و از امکانات عضو طلایی درجه 1 بهره مند خواهید شد. :| 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ 3 + 150 امتیاز اگه میدی قفوله! همون 21 مبارکت باشه :| 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ چقد کممن چقد بدشانسم مرسی شانس که به این اعداد ربط نداره خواهش 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ همون 21 مبارکت باشه :| باشه خو 21 ـُ بازش بوتون ببینیم چیه! 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی : :| هم سر منو گول مالیدی هم جایزه پرید 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ هم سر منو گول مالیدی هم جایزه پرید 100 امتیاز عیدی ات بود 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ 100 امتیاز عیدی ات بود آره رااااس میگی خدا رحم کرد اعتراض نمودم وگرنه هیچی:| مرسی دستت درد نکنه خیلی خوشحال شدم و جالب بود مرسییییی 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ باشه خو 21 ـُ بازش بوتون ببینیم چیه! 21 مبارکت باشه:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ 7 [h=1]قانون پسماندها[/h][h=1]«قانون شکار و صید»»[/h] 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ 7قانون پسماندها «قانون شکار و صید»» 7 برای من 17برای شما +50 امتیاز:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ 7 برای من 17برای شما +50 امتیاز:hapydancsmil: 50 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 7 عدد مقدس ایران باستان هستش 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ 50 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟7 عدد مقدس ایران باستان هستش این هفت رو من اولین نفر اتخاب کردم مینا سرمو گول مالید 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ 150 امتیاز همچ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 میسی مینا ژونم :hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ این هفت رو من اولین نفر اتخاب کردممینا سرمو گول مالید حاضرم جایزمو با شما عوض کنم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ حاضرم جایزمو با شما عوض کنم اتفاقا بهترین جایزه این مرحله همون اشتراک طلایی بود که من بردم منتهی من خودم دسترسی دارم آقا به جاش 10 امتیاز طلایی بهم بدید(قابل توجه مینا:):icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ اتفاقا بهترین جایزه این مرحله همون اشتراک طلایی بود که من بردممنتهی من خودم دسترسی دارم آقا به جاش 10 امتیاز طلایی بهم بدید(قابل توجه مینا:):icon_razz: عوضش به عددی که اول گفتید میرسید یه نفر هم به طلاییها اضافه میشه مگه 1امتیاز طلایی با 14تا یا 100تا فرقی داره 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ عوضش به عددی که اول گفتید میرسیدیه نفر هم به طلاییها اضافه میشه مگه 1امتیاز طلایی با 14تا یا 100تا فرقی داره 10 امتیاز طلایی داشته باشی عضو طلایی میشی و به بخش تالار طلایی دست پیدا میکنی 20 امتیاز به بعضی از مطالب مهمتر تالار طلایی نه من همون هشت راضیم حتی اگه پوچ هم میبود قبولش داشتم پیشکشی خانوم مدیر بود 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ آقا به جاش 10 امتیاز طلایی بهم بدید(قابل توجه مینا:):icon_razz: باشه 10 امتیاز میگم از من کم کنند بهت اضافه کنند 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده