زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سال نوی همه بچه هاااااااااااااااااااااااااا مبارک باشه .....:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
shahnazi ebi 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سلام به همگی. امیدوارم سالی سرشار از موفقیت و بهروزی در تمام عرصه ها داشته باشید از جمله عرصه علم... به امید ایرانی سربلند 4 لینک به دیدگاه
aiday 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ با خوبی ها و بدی ها، هرآنچه که بود؛ برگی دیگر از دفتر روزگار ورق خورد برگ دیگری از درخت زمان بر زمین افتاد، سالی دیگر گذشت روزهایت بهاری و بهارت جاودانه باد . . . 3 لینک به دیدگاه
raahiil 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. سال نو همه مبارک. یه سوال داشتم اونم اینکه واسه استفاده از تایل چه طور میشه به متریال سنگمون ابعاد دقیق تایل رو مثلا 60 در 60 ساخت و نمایش داد. ممنون خیلی زود نیاز به جواب این سوال دارم........................ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. سال نو همه مبارک. یه سوال داشتم اونم اینکه واسه استفاده از تایل چه طور میشه به متریال سنگمون ابعاد دقیق تایل رو مثلا 60 در 60 ساخت و نمایش داد. ممنون خیلی زود نیاز به جواب این سوال دارم........................ سلام. سال نو شما هم مبارک و خوش اومدین به انجمن سوالتونو تو تالار معماری بپرسین بهتره تا دوستان معماری که میتونن کمک کنن: http://www.noandishaan.com/forums/thread21401-434.html 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلاااام دیر اومدم ولی اومدم همگی سال خوبی داشته باشید..پر از اتفاقای خوووب:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ تبریک میگم . ایشالا سال 94 هم پر از موفقیت وکامیابی باشه 2 لینک به دیدگاه
azadeh.seyedi 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من مهندس كشاورزي هستم لطفا در صورت امكان منو در گروه های کشاورزی ادد کنید ممنون 2 لینک به دیدگاه
4532mr 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سلام .سال کاری خوبی داشته باشید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده