Imaaan 17059 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 میشه مقاله مفهوم كيفيت سرزندگي در طراحي شهري گلکار را برام بذارید سلام دوست عزیز سال نوتون مبارک این تاپیک برای تبریک سال جدید هست، ولی چیزی که می خواین رو فکر کنم از اینجا بتونین دانلود کنین: http://www.noandishaan.com/forums/thread84963-4.html#post950932 برای پیدا کردن مطالب می تونین از سرچ بالای انجمن استفاده کنین. 12
zaha joon 40 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 بر ما سالی گذشت , بر زمین گردشی و بر روزگار حکایتی ...................امید آنکه کهنه رفته باشد به نکویی و این نو همی آید به شادی سلام نواندیشانی های عزیز سال 93 هم با همه تلخیها و شیرینی ها , غمها و شادی ها رو به پایان است . اگر چه پایانی است بر یک سال تلاش صادقانه شما ، اما سرآغازی است بر یکسال کوشش و خدمتی دیگر . سالی که باید همراه با امید به فردایی بهتر بر تلاش خویش بیافزاییم ، سختی ها را از پیش رو برداشته و در مسیر موفقیت و پیشرفت قدم برداریم. نواندیشان در سال 93 شاهد موفقیت هایی بود که نقش اصلی در این موفقیت را تک تک شما عزیزان به عهده داشته اید، ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و همدلی تان، فرصت را مغتنم دانسته، فرا رسیدن بهار طبیعت و حلول سال نو را تبریک عرض نموده و از خداوند ایامی فرخنده، مبارک و سرشار از سلامتی را برای شما آرزومندیم. دستاوردهای مهم سال 93 که به همت و یاری دوستان حاصل شد: دریافت نماد اعتماد الکترونیکی دائم ثبت انجمن در بخش تالار گفتگوی تخصصی صفحه پیوندها معرفی سایت نواندیشان در برنامه به روز از شبکه سه سیما برترین سایت علمی کشـــور در جشنواره وب سال 1393 و ... خدایا تقدیر دوستانم را زیبا بنویس تا من جز لبخند از آنها چیز دیگری نبینم. مرررسیی سال نوتون مبارک سال خوبی رو برای همه دوستان عزیز نو اندیشانی آرزو دارمو پر از شادی و موفقیت نوروز مبارک تبریک 11
zeynabiy 225 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 سلام به همه دوستان نواندیشان سال نو همتون مبارک امیدوارم سالی سرشار از موفقیت داشته باشین:4uboxsmiley: 11
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 سال نوی همه دوستان مبارک باشه سالی پر از موفقیت رو برای تمامی دوستان آرزومندم 12
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 منم به نوبه خودم سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم و امیدوارم هر سال براشون بهتر از پارسال باشه 11
nimamahboob 17 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 سال خوبی رو برای همه دوستان عزیز نو اندیشانی آرزو دارمو پر از شادی و موفقیت 7
zahra.mhd 23 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 روزهای رفته ی سال را ورق میزنم ....... چه خاطراتی که زنده نمیشوند....... چه روزهاکه دلم میخواست تا ابد تمام نشوند وچه روزهاکه هر ثانیه اش یک سال زمان میبرد....... چه فکرها که آرامم کرد و چه فکرها که روحم را ذره ذره فرسود....... چه لبخندهاکه بی اختیار برلبانم نقش بست و چه اشک هاکه بی اراده از چشمانم سرازیر شد...... چه آدم هاکه دلم راگرم کردند و چه آدم ها که دلم را شکستند...... چه چیزهاکه فکرش را هم نمیکردم وشد و چه چیزهاکه فکرم را پرکردو نشد....... چه آدم هاکه شناختم و چه آدم هاکه فهمیدم هیچگاه نمیشناختمشان....... وچه....... و سهم یک سال دیگر هم یادش بخیر میشود....... کاش ارمغان روزهایی که گذشت آرامشی باشد از جنس خدا...... آرامشی که هیچگاه تمام نشود..... 7
An@hita 8666 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 بسیاااااااااااااااار بسیار تبریک میگم. انشالله در سال جدید موفقیت های بیشتری رو در کنار هم کسب کنیم. 9
mherdad 3826 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 سال نومی شود.زمین نفسی دوباره می کشد.برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زند و پرنده های خسته بر می گردند و دراین رویش سبز دوباره...من...تو...ما... کجا ایستاده اییم.سهم ما چیست؟..نقش ما چیست؟...پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟... زمین سلامت می کنیم و ابرها درودتان باد و چون همیشه امیدوار وسال نومبارک... 9
serafina 432 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 من هم به نوبه خودم سال جدید رو به همه دوستان نواندیشم تبریک می گم به امید سالی پر از نیک اندیشی ، نیک کرداری و نیک پنداری 9
baranobarf 352 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 سال نو رو به همه دوستان نواندیش تبریک میگم... امیدارم سال خوبی داشته باشید.... 8
mms33333 64 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 سال نو بر همه مبارک باشد. خبر شاد در اولین روزهای سال نو امید های روشن و موفقیت های پیشرو را نوید میدهد. تبریک سال نو 6
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 27 خرداد، 2015 ان شاء الله سال جدید براتون سرشار از موفقیت و صحت و آرامش و خوشی باشه و حال دلتون خوب باشه فرارسیدن سال جدیدو تبریک میگم 5
faeze ebrahimi 22 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 سلام منم سال نو رو به همه دوستای خوبم تبریک میگم انشاالله سالی پر از موفقیت پیش رو داشته باشید. 2
ارسال های توصیه شده