yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ نوروز نیک ، بهاران خجسته ... آرزو میکنم یکایکتان در روزهای پایانی 1394 بنویسید سال خوبی برایمان بود ... 21 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ منم سال نو رو به همه نواندیشانی های عزیز تبریک میگم، امیدوارم برای همه سال خوب و پر از شادی و موفقیت باشه.:icon_gol: همینطور واسه نواندیشان هم سال خوبی باشه. 21 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ سال نو بر همه دوستان نواندیشی مبارک باد ایشالله هرسال از زندگیتون پر از تجربه های خوب باشه در مسیری هم قدم گذاشتید موفق و سربلند باشین 20 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ نوروز پیشاپیش مبارک... خوشی پیشکش لحظه های قشنگتون.... همه اتفاقای خوب تو سال جدید منتظر شماس:icon_gol: 20 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ به نام آنکه هم یاد است و هم یادگار، به نازش می دار تا وقت دیدار آمد نوروز هم از بامداد آمدنش فرخ و فرخنده باد سال نو همه نواندیشی های گرامی به شاااااااااااااااااااااااااااادی و موفقیت و پیشرفت :flowerysmile::dancegirl2::w70::mbj6ivxkw3ccem7bie7:mbj6ivxkw3ccem7bie7:flowerysmile: 20 لینک به دیدگاه
mohammad1379 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ آرزو می کنم در سال 94 به همه آرزوهاتون برسین و آرزو می کنم در سال94 اشتباهات و گناهمونو ترک کنیم پیشاپیش 17 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ عرض ادب و احترام... نورزتان خوش باد. ایشالا سالی پراز آرامش و سلامتی و موفقیت داشته باشین... همه جوونا خوشبخت بشن. خودتون و همه عزیزانتون رو به خدا میسپارم. دعا سره سفره هفت سین واسه نواندیشانی ها یادتون نره...یادتون رفت ایشالا دخترا لاکشون خراب بشه پسرا موهاشون روز اول و موقع عید دیدنی... تشکر فراوان دارم از مدیریت سایت و مدیران تالارها که خیلیییییی زحمت کشیدن و این موفقیت های انجمن رو مدیونشون هستیم....♥♥♥♥ 19 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ من هم به نوبه خودم سالروز شهادت دخت نبی مکرم اسلام رو تسلیت عرض میکنم ، امیدواریم در سال آینده زنان و دختران این مرزو بوم حجاب و اخلاق فاطمی رو سرلوحه کلیه شئونات زندگی خودشون قرار بدند، رخت عید ما به سیاهی چادر ریحانه النبی است 17 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ سال نو رو به همه ی دوستان تبریک میگم، امیدوارم از اشتباهاتمون در سالی که در دقایق اخرش هستیم درس گرفته باشیم. سربلند باشید 18 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ سلاممنم برای این انجمن آرزوی موفقت بیشتر وبهروزی دارماینجا اولین جایی که پراز خاطره برام میشه:icon_gol::icon_gol: 16 لینک به دیدگاه
akbar80 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ مردم موهای صافشان را فر میزنند و آنها كه موی فرفری دارند مویشان را صاف میكنند عدهای جلای وطن كرده به خارج میروند و آنها كه خارج هستند و نمیتوانند بازگردند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند مجردها میخواهند ازدواج کنند متأهلها میخواهند طلاق بگیرند عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با دارو و درمان بهدنبال فرزنددار شــــدن هستند لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ كمی چاق بشوند و چاقها با مصرف قرص و دارو هر روز سعی در لاغر نمودن خود دارند و همواره حسرت لاغری را میكشند شاغلان از شغلشان مینالند بیکارها دنبال شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را میخورند ثروتمندان از دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا مینالند افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شوند سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند سفیدپوستان خود را برنزه میکنند هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانون های ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت" مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی باشى آنوقت ”خوشبختی” 20 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ درود سال جدید رو تبریک میگم و آرزوی موفقیتهای بیشتر انجمن و تک تک دوستان عزیز رو دارم 16 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ خداوندا دوستانی دارم که در اعماق قلبم جاى دارند؛ آنان شایسته محبتند و یادشان مایه ى آرامش جان، در این لحظه هاى پایانى سال عزت و غرور شان التیام و اعتلا و سلامت و شاد بدارشان. پیشاپیش سال نو مبارک :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: 17 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ 5 سالی هست که سال نو رو به هم تبریک می گیم خیلی کم پیش میاد همچین دوستی های مجازی ای شاید چند نفر از بهترین دوستام رو از همیجا پیدا کرده باشم پس واقعا بهتون تبریک می گم امیدوارم دفتر جدید ۹۴ ورق به ورقش سبز و پر از لحظه های خوب باشه براتون:girl_yes2: 16 لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ این عید به نور فاطمیه زیباست روزیه تمام سال من با زهراست با بردن نام فاطمه فهمیدم سالی که نکوست از بهارش پیداست در پناه مهدی فاطمه باشید. 14 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ نوروز پيامبر مهر است که مرا وامي دارد تنها به خاطر تو دوست داشتن را ياد بگيرم. *فرا رسیدن نوروز باستانی، یادآور شکوه ایران و یگانه یادگار جمشید جم بر همه ایرانیان پاک پندار، راست گفتار و نیک کردار خجسته باد *البرت انیشتین، زکریای رازی، اسحاق نیوتن، پروفسور حسابی، من و سایر دانشمندان، سال خوشی را برای شما آرزومندیم*بهار یک نقطه دارد نقطه آغاز بهار زندگیتان بی انتها باد سال نو مبارک 14 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ درود سال جدید رو خدمت شما شادباش میگم امیدوارم موفق و شاد باشین همیشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15 لینک به دیدگاه
fateme mojtahedi 148 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ ﺷﻨﺒﻪ ﻋﺠﯿﺒﯽ ﺩﺭ ﭘﯿﺶ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺷﻨﺒﻪ ﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺭﻭﺯ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻫﻔﺘﻪ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻣﺎﻩ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻓﺼﻞ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺳﺎﻝ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ، برايتان اول سلامتى دوم شادي سوم پول آرزو ميكنم 15 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ سال نوی همه ی نو اندیشان عزیز مبارک با آرزوی سالی سرشار از شادی و موفقیت برای همه :icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده