yade dirooz 1814 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 نوروز نیک ، بهاران خجسته ... آرزو میکنم یکایکتان در روزهای پایانی 1394 بنویسید سال خوبی برایمان بود ... 21
Imaaan 17059 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 منم سال نو رو به همه نواندیشانی های عزیز تبریک میگم، امیدوارم برای همه سال خوب و پر از شادی و موفقیت باشه.:icon_gol: همینطور واسه نواندیشان هم سال خوبی باشه. 21
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 سال نو بر همه دوستان نواندیشی مبارک باد ایشالله هرسال از زندگیتون پر از تجربه های خوب باشه در مسیری هم قدم گذاشتید موفق و سربلند باشین 20
.Apameh 25173 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 نوروز پیشاپیش مبارک... خوشی پیشکش لحظه های قشنگتون.... همه اتفاقای خوب تو سال جدید منتظر شماس:icon_gol: 20
niyan.d 1473 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 به نام آنکه هم یاد است و هم یادگار، به نازش می دار تا وقت دیدار آمد نوروز هم از بامداد آمدنش فرخ و فرخنده باد سال نو همه نواندیشی های گرامی به شاااااااااااااااااااااااااااادی و موفقیت و پیشرفت :flowerysmile::dancegirl2::w70::mbj6ivxkw3ccem7bie7:mbj6ivxkw3ccem7bie7:flowerysmile: 20
mohammad1379 27 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 آرزو می کنم در سال 94 به همه آرزوهاتون برسین و آرزو می کنم در سال94 اشتباهات و گناهمونو ترک کنیم پیشاپیش 17
Tamana73 28835 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 عرض ادب و احترام... نورزتان خوش باد. ایشالا سالی پراز آرامش و سلامتی و موفقیت داشته باشین... همه جوونا خوشبخت بشن. خودتون و همه عزیزانتون رو به خدا میسپارم. دعا سره سفره هفت سین واسه نواندیشانی ها یادتون نره...یادتون رفت ایشالا دخترا لاکشون خراب بشه پسرا موهاشون روز اول و موقع عید دیدنی... تشکر فراوان دارم از مدیریت سایت و مدیران تالارها که خیلیییییی زحمت کشیدن و این موفقیت های انجمن رو مدیونشون هستیم....♥♥♥♥ 19
Lean 56968 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 من هم به نوبه خودم سالروز شهادت دخت نبی مکرم اسلام رو تسلیت عرض میکنم ، امیدواریم در سال آینده زنان و دختران این مرزو بوم حجاب و اخلاق فاطمی رو سرلوحه کلیه شئونات زندگی خودشون قرار بدند، رخت عید ما به سیاهی چادر ریحانه النبی است 17
The Developer 5479 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 سال نو رو به همه ی دوستان تبریک میگم، امیدوارم از اشتباهاتمون در سالی که در دقایق اخرش هستیم درس گرفته باشیم. سربلند باشید 18
mese 677 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 سلاممنم برای این انجمن آرزوی موفقت بیشتر وبهروزی دارماینجا اولین جایی که پراز خاطره برام میشه:icon_gol::icon_gol: 16
akbar80 38 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 مردم موهای صافشان را فر میزنند و آنها كه موی فرفری دارند مویشان را صاف میكنند عدهای جلای وطن كرده به خارج میروند و آنها كه خارج هستند و نمیتوانند بازگردند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند مجردها میخواهند ازدواج کنند متأهلها میخواهند طلاق بگیرند عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با دارو و درمان بهدنبال فرزنددار شــــدن هستند لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ كمی چاق بشوند و چاقها با مصرف قرص و دارو هر روز سعی در لاغر نمودن خود دارند و همواره حسرت لاغری را میكشند شاغلان از شغلشان مینالند بیکارها دنبال شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را میخورند ثروتمندان از دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا مینالند افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شوند سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند سفیدپوستان خود را برنزه میکنند هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانون های ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت" مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی باشى آنوقت ”خوشبختی” 20
faaarnaz 5345 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 درود سال جدید رو تبریک میگم و آرزوی موفقیتهای بیشتر انجمن و تک تک دوستان عزیز رو دارم 16
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 خداوندا دوستانی دارم که در اعماق قلبم جاى دارند؛ آنان شایسته محبتند و یادشان مایه ى آرامش جان، در این لحظه هاى پایانى سال عزت و غرور شان التیام و اعتلا و سلامت و شاد بدارشان. پیشاپیش سال نو مبارک :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: 17
pari daryayi 22938 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 5 سالی هست که سال نو رو به هم تبریک می گیم خیلی کم پیش میاد همچین دوستی های مجازی ای شاید چند نفر از بهترین دوستام رو از همیجا پیدا کرده باشم پس واقعا بهتون تبریک می گم امیدوارم دفتر جدید ۹۴ ورق به ورقش سبز و پر از لحظه های خوب باشه براتون:girl_yes2: 16
melijooon 723 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 این عید به نور فاطمیه زیباست روزیه تمام سال من با زهراست با بردن نام فاطمه فهمیدم سالی که نکوست از بهارش پیداست در پناه مهدی فاطمه باشید. 14
fakur1 10128 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 نوروز پيامبر مهر است که مرا وامي دارد تنها به خاطر تو دوست داشتن را ياد بگيرم. *فرا رسیدن نوروز باستانی، یادآور شکوه ایران و یگانه یادگار جمشید جم بر همه ایرانیان پاک پندار، راست گفتار و نیک کردار خجسته باد *البرت انیشتین، زکریای رازی، اسحاق نیوتن، پروفسور حسابی، من و سایر دانشمندان، سال خوشی را برای شما آرزومندیم*بهار یک نقطه دارد نقطه آغاز بهار زندگیتان بی انتها باد سال نو مبارک 14
siahkamar 402 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 درود سال جدید رو خدمت شما شادباش میگم امیدوارم موفق و شاد باشین همیشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15
fateme mojtahedi 148 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 ﺷﻨﺒﻪ ﻋﺠﯿﺒﯽ ﺩﺭ ﭘﯿﺶ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺷﻨﺒﻪ ﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺭﻭﺯ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻫﻔﺘﻪ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻣﺎﻩ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻓﺼﻞ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺳﺎﻝ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ، برايتان اول سلامتى دوم شادي سوم پول آرزو ميكنم 15
Shiva-M 8295 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 سال نوی همه ی نو اندیشان عزیز مبارک با آرزوی سالی سرشار از شادی و موفقیت برای همه :icon_gol: 14
ارسال های توصیه شده