VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ هر چی فک می کنم میبینم شما هم مثل رضا مشکوک میزنی محسن متاهله 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ محسن متاهله می دونم عزیزم اما این دلیل نمیشه مشکوک نزنه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ می دونم عزیزم اما این دلیل نمیشه مشکوک نزنه ااااا تو چه شکاکی:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ ااااا تو چه شکاکی:jawdrop: شکاک کجا بود یه مقدار بیشتر فک کنی می فهمی:mornincoffee: همه چی رو که نمیشه گفت 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ شکاک کجا بود یه مقدار بیشتر فک کنی می فهمی:mornincoffee:همه چی رو که نمیشه گفت طرف زن داره بابا، مشکوک چیه 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ طرف زن داره بابا، مشکوک چیه یه مقدار بیشتر فک کن بابا جان من که نباید همه چیز رو بگم از وادی زن و ... بیا بیرون 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ در این تصویر تراکم نقاط هدایا با رنگ سفید مشخص گردیده که خود نشانگر مظلومیت مردان است! البته در بعضی مواقع اگر طرف مقابلشون در این حد هم اونها را تحویل بگیرند که خیلی خوبه! 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ هر چی فک می کنم میبینم شما هم مثل رضا مشکوک میزنی می دونم عزیزم اما این دلیل نمیشه مشکوک نزنه شکاک کجا بود یه مقدار بیشتر فک کنی می فهمی:mornincoffee:همه چی رو که نمیشه گفت منظورت چیه؟:w00::w00:زودتر توضیح بده؟ یه مقدار بیشتر فک کن بابا جان من که نباید همه چیز رو بگم از وادی زن و ... بیا بیرون یعنی چی؟خودت میدونی چی داری میگی؟ طرف زن داره بابا، مشکوک چیه متاهل متعهد سپاس مبهم جان 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ تولد حضرت علی روز پدر و روز مرده.خواستم به خانوما یادآوری کرده باشمروز زن رو که از دو ماه قبلش جشن میگیرن.مگه ما چی کم داریم.:ws2: خودممون فكر بوديم :icon_razz: از سه ماه قبلش كابوسش مياد تو ذهن آدم :icon_razz: آدم ميمونه واقعا واسه سه تا مرد چي بخره :icon_razz: واسه يكيشم مصيبته :icon_razz: در این تصویر تراکم نقاط هدایا با رنگ سفید مشخص گردیده که خود نشانگر مظلومیت مردان است! البته در بعضی مواقع اگر طرف مقابلشون در این حد هم اونها را تحویل بگیرند که خیلی خوبه! :ws47: حقتونه 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ خوب مشکوک میزنی دیگه منتظرم توضیح بدی:167: 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ منتظرم توضیح بدی:167: خب راس میگم چرا میزنی 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ خب راس میگم چرا میزنی هی پست میزنی که مشکوک میزنم؟خب به چی مشکوکی؟:167::167: 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ هی پست میزنی که مشکوک میزنم؟خب به چی مشکوکی؟:167::167: همبن رفتارت نشون میده حرف من درسته 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ همبن رفتارت نشون میده حرف من درسته مثلا" مدیری. تخلفاتت: 1-اسپم میکنی 2-تهمت میزنی:167: از دیگران چه انتظار؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ مثلا" مدیری.تخلفاتت: 1-اسپم میکنی 2-تهمت میزنی:167: از دیگران چه انتظار؟:icon_pf (34): یعنی ما مدیرا دل نداریم ؟؟؟ آی ایها الناس محسن مشکوک نیست خب شد :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی ما مدیرا دل نداریم ؟؟؟ آی ایها الناس محسن مشکوک نیست خب شد :icon_razz: :ws28: خیلی با حال بود.:icon_pf (44): حالا واقعا" من مشکوک میزنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ :ws28:خیلی با حال بود.:icon_pf (44): حالا واقعا" من مشکوک میزنم؟ این که حرص منو در اوردی با حال بود ؟؟ اما در مورد سوالت دو قسمت داره اگه بخوای دوباره شروع کنی جوا ب من اینه : نه بابا اصلا محسن و مشکوک بودن چیزا میشنویم ها ؟؟؟ نگین این حرف ها رو و.... اما اگه بخوام راستش رو بگم : . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . آره مشکوکی اما کوشولو 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ روز مرد همون بوس آبدار :pichak: و شاخه گل :rose: رو بنده به شخصه متظرش هستم خفن..........:626gdau::w42: به نظر من بهترین هدیه ای هستش که میتونند به آقایون بدن..... :626gdau: اصلاً هم مشکوک نمیزنم......... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده