VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ آخه کراوات به چه درد میخوره وقتی نتونی ازش استفاده کنی؟اما من امسال قراره یه هدیه متفاوت بگیرم. الکی دلتو خوش نکن ما جوراب میدیم فقط بله اگه اون نفر همسر آدم :dancegirl2: باشه یه دوستت دارم :626gdau: :4uboxsmiley: و یه بوس خوشمل :pichak: به اندازه هزاران میلیارد کادو و هزاران دنیا ارزش داره....... چه رمانتیک 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ چه رمانتیک مسئله رمانیک بودن نیست....... مسئله اینه که این :icon_gol: واسه من از داشتن هزاران هزار دنیا با ارزش تر هستش...... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ خوب من جورابم رو از همین الان می خوام جورابم پاره شده 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ خوب من جورابم رو از همین الان می خوام جورابم پاره شده آقا این امید خیلی پسر خوبیه ها:icon_pf (34): به خانوما توصیه میشود! 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ بله اگه اون نفر همسر آدم :dancegirl2: باشه یه دوستت دارم :626gdau: :4uboxsmiley: و یه بوس خوشمل :pichak: به اندازه هزاران میلیارد کادو و هزاران دنیا ارزش داره....... شدیدا مشکوک می زنی :guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ مسئله رمانیک بودن نیست....... مسئله اینه که این :icon_gol: واسه من از داشتن هزاران هزار دنیا با ارزش تر هستش...... همون ..............خودمونه آره 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ حرفاشو جدی نگیرین.یه خورده احساساتی شده شاید هم داره خود شیرینی میکنه. 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ حرفاشو جدی نگیرین.یه خورده احساساتی شدهشاید هم داره خود شیرینی میکنه. نه بابا احساساتی کجا بود شما در جریان نیستی ایشون حرفاشون رو در لفافه میزنه 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ نه بابا احساساتی کجا بود شما در جریان نیستی ایشون حرفاشون رو در لفافه میزنه حالا چرا در لفافه؟نمیشه تو تاپیک بزنه 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ حالا چرا در لفافه؟نمیشه تو تاپیک بزنه :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ شدیدا مشکوک می زنی :guntootsmiley2: اههههههههههه........ :jawdrop: مشکوک چیه بابا........ :icon_pf (34): آبجی بازم اومدی به من بیگناه گیر بدی که.......... :banel_smiley_52: به جان خودم حرف دلم رو گفتم خوب........... چی میگفتم جوراب بدین خوب بودش...... همون ..............خودمونه آره همون چی هاااااااااااا :w00: 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ اههههههههههه........ :jawdrop: مشکوک چیه بابا........ :icon_pf (34): آبجی بازم اومدی به من بیگناه گیر بدی که.......... :banel_smiley_52: به جان خودم حرف دلم رو گفتم خوب........... چی میگفتم جوراب بدین خوب بودش...... آبجی بازم اومدی به من بیگناه گیر بدی که.......... :banel_smiley_52: بیگناه ؟؟؟ :jawdrop: به جان خودم حرف دلم رو گفتم خوب........... بله من هم می دونم حرف دلت رو زدی هر کی ندونه من از دلت خبر دارم چی میگفتم جوراب بدین خوب بودش...... نه جوراب واسه چی شما به همونی که اعتقاد داشتی اشاره کردی 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ بیگناه ؟؟؟ :jawdrop: بله من هم می دونم حرف دلت رو زدی هر کی ندونه من از دلت خبر دارم نه جوراب واسه چی شما به همونی که اعتقاد داشتی اشاره کردی دلم واسش سوخت.بنده خدا از جوراب هم افتاد:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ دلم واسش سوخت.بنده خدا از جوراب هم افتاد:icon_pf (34): نکنه زیر سر شما هم بلند شده ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ نکنه زیر سر شما هم بلند شده ؟؟؟؟ نه عزیزم من جو گیر بشو نیستم.به این راحتیها دم به تله نمیدم.گفتم که کادوی امسال من متفاوته 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ آقا این امید خیلی پسر خوبیه ها:icon_pf (34):به خانوما توصیه میشود! :ws3: راس میگه :ws2::ws2::ws2: خدا وقتی خواست گل رو بیافرینه یه نیم نگاهی به من کرده و............... لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ :ws3: راس میگه :ws2::ws2::ws2: خدا وقتی خواست گل رو بیافرینه یه نیم نگاهی به من کرده و............... :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ :ws3: راس میگه :ws2::ws2::ws2: خدا وقتی خواست گل رو بیافرینه یه نیم نگاهی به من کرده و............... :ws28: لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ نه عزیزم من جو گیر بشو نیستم.به این راحتیها دم به تله نمیدم.گفتم که کادوی امسال من متفاوته هر چی فک می کنم میبینم شما هم مثل رضا مشکوک میزنی 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ :ws3: راس میگه :ws2::ws2::ws2: خدا وقتی خواست گل رو بیافرینه یه نیم نگاهی به من کرده و............... :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده