Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 روز پدر، بزرگترین ستون زندگیمون بر همه مبارک باشههر روز روز مادر و پدر هست. کاش بتونیم قدر این گوهر ها رو بدونیم :w36::flowerysmile: امید که پسران انجمن هم روزی پدران شایسته ای برای نسل آیندۀ ایران زمین بشن اين عمه منه بچه هاااااااا:icon_gol: ببينيد چقدر قشنگ تبريك ميگه مرسي عمه عزيزم :icon_gol: 1
royan aria 2423 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 ببخشیدا روز پدر و روز مرد نه روز پسر بچه حالا شماها چرا جو گیر شدید؟ 3
کامیلا 422 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 سلام من پیشاپیش روز میلاد حضرت علی و روز پدر را به همه پدران خوب دنیا تبریک می گویم به خصوص این روز را به پدر نادر نسرین و سحر تبریک میگویم از خواهش می کنم در این روز بیاد پدر من فا تحه طلب کنند حیف که پدرم زنده نیست تا دستان مهربانش را ببوس پدرم 22 بهمن 85 ما را تنها گذاشت روز پدر یادتان نرود برای پدر من هم فاتحه طلب کنید ممنون 4
taha894 445 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 :icon_gol::icon_gol: آقایون پیشاپیش روزتون مبارک:icon_gol::icon_gol: :icon_gol:تبریک دستهای خالی مرا با سخاوت بی حدتان بپذیرید :icon_gol: :flowerysmile: :give_present: :TAEL_SmileyCente: :62izy85: 4
VINA 31339 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 براي اينكه جوراب تنوعش خيلي زياده دقیقا شايد اين دليل خوبي براي دخترا باشه!!!ولي ما چيكار كنيم كه بايد هديه تكراري گيرمون بياد؟؟؟ خوب خودتون بگید چی میخاید ما همونو بگیریم فقط قیمتش بر اورد با جوراب باشه هاااا آدم با این استدلال شما حال میکنه.جوراب جوراب دیگه.استفاده دیگه ای هم داره؟اما امسال تصمیم گرفتم اگه هدیه اش خوب نباشه قبول نکنم. خدا کمکم کنه مگه هدیه جنبه مادی داره مهم اینه که به یادت باشن منظورم این بود که شما 10 جینم داشته باشین بازم کمتونه:ws2: روز پدر، بزرگترین ستون زندگیمون بر همه مبارک باشههر روز روز مادر و پدر هست. کاش بتونیم قدر این گوهر ها رو بدونیم :w36::flowerysmile: امید که پسران انجمن هم روزی پدران شایسته ای برای نسل آیندۀ ایران زمین بشن :ws28: ببخشیداروز پدر و روز مرد نه روز پسر بچه حالا شماها چرا جو گیر شدید؟ :icon_gol::icon_gol: آقایون پیشاپیش روزتون مبارک:icon_gol::icon_gol: :icon_gol:تبریک دستهای خالی مرا با سخاوت بی حدتان بپذیرید :icon_gol: :flowerysmile: :give_present: :TAEL_SmileyCente: :62izy85: روز میلاد علی (ع)مبارک 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 مگه روز مرد هم داریم:jawdrop: تا اونجایی که من میدونم این روز پدر نه روز مرد 2
VINA 31339 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 مگه روز مرد هم داریم:jawdrop: تا اونجایی که من میدونم این روز پدر نه روز مرد یه جوراب از این حرفا نداره که 1
DCBA 8191 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 کاش واقعا روز مرد وجود داشت....کاش واقعا مردی بود که اون روز رو بهش تبریک گفت.....:girl_in_dreams: حالا علی الحساب.... روز میلاد حضرت علی که فک کنم هنو خیلی مونده بهش:JC_thinking: به همه پدران انجمن:flowerysmile: و پسرایی که بالاخره یه روزی ممکنه بابا بشن...تبریک میگم.... 3
ooraman 22216 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 خانوما زود باشين کادوها تونو بيارين :w00: البت اميدوارم جوراب نباشه!! آخه خرید کردن واسه آقایون خیلی سخته....واسه خانوما همه چی میشه خرید از ارزون قیمت گرفته تا بالا ...لوازم آرایش ،ظرف وظروف،لوازم تزئینی که خودش یه دنیا چیز میزه،لباس از تاپ و دامن و لباس تو خونه و.....ولی واسه آقایون یه کم سخته 4
VINA 31339 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 آخه خرید کردن واسه آقایون خیلی سخته....واسه خانوما همه چی میشه خرید از ارزون قیمت گرفته تا بالا ...لوازم آرایش ،ظرف وظروف،لوازم تزئینی که خودش یه دنیا چیز میزه،لباس از تاپ و دامن و لباس تو خونه و.....ولی واسه آقایون یه کم سخته دقیقا 4
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2010 من باعث فریادتم حافظ اسم پاکنم همیشه در کنارتم مردانه در رکابتم عشق من پدر من همیشه در رویای من اخ که چقدر سخته برام بدون تو فردای من 3
VINA 31339 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 من باعث فریادتم حافظ اسم پاکنم همیشه در کنارتم مردانه در رکابتم عشق من پدر من همیشه در رویای من اخ که چقدر سخته برام بدون تو فردای من یعنی به یه بوس راضی هستید 2
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2010 یعنی به یه بوس راضی هستید بقیه عکس که معلوم نیست.یه کادوی بزرگ داره میده 1
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2010 کراوات خوبه؟ مثلا" خواستی متفاوت باشی؟ چرا ذهن شما به قیمتهای بالاتر نمی رسه.:w00: 1
VINA 31339 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 مثلا" خواستی متفاوت باشی؟چرا ذهن شما به قیمتهای بالاتر نمی رسه.:w00: مگه کراوات ارزونه:w00:کمتر از 30 تومن چیز خوب پیدا نمیشه:w00:اصلا همون جوراب بهتره:w00::w00: 1
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2010 مگه کراوات ارزونه:w00:کمتر از 30 تومن چیز خوب پیدا نمیشه:w00:اصلا همون جوراب بهتره:w00::w00: آخه کراوات به چه درد میخوره وقتی نتونی ازش استفاده کنی؟ اما من امسال قراره یه هدیه متفاوت بگیرم.
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 بله اگه اون نفر همسر آدم :dancegirl2: باشه یه دوستت دارم :626gdau: :4uboxsmiley: و یه بوس خوشمل :pichak: به اندازه هزاران میلیارد کادو و هزاران دنیا ارزش داره....... 3
ارسال های توصیه شده