maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ سپاس ایشالا یه جیز والاتر از جوراب بگیرین 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ روز پدر، بزرگترین ستون زندگیمون بر همه مبارک باشههر روز روز مادر و پدر هست. کاش بتونیم قدر این گوهر ها رو بدونیم :w36::flowerysmile: امید که پسران انجمن هم روزی پدران شایسته ای برای نسل آیندۀ ایران زمین بشن سپاس مدیر جان. شاید این تاپیک زود زده شده باشه.ولی تا اون روز همیشه آپش میکنم. با گوشت کیلویی 18000 تومن اجاره خونه یا میوه هایی که فقط باید تو مغازه ها دید به نظرت میشه پدر خوبی بود؟ 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ ایشالا یه جیز والاتر از جوراب بگیرین خدا از دهنت بشنوه.اما بعید میدونم.من که اگه خوب نباشه بهانه میارم 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ ما هم تبریک می گویییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم سپاس مینی 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ خدا از دهنت بشنوه.اما بعید میدونم.من که اگه خوب نباشه بهانه میارم نه این طوریم که بد میشه اخه پسرا جز جوراب دیگه به چیزی احتیاج ندارن.دارن؟ 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ سپاس مدیر جان.شاید این تاپیک زود زده شده باشه.ولی تا اون روز همیشه آپش میکنم. با گوشت کیلویی 18000 تومن اجاره خونه یا میوه هایی که فقط باید تو مغازه ها دید به نظرت میشه پدر خوبی بود؟ با اینایی که گفتی معلومه پدر بداخلاق میشه ولی خب چیکار میشه کرد؟ خدا رو چه دیدی علم که داره انقد پیشرفت میکنه یه وقت دیدی یه واکسنی ساختن که آدما نسبت به این موارد بی خیال بشن 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ نه این طوریم که بد میشه اخه پسرا جز جوراب دیگه به چیزی احتیاج ندارن.دارن؟ خوب د منم دارم همینو میگم دیگه.....مگه بده..؟تنوع هم که بخواین رنگشو عوض میکنید دیگههههههه 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ نه این طوریم که بد میشه اخه پسرا جز جوراب دیگه به چیزی احتیاج ندارن.دارن؟ وااااااااااااای.من کم آوردم.فقط جوراب 2 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ وااااااااااااای.من کم آوردم.فقط جوراب اخی الهی دلم سوخت بیا این از طرف من دیگه جوراب نیست عقده ای نمی شی 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ اخی الهی دلم سوخت بیا این از طرف من دیگه جوراب نیست عقده ای نمی شی مطمئن باش امسال هدیه خوب میگیرم(خدایا ضایعم نکن) 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ دارم میرم بخوابم.حالا که داری دعا میکنی دعا کن خواب خوب ببینم 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ مطمئن باش امسال هدیه خوب میگیرم(خدایا ضایعم نکن) ایشالا ما که بخیل نیستیم ولی از ما گفتن به همون جوراب راضی باش وگرنه همونم برات نمی خرن 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ حرص در آر:w00: حرص نخور پیر میشی اوونوقت باید روز سالمند و بهت تبریک بگیماااااااا:ws3: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ ایشالا ما که بخیل نیستیم ولی از ما گفتن به همون جوراب راضی باش وگرنه همونم برات نمی خرن :w00::w00::w00: آخر شبی حرصمو در آوردین.برم بخوابم بهتره:icon_pf (44): الهی خواب اجنه ببینین.هر دوتون 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ اصولا میگن ادم از هر چی بدش بیاد سرش میاداز ما گفتن بوود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده