beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ فیلم "توت فرنگی های وحشی" اثر اینگمار برگمان رو توصیه میکنم ببینید. محشره. داستان پزشکی پیر که با وجود دستاوردهای علمی و مالی و ... در آستانه کهولت احساس میکند چیزی واقعا ندارد و ... داستان دور باطل زندگی که با محبت کردن میتوان زیبا گذراندش.فیلم "مالنا" هم دیدنی بود. یادم میاد این فیلم رو با یکی از زیباترین دخترهای زندگیم تو سینما دیدم. واقعا نمیدونستم صورت دختر رو ببینم یا فیلم رو !!!!! دوبله این فیلم شاهکاره یک سفر فیزیکی یک پزشک تبدیل به کنکاشی متافیزیکی از انسان میشه. دقیقا جراحی وجدان و اخلاق انسانی ویکتور شوستروم بازی فوق العاده ای داره!!!!! یادش بخیر جوونی !!!!! خوش به حالت که این فیلم رو دیدی!!! 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ یادم میاد این فیلم رو با یکی از زیباترین دخترهای زندگیم تو سینما دیدم. واقعا نمیدونستم صورت دختر رو ببینم یا فیلم رو !!!!!دوبله این فیلم شاهکاره یک سفر فیزیکی یک پزشک تبدیل به کنکاشی متافیزیکی از انسان میشه. دقیقا جراحی وجدان و اخلاق انسانی ویکتور شوستروم بازی فوق العاده ای داره!!!!! یادش بخیر جوونی !!!!! خوش به حالت که این فیلم رو دیدی!!! من با زبان اصلی و زیرنویس دیدم. واقعا شاهکاره. نمیدونم چرا فیلمای برگمان به کسل کننده بودن معروفند! 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ من با زبان اصلی و زیرنویس دیدم. واقعا شاهکاره. نمیدونم چرا فیلمای برگمان به کسل کننده بودن معروفند! والله کم پیش میاد یک کارگردان اینهمه فیلم شاهکار داشته باشه به جز توت فرنگی های وحشی سکوت از میان آینه به تاریکی پرسونا مهر هفتم فانی و الکساندر ساعت گرگ چشمه باکره من خودم عاشق میان پرده تابستانی ام . فیلم فوق العاده ای خدا بیامرزتش. نور به قبرش 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ از فیلم های امسال که خیلی خوب بودن و لذت بردم ازشون اینا رو معرفی می کنم: Cloud Atlas Beasts of the southern wild Holy Motors Looper Brave 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ آخرین فیلمی که دیدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فیلم خوبی بود و به عنوان اولین فیلم یک کارگردان ایرانی واقعا قابل قبول بود. فضاسازی که انجام شده بود باور پذیر بود و مسائلی مثل اعتیاد و مهاجرت را به خوبی بررسی کرده بود. تنها مشکل فیلم وربین بود که بعضی جاها نماهای قشنگی گرفته بود ولی بعضی جاها خیلی رو اعصاب بود. به همه دوستان توصیه میکنم حتما فیلمو تماشا کنند. 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ city of god shuter island departed black swan chicago 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ The machinist یه بار دیگه فیلم رو مرور کردم و دیدم تو تاپیک آخرین فیلمی که دیدی خیلی به این فیلم ظلم کردم! فیلم فوق العادست. از اون سری فیلماییه که بعدن بهش فکر میکنی. فداکاری که کریستین بیل به خاطر این فیلم انجام داده هم تو تاثیرگذاری فیلم بی تاثیر نیست. ساختار فیلم عالیه. داستان مرموزانه فیلم اجازه نمیده زیاد روش مانور داد چون به شدت خطر لو رفتن داستان وجود داره! اگر ندیدید ببینید فیلم خیلی زیباست 3 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر من خیلی این سوال شخصیه و به روحیه و تفکرهر شخص بستگی داره،ممکنه بهترین فیلم ها از نظر من برای کسی جالب و دیدنی نباشه،فیلم زیاد می بینم که یه چندتایی که الان خاطرم هست و زیبا بودن رو نام می برم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ....و خیلی فیلم های دیگه.... 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ فیلمی که من این اواخر دیدم و البته خیلی هم جدید نبوده فیلم وکیل مدافع شیطان بوده.واقعا باید به هالیوود بخاطر اینچنین فیلم هایی که انقدر جالب و خیلی آروم تو فیلم هاشون برای بیان حرفاشون استفاده میکنن تبریک گفت!در این فیلم فراماسون ها خیلی زیبا و حرفه ای به بیان عقایدشون پرداختند و متاسفم که با وجود چنین فیلم های قدرتمندی ما برای اثبات خودمون،کشورمون و دینمون هییییییییییییییییچ فیلمی نداریم. 3 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ فیلمی که من این اواخر دیدم و البته خیلی هم جدید نبوده فیلم وکیل مدافع شیطان بوده.واقعا باید به هالیوود بخاطر اینچنین فیلم هایی که انقدر جالب و خیلی آروم تو فیلم هاشون برای بیان حرفاشون استفاده میکنن تبریک گفت!در این فیلم فراماسون ها خیلی زیبا و حرفه ای به بیان عقایدشون پرداختند و متاسفم که با وجود چنین فیلم های قدرتمندی ما برای اثبات خودمون،کشورمون و دینمون هییییییییییییییییچ فیلمی نداریم. فراماسون كجا بود؟ وكيل مدافع شيطان يه فيلم درجه دوم كه به زور ميشه تا آخرش ديد اونم به خاطر بازيگرهاش براي دين و كشور مگه فيلم ميسازند؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ `من هم پیشنهاد میکنم فیلم another earth رو ببینید. داستانش از زمانی شروع میشه که یک سیاره زمین دیگه توسط مردم زمین دیده میشه. یک مسابقه برگزار میشه که برنده مسابقه به سفر بی بازگشت به سیاره دیگه فرستاده میشه. موضوع مسابقه این بود که چرا دوست دارید به زمین دیگه برید . بیننده رو واقعا درگیر میکنه. به هرکس که پیشنهاد دادم ببینه فیلم رو واقعا لذت برده و ذهنش رو درگیر کرده. یک فیلم از سینمای مستقل امریکا. با موضوعی فلسفی ... 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در بارانداز رو حتما ببینید...مارلون براندو بازی میکنه...خیلی فیلم قشنگ و مشهوریه 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم فیلمایی که من پیشنهاد میکنم Amelie City of God Memento Life is Beautiful اولی و آخری محشرن از دستشون ندین خدایی 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اينم ليست فيلمايي كه خيلي دوست دارم ببينم ولي هنوز نديدم. يه دوست قراره برام بفرسته: اتوبوسی به نام هوس، زنده باد زاپاتا، لورنس عربستان، صورت زخمی، سرپیکو، وحشی(با بازی مارلون براندو)، بوی خوش زن، سیمون، دختری با خالکوبی اژدها (the girl with dragon tatto)، گاو خشمگین، راننده تاکسی، روانی، آگراندیسمان، بانویی از شانگهای، محله چینی ها، مرد سوم، پاریس تگزاس، ایثار، زندگی دوگانه ورونیک، بری لیندون، برباد رفته، داستان عامه پسند، سگدانی، شهامت واقعی، چه کسی از ویرجینیا وولف میترسد، آخرین تانگو در پاریس، زیبایی آمریکایی، شورش بی دلیل، پنجره مخفی، هیات منصفه فراری، بچه رزمری، پیانیست، مظنونهای همیشگی، بچه ها حالشان خوب است، استخوان زمستانی، شبکه اجتماعی، بعضی ها داغشو دوس دارن، ایرما خوشگله، پیشخدمت، مرگ در ونیز، چشمان کاملا بسته، بارتن فینک، شهر گناه، آنی هال، منهتن، هانا و خواهرانش، آلیس، فیل، عرامت مضاعف، سانست بلوار، سابرینا، آونتی، شکارچی گوزن، برزیل، استنلی و آیریس، رفقای خوب، رم شهر بی دفاع، دزدان دوچرخه، صبحانه در تیفانی، تعطیلات رمی، ایزی رایدر، سوئینی تاد، سایه های سیاه، اعترافات یک ذهن خطرناک، بانی و کلاید، سزار کوچک، بیلیارد باز، فهرست شیندلر، تترو، توتسی، فانی و الکساندر، توت فرنگی های وحشی، سونات پاییزی، مستاجر(رومن پولانسکی)، هشت و نیم، ژول و ژیم، در ستایش عشق، از نفس افتاده، مالنا، رقصنده در تاریکی، اروپا، رویای آریزونا، چترهای شربورگ، روکو و برادرانش، و خدا زن را آفرید، ادیپ شهریار، زن زیبا، ارین براکوویچ. 21 تا از این فیلمارو دیدم، بقیه شم تو نوبت دیده شدنن. به جای اون 21 یکی بیشمار فیلم دیگه اضافه شده. لینک به دیدگاه
sisi khanom 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ another cindrella story home alone و هزاران تا هستن دیگه همه رو که نمیشه گفت 2 لینک به دیدگاه
-eila- 806 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ پـــــــــــــدر خوانده 1 بر بــاد رفـــته تایتانیک ارباب حلقه ها 3 لینک به دیدگاه
BORÇALİ 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ این فیلما که همش خارجیه........................ خداییش در امتداد شب گوگوش مگه بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از هر لحاظ اون موقع ها شاهکاره بخداااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
dalvory 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ توی فیلم های جنگی یه فیلم رو واقعا دوست دارم. اگه اهل اینطور فیلم ها هستین خواهشا این فیلم رو از دست ندین Black Hawk Down 2007 به نظر من هم فیلم قشنگی بود ولی آخرش آبکی تموم شد 1 لینک به دیدگاه
dalvory 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همه.......... دو تا فیلم هستش که خیلی دوست دارم......... اولی: 9POTA معروف به 9th Company یا کمپانی نهم که صدا و سیما با نام من درآوردی بر بلندای فرو دست پخش کردند........ دومی: The Objective 2008 سلام کسی از دوستان آدرس دانلود فیلم (کمپانی نهم) داره؟ ممنون 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ "ویریدیانا"، "ماتریکس"، فیلمهای برادران کوئن، "پالپ فیکشن"، فیلم های تارکوفسکی به خصوص "استاکر"، "holy motors" ،"sin sity"، "ممنتو" و ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده