Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2010 نمیشناسم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شناختیش؟ این اونجا و اینجا دیگه داره منو خل میکنه!!!!!:ws18: چرا؟؟؟ خیلی روز بدیه چرا؟؟؟ 2
DCBA 8191 ارسال شده در 23 مهر، 2010 چرا؟؟؟ همه هی میگن اونجا اینجوری...اینجا اونجوری....حالا کجا چه جوریه بماند... حالا تو خودتو ناراحت نکن... 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2010 همه هی میگن اونجا اینجوری...اینجا اونجوری....حالا کجا چه جوریه بماند... حالا تو خودتو ناراحت نکن... درسته اینجا خیلی خوبو ارومه ولی من اونجارو دوس ارم چون اونجا یجورایی خونه منه 1
DCBA 8191 ارسال شده در 23 مهر، 2010 درسته اینجا خیلی خوبو ارومه ولی من اونجارو دوس ارم چون اونجا یجورایی خونه منه آخه جااااان.....نه بابا ....خونه آرامش لازم داره...من همین آرامش اینجارو خیلی دوس دارم... 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2010 آخه جااااان.....نه بابا ....خونه آرامش لازم داره...من همین آرامش اینجارو خیلی دوس دارم... اره خب...ولی کار دله دیگه...نمیشه کاریش کرد 1
VINA 31339 ارسال شده در 23 مهر، 2010 :jawdrop: چه ربطی داشت؟؟؟؟ کجاش بده حالا؟؟ ربطش به سیم رابطشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شناختیش؟ چرا؟؟؟ چرا؟؟؟ نه نشناختم اسم ماربریشم همین حامده؟ چون حوصلم سر رفته 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2010 ربطش به سیم رابطشه نه نشناختم اسم ماربریشم همین حامده؟ چون حوصلم سر رفته اره اینجام اسم کاربریش حـامده منم همینطور:girl_in_dreams: 1
ارسال های توصیه شده