pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ جاست شهرســـازی ♥ غیرت دارم روش البته به چند تا تالار دیگه هم رای دادم 10 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ معماری به به عجب رقابت تنگاتنگی بین مهندسی برق و معماری و کشاورزیه به نظر من معماری اول میشه :biggrin: 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ رای ها از روی تعصب هستش نمیشه بهشون اکتفا کرد ولی همه تالارها تا حدودی وظایشون رو انجام دادن. 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ خوشحالم که ازاد از تالارهای تخصصی عقب افتاده چون من هم منظورم جذب مشتری از تالار ازاد برای تالارهای تخصصی بودش دمتون گرم رای بدین بعد رای هم پای رای وایستین بچه ها مثل مجلس نباشه رای بدین و از نمایندتون کار نخوایین و ممنونم که با ازاد هم رای دادین بچه ها 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ خوشحالم که ازاد از تالارهای تخصصی عقب افتاده چون من هم منظورم جذب مشتری از تالار ازاد برای تالارهای تخصصی بودش دمتون گرم رای بدین بعد رای هم پای رای وایستین بچه ها مثل مجلس نباشه رای بدین و از نمایندتون کار نخوایین و ممنونم که با ازاد هم رای دادین بچه ها دلخوش به این مقدار نباشید سهند جان 11 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ چه دلیلی داره منابع طبیعی تو لیست نباشه آخه تا کی تبعیض خو نفر کم داریم مجبوریم کمتر فعالیت کنیم خوب حداقل تو لیست اسمش میومد منابع طبیعی نفر کم داره ما عضو افتخاری میپذیریم لطفا بیاید کمک کنید:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ خيلي از تالار ها ديگه خاك نخورده و فعاليتشون بالاست..... وبهترينه.... مهندسی برق 12 36.36% مهندسی مکانیک 7 21.21% مهندسی کامپیوتر 7 21.21% مهندسی معماری 11 33.33% مهندسی شهرسازی 5 15.15% مهندسی کشاورزی 11 33.33% مهندسی محیط زیست 5 15.15% مهندسی عمران 4 12.12% مهندسی شیمی 3 9.09% ادبیات 5 15.15% حقوق و قوانین 4 12.12% موسیقی و فیلم 3 9.09% گفتگوی آزاد 9 27.27% خانه و خانواده 4 12.12% تالار اخبار 7 21.21% اين تالارها فعاليتشون خوب بوده.. ولي كشاورزي يه چيز ديگه اس... 9 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ هرجور حساب کنید تالار محیط زیست فعال بوده چه در کل چه نسبت کاربر تالار به میزان فعالیت 9 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سلام. تالار کشاورزی و تالار آزاد. البته حواسم نبود و فقط به کشاورزی رای دادم. علت:جزو تالارایی که همیشه آپدیت. تاپیک هایی ک گذاشته میشه مورد استفاده کاربرای غیر کشاورزی هم هستش. مساباتش نسبتا جداب تره و..... 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ درود... قاعده ی حضور و رای دهی...قاعده ی انتخاب هست... رای گروه های کاربری هر رشته..به رشته ی تخصصی خودشون..می تونه از طرف کاربرهای سایر رشته ها به تعصب معنی بشه... البته که این مورد قابل رد نیست... و البته هیچکس مثه کاربرهای تخصصی هم به فعالیت های رشته ی تخصصی شون واقف نیستن... من که سر سودای دارم در عالم معماری و ادبیات...چه زمان گذرم می خوره مثلا به تالار برق؟یا مکانیک..نهایتا سر بزنم به بردارخوانده ها و خواهرخوانده های رشته ای خودم مثه عمران و شهرسازی.... خوب مسلمه اگه بهم کمک بشه....من هم می تونم بهتر انتخاب کنم... مثلا محمد عزیز می اومد گزارش کار و عملکرد تالار ها رو در طول سال 93 اعلام می کرد... می گفت هر تالار چقد تاپیک نو استارت کرده... چقد تاپیک دانلود پروژه ها و مقالات علمی ایجاد شده؟... چقد تاپیک ها مولف ایجاد شده؟... چقد کاربرهای جدید جذب تالارها شده اند؟(منظورم فعال هست...منظورم کاربرهای چند یوزره نیست)... آمار تاپیک هایی که به خاطر اون کاربر عضو سایت شده در کدوم تالارها بالاتره؟ و یکسری از این موارد و مسائل... اون وقت من می دیدم که واقعا کدوم تالار فعالیت مفید داشته...کدوم تالار "فعال نما" بوده....البته ما نداریم تالار فعال نما... خوبان و مهربانان من....این فقط یک نظر بود...مطمئنا تو همین نظر هم امکان انتخاب درست شاید سلب بشه ولی حداقل اون موقع می شه حس کرد که واقعا رای ها احساسی هست یا حق... البته این موارد شامل من نمی شه....چون اعتقاد دارم که گاهی فعالیت های مقطعی بعضی تالارها ارزش افزوده ای برابر با تالارهایی داره که همیشه در جریان هستند.... برای همین رای های من به اندازه ی همه ی تالارهای داده شد... این موارد رو که گفتم برای این بود که بتونیم ارزیابی برای مدیران بالا دستی سایت به وجود بیاریم که تو یک سال بودن به طور عام...چه کاشتن و چه برداشت کردن.... شاید اون موقع با اختصاص بودجه به بعضی تالارها...(منظور از بودجه امکانات بیشتر :دی) باعث بشن که سایر تالارها هم اونا رو مورد وثوق و الهام خودشون قرار بدن... گزافه گویی من رو ببخشین....آخرین پست این صفحه است...کمتر دیده می شه..کمتر هم سردرد می یاره... آرامش پیشکش لحظه هاتون.... 13 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ فعاليت به نسبت بعضي تالارها چون به عهده خودم بود.. و خودم اپديتش ميكردم.. راي دادم به يه سري تالارها.. چون بقيه رو من چندان فعال نديدم.. فعاليتشون درحد يه گفتمان بود.. كه گفتمان با تاپيك علمي خيلي متفاوته و دوستان بايد براين منظور راي بدن.. البته جا داره بگم تالار گفتگوي ازاد هم از تاپيكهاي علمي خاصي برخوردار بود كه بيشتر راهبردي تر و در زمينه كسب و كار و پيشبرد كار در زندگي بحث شده.. هر تالار به نسبت خودش فعال بوده.. من به شخصه بخاطر تعصب راي ندادم.. اگر تعصبي بخوايم راي بديم.. مطمئنن دچار يه نظر سنجي اشتباه خواهيم شد.. پس در كل ميتونم بگم.. همه تالارها از مديران گرفته تا مسئولين و كاربران و عضوهاي جديد خسته نباشن.. و دست مريزاد به همتون.. ايشالله در دنياي واقعيتونم موفق باشيد و فعال تر.. مثل من 9 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ هرجور حساب کنید تالار محیط زیست فعال بودهچه در کل چه نسبت کاربر تالار به میزان فعالیت الحق والانصاف تالار محیط زیست جز بهتریناست عاطی جون دمت گرم 9 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ با صحبت سام موافقم اگر طبق تایپک ها بود خیلی بهتر میشد و هر ماه مدیران اعلام میکردن فعالیت چقد بوده اینجوری مشخص تر بود. ولی دوستان من نمیخوام ریا بشه ولی معماری جای بحث نداره که کارش عالیه. همه موفق باشید 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ با صحبت سام موافقم اگر طبق تایپک ها بود خیلی بهتر میشد و هر ماه مدیران اعلام میکردن فعالیت چقد بوده اینجوری مشخص تر بود.ولی دوستان من نمیخوام ریا بشه ولی معماری جای بحث نداره که کارش عالیه. همه موفق باشید اگر براساس تاپيك باشه كه باز هم تالار كشاورزي اولينه.. ولي منم موافقم به تعداد تاپيكهاي زده شده در هر تالار راي داده بشه.. وگرنه اينجوري با اين سوال ميشه تعصبي//:a030: 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ 67نفر بازدید کردن 43نفر رای دادن. چرا رای نمیدین؟؟؟ یه دلیل قانع کننده لطفا خواهش... 7 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ درود... قاعده ی حضور و رای دهی...قاعده ی انتخاب هست... رای گروه های کاربری هر رشته..به رشته ی تخصصی خودشون..می تونه از طرف کاربرهای سایر رشته ها به تعصب معنی بشه... البته که این مورد قابل رد نیست... و البته هیچکس مثه کاربرهای تخصصی هم به فعالیت های رشته ی تخصصی شون واقف نیستن... من که سر سودای دارم در عالم معماری و ادبیات...چه زمان گذرم می خوره مثلا به تالار برق؟یا مکانیک..نهایتا سر بزنم به بردارخوانده ها و خواهرخوانده های رشته ای خودم مثه عمران و شهرسازی.... خوب مسلمه اگه بهم کمک بشه....من هم می تونم بهتر انتخاب کنم... مثلا محمد عزیز می اومد گزارش کار و عملکرد تالار ها رو در طول سال 93 اعلام می کرد... می گفت هر تالار چقد تاپیک نو استارت کرده... چقد تاپیک دانلود پروژه ها و مقالات علمی ایجاد شده؟... چقد تاپیک ها مولف ایجاد شده؟... چقد کاربرهای جدید جذب تالارها شده اند؟(منظورم فعال هست...منظورم کاربرهای چند یوزره نیست)... آمار تاپیک هایی که به خاطر اون کاربر عضو سایت شده در کدوم تالارها بالاتره؟ و یکسری از این موارد و مسائل... اون وقت من می دیدم که واقعا کدوم تالار فعالیت مفید داشته...کدوم تالار "فعال نما" بوده....البته ما نداریم تالار فعال نما... خوبان و مهربانان من....این فقط یک نظر بود...مطمئنا تو همین نظر هم امکان انتخاب درست شاید سلب بشه ولی حداقل اون موقع می شه حس کرد که واقعا رای ها احساسی هست یا حق... البته این موارد شامل من نمی شه....چون اعتقاد دارم که گاهی فعالیت های مقطعی بعضی تالارها ارزش افزوده ای برابر با تالارهایی داره که همیشه در جریان هستند.... برای همین رای های من به اندازه ی همه ی تالارهای داده شد... این موارد رو که گفتم برای این بود که بتونیم ارزیابی برای مدیران بالا دستی سایت به وجود بیاریم که تو یک سال بودن به طور عام...چه کاشتن و چه برداشت کردن.... شاید اون موقع با اختصاص بودجه به بعضی تالارها...(منظور از بودجه امکانات بیشتر :دی) باعث بشن که سایر تالارها هم اونا رو مورد وثوق و الهام خودشون قرار بدن... گزافه گویی من رو ببخشین....آخرین پست این صفحه است...کمتر دیده می شه..کمتر هم سردرد می یاره... آرامش پیشکش لحظه هاتون.... درود مهندس کاملا موافقم 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ پیشنهاد سام ارچ خیلی خوب بود. اونایی که بشه رو به مرور تا تو همین تاپیک میگم. از کاربرای ثبت نامی شروع می کنم که تا حدی نشون دهنده موفقیت تو جذب کاربر هستش. تعداد کل کاربرا از ابتدا و تعداد ثبت نامی های امسال که نسبت اینا میتونه مقایسه وضعیت جذب کاربر تالار رو امسال با سالهای قبل تا حدی نشون بده. نسبت اعضای فعال شده تو ثبت نامی های امسال هم موفقیت تو فعال کردن و جذب کاربرای ثبت نام شده رو نشون میده و کل اعضای بالای 20 پست که امسال هم پست زدن، حفظ و ثبات تالار رو تا حدی نشون میده. البته فقط واسه تالارای تخصصی. تالار گفتگوی آزاد و اخبار و فیلم و موسیقی و خانواده نمیشه. حتی تالار ادبیات چون خیلی از فعالان تالار ادبیات رشتشون ادبیات نیست. مهندسی برق: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 72372 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 10699 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 8 نفر که سه تاشون بالای 100 پست داشت و خب ساغر عزیز که مسئول بخش قدرت شدن و بالای 1000 پست دارن هم دارن. کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 61 نفر مهندسی مکانیک: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 59608 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 7744 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 2 نفر که البته هر دو نفر زیر 100 پست داشتن. کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 67 نفر مهندسی کامپیوتر: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 29623 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 4069 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 9 نفر که یکیشون هم بالای 100 پست داشته کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 41 نفر مهندسی معماری: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 48997 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 11300 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 3 نفر که دوتاشون هم که آتیه معماری و تمنا بودن جز اعضای خیلی فعالی بودن که مسئول تالار هم شدن. کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 85 نفر مهندسی شهرسازی: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 17265 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 4190 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 7 نفر که دوتاشون هم بالای 100 پست بودن niyan.d هم کاربر ویژه این تالار شده. کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 57 نفر مهندسی کشاورزی: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 7833 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 1122 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 2 نفر که هیچ کدوم هم بالای 100 پست نبودن کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 13 نفر مهندسی محیط زیست و منابع طبیعی: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 3466 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 880 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: سه نفر که زیر 100 پست هم بودن کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 13 نفر مهندسی صنایع: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 12962 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 2080 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: یک نفر که بالای 100 پست هم بوده کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 14 نفر مهندسی عمران: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 44031 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 8793 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: سه نفر که یکیشون بالای 100 پست هم بوده کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 21 نفر مهندسی شیمی و پلیمر: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 20224 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 2777 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: هیچ کس کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 25 نفر حقوق و قوانین: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 2606 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 650 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: هیچ کس کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 6 نفر 12 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ پیشنهاد سام ارچ خیلی خوب بود. اونایی که بشه رو به مرور تا تو همین تاپیک میگم. از کاربرای ثبت نامی شروع می کنم که تا حدی نشون دهنده موفقیت تو جذب کاربر هستش. تعداد کل کاربرا از ابتدا و تعداد ثبت نامی های امسال که نسبت اینا میتونه مقایسه وضعیت جذب کاربر تالار رو امسال با سالهای قبل تا حدی نشون بده. نسبت اعضای فعال شده تو ثبت نامی های امسال هم موفقیت تو فعال کردن و جذب کاربرای ثبت نام شده رو نشون میده و کل اعضای بالای 20 پست که امسال هم پست زدن، حفظ و ثبات تالار رو تا حدی نشون میده.البته فقط واسه تالارای تخصصی. تالار گفتگوی آزاد و اخبار و فیلم و موسیقی و خانواده نمیشه. حتی تالار ادبیات چون خیلی از فعالان تالار ادبیات رشتشون ادبیات نیست. مهندسی برق: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 72372 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 10699 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 8 نفر که سه تاشون بالای 100 پست داشت و خب ساغر عزیز که مسئول بخش قدرت شدن و بالای 1000 پست دارن هم دارن. کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 61 نفر مهندسی مکانیک: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 59608 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 7744 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 2 نفر که البته هر دو نفر زیر 100 پست داشتن. کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 67 نفر مهندسی کامپیوتر: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 29623 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 4069 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 9 نفر که یکیشون هم بالای 100 پست داشته کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 41 نفر مهندسی معماری: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 48997 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 11300 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 3 نفر که دوتاشون هم که آتیه معماری و تمنا بودن جز اعضای خیلی فعالی بودن که مسئول تالار هم شدن. کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 85 نفر مهندسی شهرسازی: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 17265 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 4190 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 7 نفر که دوتاشون هم بالای 100 پست بودن niyan.d هم کاربر ویژه این تالار شده. کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 57 نفر مهندسی کشاورزی: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 7833 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 1122 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 2 نفر که هیچ کدوم هم بالای 100 پست نبودن کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 13 نفر مهندسی محیط زیست و منابع طبیعی: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 3466 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 880 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: سه نفر که زیر 100 پست هم بودن کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 13 نفر مهندسی صنایع: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 12962 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 2080 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: یک نفر که بالای 100 پست هم بوده کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 14 نفر مهندسی عمران: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 44031 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 8793 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: سه نفر که یکیشون بالای 100 پست هم بوده کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 21 نفر مهندسی شیمی و پلیمر: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 20224 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 2777 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: هیچ کس کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 25 نفر حقوق و قوانین: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 2606 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 650 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: هیچ کس کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 6 نفر چه آمار جالبی بود ممنون از ممد و کامنت خوب سام کلا نظرم عوض شد در مورد فعالیت تالارها 8 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ پیشنهاد سام ارچ خیلی خوب بود. اونایی که بشه رو به مرور تا تو همین تاپیک میگم. از کاربرای ثبت نامی شروع می کنم که تا حدی نشون دهنده موفقیت تو جذب کاربر هستش. تعداد کل کاربرا از ابتدا و تعداد ثبت نامی های امسال که نسبت اینا میتونه مقایسه وضعیت جذب کاربر تالار رو امسال با سالهای قبل تا حدی نشون بده. نسبت اعضای فعال شده تو ثبت نامی های امسال هم موفقیت تو فعال کردن و جذب کاربرای ثبت نام شده رو نشون میده و کل اعضای بالای 20 پست که امسال هم پست زدن، حفظ و ثبات تالار رو تا حدی نشون میده.البته فقط واسه تالارای تخصصی. تالار گفتگوی آزاد و اخبار و فیلم و موسیقی و خانواده نمیشه. حتی تالار ادبیات چون خیلی از فعالان تالار ادبیات رشتشون ادبیات نیست. مهندسی برق: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 72372 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 10699 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 8 نفر که سه تاشون بالای 100 پست داشت و خب ساغر عزیز که مسئول بخش قدرت شدن و بالای 1000 پست دارن هم دارن. کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 61 نفر مهندسی مکانیک: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 59608 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 7744 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 2 نفر که البته هر دو نفر زیر 100 پست داشتن. کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 67 نفر مهندسی کامپیوتر: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 29623 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 4069 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 9 نفر که یکیشون هم بالای 100 پست داشته کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 41 نفر مهندسی معماری: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 48997 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 11300 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 3 نفر که دوتاشون هم که آتیه معماری و تمنا بودن جز اعضای خیلی فعالی بودن که مسئول تالار هم شدن. کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 85 نفر مهندسی شهرسازی: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 17265 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 4190 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 7 نفر که دوتاشون هم بالای 100 پست بودن niyan.d هم کاربر ویژه این تالار شده. کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 57 نفر مهندسی کشاورزی: کل اعضای تالار از ابتدا تا کنون: 7833 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 1122 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: 2 نفر که هیچ کدوم هم بالای 100 پست نبودن کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 13 نفر مهندسی محیط زیست و منابع طبیعی: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 3466 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 880 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: سه نفر که زیر 100 پست هم بودن کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 13 نفر مهندسی صنایع: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 12962 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 2080 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: یک نفر که بالای 100 پست هم بوده کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 14 نفر مهندسی عمران: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 44031 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 8793 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: سه نفر که یکیشون بالای 100 پست هم بوده کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 21 نفر مهندسی شیمی و پلیمر: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 20224 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 2777 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: هیچ کس کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 25 نفر حقوق و قوانین: کل اعضای دو تالار از ابتدا تا کنون: 2606 نفر کل اعضای ثبت نامی امسال: 650 نفر تعداد اعضای جدید بالای 20 پست: هیچ کس کل اعضای بالای 20 پست که حداقل یک پست امسال زدن: 6 نفر برحسب اینا نمیشه تصمیم گرفت رشته های پرطرفدار با رشته های کم طرفدار داره مقایسه میشه برق و مکانیک و معماری اگه آمارشون پایین باشه واقعا جای سواله ولی محیط زیست و منابع طبیعی که گمنامن آمار خیلی خوبی دارن به نسبت خودشون 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده