Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ سلام به همگی دم عیدی گفتم یه مسابقه دور هم داشته باشیم موضوع اش هم آسونه از سبزه هایی که درست میکنید عکس بندازید برام بفرستید :hapydancsmil: این روزها سبزه تو هر خونه ای پیدا میشه تنبلی نکنید عکس بفرستید مهلت ارسال عکس ها هم تا 7فروردین 1394 میباشد :gnugghender: 21 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ حتما مینا ولی یه اطلاع رسانی کنین که مردم از گندم استفاده نکنن هر خونوداده 200-300 گرمی استفاده کنن ضربدر 15000000 میدونین چقدر دور ریخته میشه ترجیحا از عدس یا زریه ما میگیم یا ریحان استفاده کنن بچه ها البته از همه بهتر چمن هستش که میشه بعد سیزده اونو کاشت سپاس مینا 14 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ مرسی مینا منتظر این تاپیک بودم :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ دست گلت درد نکنه میناجان.... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ میناااااااااییییییی مسابقه هفت سینم بزار... مهلتشم زیاد کن نت من درس بشه عکسام بزارم هفت سین گذاشتی بهم خبر بده♥♥♥♥♥♥♥♥ 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ میناااااااااییییییی مسابقه هفت سینم بزار...مهلتشم زیاد کن نت من درس بشه عکسام بزارم هفت سین گذاشتی بهم خبر بده♥♥♥♥♥♥♥♥ عزیزم هفت سین هم گذاشته شده [h=1]بیست و پنجمین مسابقه با دوربین شخصی : * هفت سین *[/h] حتما احتمال تمدید شدن اش زیاده نگران نباش 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ up... میشه سبزه ی یا هفت سین پارسال رو گذاشت؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ up... میشه سبزه ی یا هفت سین پارسال رو گذاشت؟؟ پارسال شرکت نکرده بودی؟ 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ پارسال شرکت نکرده بودی؟ چرا...سال 92 و 93 شرکت کردم.هر دو دفه هم دوم شدم.البته هفت سین ها فرق داشت ها امسال وقت ندارم خب 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ چرا...سال 92 و 93 شرکت کردم.هر دو دفه هم دوم شدم.البته هفت سین ها فرق داشت ها امسال وقت ندارم خب پارسال همون بزرگه بود هفت سین ات یادم امد دوباره میخوای همونُ بدی بزارم وقت نداری از هفت سین ات عکس بگیری؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ پارسال همون بزرگه بود هفت سین ات یادم امد دوباره میخوای همونُ بدی بزارم وقت نداری از هفت سین ات عکس بگیری؟ هفت سین امسال جالب نبود جمع شد سریع.چون وقت نداشتم جالب نشد حالا از یکی کش میرم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ هفت سین امسال جالب نبود جمع شد سریع.چون وقت نداشتم جالب نشد حالا از یکی کش میرم آره اینطوری بهتره 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ من اول نشم دیگه نمیام انجمن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ من اول نشم دیگه نمیام انجمن:icon_pf (34): منم میخوام اول شم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ منم میخوام اول شم تو خواهرمی اول بشی عب نداره 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ من که نتم فقط تو گوشیم هست . نمیتونم تو هیچ کدومش بشرکتم..سه تا هم هفت سین درست کردم.. خاص همشون.. 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ تو خواهرمی اول بشی عب نداره قربون تو خواهر 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ تمدید تا 13 فروردین 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان هنرمند و هنر دوست سبزه نداشتید امسال؟! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده