Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ بیان واقعیت ربطی به امید و این چیزا نداره. جمله اولم گویا بود + اینکه وقتی شما از تجربیات خوب و در آمد زاتون حرف میزنید با این جمله که نگرد دنبالش نیست در تضاد هست ! 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ جمله اولم گویا بود + اینکه وقتی شما از تجربیات خوب و در آمد زاتون حرف میزنید با این جمله که نگرد دنبالش نیست در تضاد هست ! فرمایش شما درسته. میخوام بگم : کار خوب در ایران وجود نداره چون نیاز های کارکن از سوی قوانین و دولت و بخش خصوصی براش در نظر گرفته نمیشه. یعنی نسبت درآمد یا حقوق با نیاز انسان برابر نیست. من با هزار جون کندن تونستم یکم موفق بشم. اینو بهش نمیگن کار خوب . این کار طاقت فرسا اسمش جون کندنه. کار خوب اینه که شما در مقابل 8 ساعت کار روزانه تو زندگی تامین بشی و وقت داشته باشی که زندگی کنی . چنین کار خوب تو ایران نیست. 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ فرمایش شما درسته. میخوام بگم : کار خوب در ایران وجود نداره چون نیاز های کارکن از سوی قوانین و دولت و بخش خصوصی براش در نظر گرفته نمیشه. یعنی نسبت درآمد یا حقوق با نیاز انسان برابر نیست. من با هزار جون کندن تونستم یکم موفق بشم. اینو بهش نمیگن کار خوب . این کار طاقت فرسا اسمش جون کندنه. کار خوب اینه که شما در مقابل 8 ساعت کار روزانه تو زندگی تامین بشی و وقت داشته باشی که زندگی کنی . چنین کار خوب تو ایران نیست. بله قبول دارم سخت میشه بهش رسید اما شدنی ــه همونطور که شما تلاش کردید و نتیجه دیدید یسری شغل ها هم در قبال همون 8ساعت بلکه کمتر هم حقوق های خوبی دارند مثل کارمندان بانک ، حسابرس ها ، کارمندای شرکت نفت و... به هر حال امیدوارم تمام دوستان به برنامه هایی که ریختند جامع عمل بپوشانند و دوست عزیزمون هم که کار خوب دلش میخواست به هدف اش برسه :) 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ بله قبول دارم سخت میشه بهش رسید اما شدنی ــه همونطور که شما تلاش کردید و نتیجه دیدیدیسری شغل ها هم در قبال همون 8ساعت بلکه کمتر هم حقوق های خوبی دارند مثل کارمندان بانک ، حسابرس ها ، کارمندای شرکت نفت و... به هر حال امیدوارم تمام دوستان به برنامه هایی که ریختند جامع عمل بپوشانند و دوست عزیزمون هم که کار خوب دلش میخواست به هدف اش برسه :) منم امیدوارم. ولی سخته. همون شغل هایی که شما مثال زدید هم کامل نیستند. یعنی اگه کل درآمد اونا رو تا بازنشستگی شون جمع کنی , پول یه خونه 120 متری تو تهران نمیشه. 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ عجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده