Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 2 تیر، 2015 بیان واقعیت ربطی به امید و این چیزا نداره. جمله اولم گویا بود + اینکه وقتی شما از تجربیات خوب و در آمد زاتون حرف میزنید با این جمله که نگرد دنبالش نیست در تضاد هست ! 5
fakur1 10131 سازنده ارسال شده در 2 تیر، 2015 جمله اولم گویا بود + اینکه وقتی شما از تجربیات خوب و در آمد زاتون حرف میزنید با این جمله که نگرد دنبالش نیست در تضاد هست ! فرمایش شما درسته. میخوام بگم : کار خوب در ایران وجود نداره چون نیاز های کارکن از سوی قوانین و دولت و بخش خصوصی براش در نظر گرفته نمیشه. یعنی نسبت درآمد یا حقوق با نیاز انسان برابر نیست. من با هزار جون کندن تونستم یکم موفق بشم. اینو بهش نمیگن کار خوب . این کار طاقت فرسا اسمش جون کندنه. کار خوب اینه که شما در مقابل 8 ساعت کار روزانه تو زندگی تامین بشی و وقت داشته باشی که زندگی کنی . چنین کار خوب تو ایران نیست. 6
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 2 تیر، 2015 فرمایش شما درسته. میخوام بگم : کار خوب در ایران وجود نداره چون نیاز های کارکن از سوی قوانین و دولت و بخش خصوصی براش در نظر گرفته نمیشه. یعنی نسبت درآمد یا حقوق با نیاز انسان برابر نیست. من با هزار جون کندن تونستم یکم موفق بشم. اینو بهش نمیگن کار خوب . این کار طاقت فرسا اسمش جون کندنه. کار خوب اینه که شما در مقابل 8 ساعت کار روزانه تو زندگی تامین بشی و وقت داشته باشی که زندگی کنی . چنین کار خوب تو ایران نیست. بله قبول دارم سخت میشه بهش رسید اما شدنی ــه همونطور که شما تلاش کردید و نتیجه دیدید یسری شغل ها هم در قبال همون 8ساعت بلکه کمتر هم حقوق های خوبی دارند مثل کارمندان بانک ، حسابرس ها ، کارمندای شرکت نفت و... به هر حال امیدوارم تمام دوستان به برنامه هایی که ریختند جامع عمل بپوشانند و دوست عزیزمون هم که کار خوب دلش میخواست به هدف اش برسه :) 6
fakur1 10131 سازنده ارسال شده در 2 تیر، 2015 بله قبول دارم سخت میشه بهش رسید اما شدنی ــه همونطور که شما تلاش کردید و نتیجه دیدیدیسری شغل ها هم در قبال همون 8ساعت بلکه کمتر هم حقوق های خوبی دارند مثل کارمندان بانک ، حسابرس ها ، کارمندای شرکت نفت و... به هر حال امیدوارم تمام دوستان به برنامه هایی که ریختند جامع عمل بپوشانند و دوست عزیزمون هم که کار خوب دلش میخواست به هدف اش برسه :) منم امیدوارم. ولی سخته. همون شغل هایی که شما مثال زدید هم کامل نیستند. یعنی اگه کل درآمد اونا رو تا بازنشستگی شون جمع کنی , پول یه خونه 120 متری تو تهران نمیشه. 6
behe 2545 ارسال شده در 6 تیر، 2015 عجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری