Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان عزیز سال قبل همچین موقعی مسابقه مشابهی رو گذاشته بودیم که امسال هم به نظرم جالب اومد که اینکارو انجام بدیم تغییراتی که عید و روزهای قبل عید تو شهر هستش. اون شلوغی های خیابونا و دست فروشا و ... که قبل عید زیادن. حال و هوایی که شهرها و مکان های مختلفشون تو خود ایام عید و یا 13 بدر دارن خود طبیعت و زیبایی داخل خود شهر که تو عید و فصل بهار تو بعضی از شهرها هستش (طبیعت خارج شهر مدنظر نیستا). نورپردازی و زیباسازی هایی که تو شهر انجام میشه و .... همه اینا میتونن موضوعی واسه عکسی که میگیرین باشه :camera2: عکسای خودتونو تا 15 فروردین از طریق پیغام خصوصی واسم بفرستین عکسا هم واسه امسال باشه و خودتون گرفته باشینا جوایز: نفر اول: 200 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم: 150 امتیاز نفر سوم: 100 امتیاز :camera2: تعداد عکسای نهایی ارسال شده اگه زیاد باشه جوایز هم بیشتر میشه. 33 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ یه هفته دیگه تا پایان مهلت ارسال عکسها فرصت هستشا 12 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ چون تعداد عکسای ارسالی متأسفانه کم بوده، مسابقه رو تا 22 فروردین می کنیم تا دوستانی که تو این مدت تاپیک رو ندیدن و میخوان شرکت کنن، فرصت داشته باشن و نگن چرا اطلاع رسانی نکردین :icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ چراااااا دیر اطلاع رسانی کردییییییید:-(:-(:-(:-( خب میحوام شرکت کنم از کجا اون سوژه هارو پیدا کنم.... حیف...کلی سوژه بود:-(:-(:-( 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ چراااااا دیر اطلاع رسانی کردییییییید:-(:-(:-(:-( خب میحوام شرکت کنم از کجا اون سوژه هارو پیدا کنم.... حیف...کلی سوژه بود:-(:-(:-( 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ چون تعداد عکسای ارسالی متأسفانه کم بوده، مسابقه رو تا 22 فروردین می کنیم تا دوستانی که تو این مدت تاپیک رو ندیدن و میخوان شرکت کنن، فرصت داشته باشن و نگن چرا اطلاع رسانی نکردین :icon_pf (34): خوب اطلاع رسانی نشد برادر عکس را فرستادیم. شارژ خط ندارین دیگه؟ اون یکی خیلی چسبید 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ الان از کجا دستفروش بیاریم خو عجب 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ الان اطلاع رسانی میکنین؟ به قول سحر از کجا دست فروش بیاریم یا شلوغی از کجا پیدا کنیم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ چرا همه میگن اطلاع رسانی نشده. من اینو قبل عیدم فرستاده بودم که مگه قبل عید پیغامش بهتون نرسید؟ 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ چرا همه میگن اطلاع رسانی نشده. من اینو قبل عیدم فرستاده بودم که مگه قبل عید پیغامش بهتون نرسید؟ واسه منکه نیومد همون طبیعت هم هنوز بهاری نشده واسه ما.اینقد تو عید برف و بارون اومد همه شکوفه ها ریخت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ چرا همه میگن اطلاع رسانی نشده. من اینو قبل عیدم فرستاده بودم که مگه قبل عید پیغامش بهتون نرسید؟ بدون شرح تو خود شرح مفصل ازین شکلک بخوان 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ واس منم نیومده همجین پیامی!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اااا اين مسابقه رو چرا نفهميدم. اتفاقا تو عيد چندتا سوژه جالب ديدم. با خودم گفتم حيف شد كاش عين پارسال مسابقه بود منم عكس مينداختم ازشون، شركت مي نمودم 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ بچه ها همین الان بگم. من شرکت کردم ها بهتره دیگه کسی شرکت نکنه. می بازه، روحیه اش ضعیف می شه ب من رای بدین. دوشنبه ها رو تعطیل می کنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده