mamadj 1361 ارسال شده در 7 شهریور، 2010 دی جی به من فاز بده فازو با .... بدهبقیه شعرش یادم نیست دیجی کیه؟؟؟؟ بابا J آخر mamadjمربوط به فامیلمه.....مثل آهنگ ساز فرار از زندان ایول چرا امضاتو عوض کردی؟؟؟:w00: 1
VINA 31339 ارسال شده در 7 شهریور، 2010 دیجی کیه؟؟؟؟ بابا J آخر mamadjمربوط به فامیلمه.....مثل آهنگ ساز فرار از زندانایول چرا امضاتو عوض کردی؟؟؟:w00: کجا عوض کردمهمونه خودم میدونم خاستم اذیتت کنم 1
pianist 31130 ارسال شده در 7 شهریور، 2010 ماشین یا آقاهه!؟:JC_thinking: جفتش نازی:there:منم دوست داشتی تو رو درک میکنم :gol cheshmak: مرسي کجا عوض کردمهمونه خودم میدونم خاستم اذیتت کنم چقدر اسپم ميکني کاربر ويژه 2
*--T--* 1699 ارسال شده در 7 شهریور، 2010 من عاشق این کچل با عینک آفتابی هستم آهنگ love thing اخرشههههههههه توام آخرشی جیگگگگگگررررر . . .! 1
rezanassimi 9037 ارسال شده در 7 شهریور، 2010 داشتم فکر می کردم بحث در مورد چی بود و به کجا کشیدامان از دست تو داداش تی:w00: دیدن بحث داره به اونجا میرسه که همه میگن کار بدی کردی خواستن خیلی تو ذوقت نخوره :ws2: 1
سارا-افشار 36440 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2010 دیدن بحث داره به اونجا میرسه که همه میگن کار بدی کردی خواستن خیلی تو ذوقت نخوره :ws2: نیگران نیباش بیشتر اینایی که گیفتن کاریت بد بید خودیشون اینکاری هستن:ws28: 1
VINA 31339 ارسال شده در 7 شهریور، 2010 نیگران نیباش بیشتر اینایی که گیفتن کاریت بد بید خودیشون اینکاری هستن:ws28: چیکاره؟ دروغگو یا همون کاری که تو کردی 2
mamadj 1361 ارسال شده در 7 شهریور، 2010 کجا عوض کردمهمونه خودم میدونم خاستم اذیتت کنم :w00::w00: عوضش نکن..............:167: 1
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری