mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ دی جی به من فاز بده فازو با .... بدهبقیه شعرش یادم نیست دیجی کیه؟؟؟؟ بابا J آخر mamadjمربوط به فامیلمه.....مثل آهنگ ساز فرار از زندان ایول چرا امضاتو عوض کردی؟؟؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ دیجی کیه؟؟؟؟ بابا J آخر mamadjمربوط به فامیلمه.....مثل آهنگ ساز فرار از زندانایول چرا امضاتو عوض کردی؟؟؟:w00: کجا عوض کردمهمونه خودم میدونم خاستم اذیتت کنم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ ماشین یا آقاهه!؟:JC_thinking: جفتش نازی:there:منم دوست داشتی تو رو درک میکنم :gol cheshmak: مرسي کجا عوض کردمهمونه خودم میدونم خاستم اذیتت کنم چقدر اسپم ميکني کاربر ويژه 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ من عاشق این کچل با عینک آفتابی هستم آهنگ love thing اخرشههههههههه توام آخرشی جیگگگگگگررررر . . .! 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ داشتم فکر می کردم بحث در مورد چی بود و به کجا کشیدامان از دست تو داداش تی:w00: دیدن بحث داره به اونجا میرسه که همه میگن کار بدی کردی خواستن خیلی تو ذوقت نخوره :ws2: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ دیدن بحث داره به اونجا میرسه که همه میگن کار بدی کردی خواستن خیلی تو ذوقت نخوره :ws2: نیگران نیباش بیشتر اینایی که گیفتن کاریت بد بید خودیشون اینکاری هستن:ws28: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ نیگران نیباش بیشتر اینایی که گیفتن کاریت بد بید خودیشون اینکاری هستن:ws28: چیکاره؟ دروغگو یا همون کاری که تو کردی 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ کجا عوض کردمهمونه خودم میدونم خاستم اذیتت کنم :w00::w00: عوضش نکن..............:167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده