سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ اونوخت به موضوع تاپیک چه ربطی داشت:w127::w127::w127::w127::w127::w127::w127::w127::w127: ایرانی اصیل در انگلیس:دی 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ اونوخت به موضوع تاپیک چه ربطی داشت:w127::w127::w127::w127::w127::w127::w127::w127::w127: میخواست بگه شرایط زندگی دلیلی بر فراموشی فرهنگ اصیل ایرانی نیست . . !!!!!! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ میخواست بگه شرایط زندگی دلیلی بر فراموشی فرهنگ اصیل ایرانی نیست . . !!!!!! آهان.......... پس اینه ولی من تو کف اون شماره پلاکشم بینم مال ایرانه یا :ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ ربطش بعدا کشف میشه هنوز علم بشری نتونسته 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ چرا ما عادت کردیم فقط زندگی دیگرون رو از نزدیک ببینیم اما هرگز نخواستیم شرایط اونارو درک کنیم چن ماه پیش یادمه کاربری وارد باشگاه مهندسان شد که به خاطر خصوصیت جالبی که لااقل واسه من داشت بهش نزدیک شدم اعتراف می کنم کنجکاو بودم بدونم اون چگونه به زندگی نگاه می کنه و......... اما درست بعد چن روز اون از رازی از زندگیش برام پرده برداشت که برام اصلا غیر قابل درک بود شاید او واقعا منو محرمی میدونست تا دردهای درونشون التیام ببخشه اما من اعتراف می کنم زیاد باورش نکردم یعنی بیشتر فکر می کردم چنین چیزایی فقط تو فیلما هس اون داره فیلم واسم تعریف می کنه بنابراین سعی کردم ازش دوری کنم پیش خودم گفتم اون دچار توهم شده و اصلا به من چه من چه کاری می تونم واسش انجام بدم ............... ازش دوری کردم حتی اسمشو از لیست دوستام پاکش کردم اما .............. به نظرتون من کار خوبی کردم یا بد شما جای من بودید چیکار می کردید والا تو باشگاه مهندسان 4 تا از خانما لطف داشتن و به من اعتماد کردن مشکلشونو یا در حقیقت رازشونو گفتن به یکیشون کمک کردم مشکل حل شد یه مزاحمی داشت زنگ زدم پسره تقریبا مرد ولی 3 تای دیگه در حقیقت مشکلشون طرز تفکرشون بود و در حقیقت این مشکل رو خودشون درست کرده بودن البته یه چیزی هست و اون اینکه وقتی کسی راز زندگیشو به ما میگه از نظر احساسی خیلی اسیب پذیر میشه و باید هم راز نگهدار بود و هم بهیچ وجه جایی اینو حتی به کنایه به رخش نکشید که خیلی نامردیه و اگر نمیتونید کمک کنید حداقل یه گوش باشید برای حرف دلش اکثر موقعها وقتی ادما حرفشون میزنن و مشکلشونو میگن لابلای حرفای خودشون راه حل هم به ذهنشون میرسه ولی یه وقتایی هم دروغ میگن پشت حرفشون سوءاستفاده از احساس ادمه 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ ایرانی اصیل در انگلیس:دی چه نازه!! 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ هر کس ممکن یه رفلکس خاصی نشون بده ولی من اصولا" آدمی هستم که حداقل در توجه به دیگران و گوش دادن به حرفهاشون مهارت خاصی پیدا کردم و شاید یه وقتایی تکلیف می دونم که این کار رو برای دوستام انجام بدم (حتی اگه دوستان مجازی من باشند). حالا شاید اون با این حرفها خودش رو آروم کنه ، کسی چه می دونه. من با کسی (حتی با خودم) تعارف ندارم و اگه کاری از دستم بر بیاد و به کسی صدمه ای وارد نکنه(چه معنوی و چه مادی) انجام می دم. شاد باشید 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ منم آدمارو خيلي درک ميکنم ولي خودم ....... 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ چه نازه!! ماشین یا آقاهه!؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ فكر ميكنم كار درستي نكردي. خيلي از فيلمها از روي واقعيت ساخته ميشه.اينكه زندگي كسي رو مثل فيلم بدونيم و باور نكنيم درست نيست. خيليا مشكلاتي دارن كه واقعا دركش سخته. 2 لینک به دیدگاه
lady bayat 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ ماشین یا آقاهه!؟:JC_thinking: من اخر تورو نشناختما 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ منم آدمارو خيلي درک ميکنم ولي خودم ....... نازی:there: منم دوست داشتی تو رو درک میکنم :gol cheshmak: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ کارت بد بود چه ربطی داره خیلی از زندگیا مثل فیلم میشن 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ به نظر من کار خوبی کردی. چون: 1:اشاره کردی که تازه عضو شده بود.پس شناختی از شما نداشت.پس دلیلی نداره رازش رو به شما بگه. 2.ههیچ کس قابل اعتماد نیست مگر خلافش ثابت شه(قانون 12 آیهان) کارت درست بود. نمیخواد وجدان درد بگیری 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ من بودم بیشتر کنجکاوی می کردم ببینم راست میگه یا نه در ضمن سارا اون به تو اعتماد کرده بود.چون هر کی تو زندگیش یه راز غیر قابل باور داره واقعا همینطوره ...هرکسی یه رازی داره:icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ :w16: من عاشق این کچل با عینک آفتابی هستم آهنگ love thing اخرشههههههههه 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ چرا ما عادت کردیم فقط زندگی دیگرون رو از نزدیک ببینیم اما هرگز نخواستیم شرایط اونارو درک کنیم چن ماه پیش یادمه کاربری وارد باشگاه مهندسان شد که به خاطر خصوصیت جالبی که لااقل واسه من داشت بهش نزدیک شدم اعتراف می کنم کنجکاو بودم بدونم اون چگونه به زندگی نگاه می کنه و......... اما درست بعد چن روز اون از رازی از زندگیش برام پرده برداشت که برام اصلا غیر قابل درک بود شاید او واقعا منو محرمی میدونست تا دردهای درونشون التیام ببخشه اما من اعتراف می کنم زیاد باورش نکردم یعنی بیشتر فکر می کردم چنین چیزایی فقط تو فیلما هس اون داره فیلم واسم تعریف می کنه بنابراین سعی کردم ازش دوری کنم پیش خودم گفتم اون دچار توهم شده و اصلا به من چه من چه کاری می تونم واسش انجام بدم ............... ازش دوری کردم حتی اسمشو از لیست دوستام پاکش کردم اما .............. به نظرتون من کار خوبی کردم یا بد شما جای من بودید چیکار می کردید خیلی نامردی......یا با کسی دوست نشو یا تا آخرش باش....حداقل به حرفاش گوش میکردی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی نامردی......یا با کسی دوست نشو یا تا آخرش باش....حداقل به حرفاش گوش میکردی دی جی به من فاز بده فازو با .... بدهبقیه شعرش یادم نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده