Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هر نفر تا سه رأی میتونه بده 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درخواست دادیم :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یکی از بچه ها باشگاه مهندسان اطلاع رسانی کرده بود، منم تو وایبرو چندتا جای دیگه اطلاع رسانی کردم،ولی ارور میده رأی بدید دیگه چقد ملت تنبلن الان رفرش کنیم، اضافه شده یعنی؟ لینک به دیدگاه
Sajad.Rasoli 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ منم در این حماسه شرکت کردم و بسیار خوشحالم از اینکه تونستم در آینده و پیشرفت مملکتم سهم کوچکی داشته باشم. امیدوارم نماینده هایی که رای میارن به وعده هایی که دادن عمل کنن. اوخخخخخخ ببخشید من این متن رو برا انتخابات اسفند آماده کرده بودم که اگه بر حسب اتفاق در زمان انداختن رای تو صندوق دوربین صدا و سیما اومد، دست پاچه نشم.... گذشته از شوخی الان پیشنهاد اضافه شدن تقویم شمسی بیشترین رای رو آورده، لذا دوستان همگی با هم یه موج مکزیکی لطفاً 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ منم در این حماسه شرکت کردم و بسیار خوشحالم از اینکه تونستم در آینده و پیشرفت مملکتم سهم کوچکی داشته باشم. امیدوارم نماینده هایی که رای میارن به وعده هایی که دادن عمل کنن.اوخخخخخخ ببخشید من این متن رو برا انتخابات اسفند آماده کرده بودم که اگه بر حسب اتفاق در زمان انداختن رای تو صندوق دوربین صدا و سیما اومد، دست پاچه نشم.... گذشته از شوخی الان پیشنهاد اضافه شدن تقویم شمسی بیشترین رای رو آورده، لذا دوستان همگی با هم یه موج مکزیکی لطفاً موج مکزیکی چیه:zadan: صلوات بلند بفرست بالاخره یه جا جواب درخواست ما رو رو دادن. باید ثبت تاریخیش کنیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده