مرتضی. 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ خب میخواستی توام حذف نکنی امتحان بدی!!!به یک نفر 1.25 داده دلیله.بدبخت فکر کنم معدل کلش یه 3-4 نمره قشنگ بیاد پایین.بالاخره 4 واحده. دیگه بدتر!!! 1 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ نمره استاتیکشو ندیده بودم به یه نفر 0 داده:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چرا اینجا اینقدر سوت و کوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws46: 1 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها میگم یه اسپندی چیزی برا خودتون دود کنین که یه وقت خدای نکرده چشم نخورینا!!!!!!! شماها چقدر فعالین بابا ول کنین این باشگاه مهندسین کوفتی رو بچسبین به اینجا!!!!!!!!!:167::167::167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ یکی باید باشه که واسه بچه های پرند اونور تبلیغ کنه 1 لینک به دیدگاه
farah 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ اینجا واقعاً تاپیک بچه های دانشگاه پرنده !!؟؟ پس چرا انقده سوت و کوره و از بچه های پرند چرا خبری نیس !!؟؟ لینک به دیدگاه
Salar.Mehr 509 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ هستیم دیگه این همه دانشجوی فعال لینک به دیدگاه
farah 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ بهله خیلی بسیار فعال میباشد ، فقط آخرین مطلب ارسال شده قبل از اومدن من برای 2 ماه قبل بوده !! لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ قابل توجه دانشجویان پرند و دوستان علاقه مند به پرند این تاپیک یه جایگزین برای یک فروم دیگه است معملا ما اینجا نیستیم مگه اینکه اونجا چیل تر شده باشه یا اینکه از دسترسی خارج شده باشه پس اینجا سوت و زنگ و سنگ و این چیزارو نزنین پاشین بیاین اونجا مثل بچه آدم سوالتونو بپرسین یا حرفتونو بزنین آدرس فروم اصلی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیاین صفحه آخر لینک به دیدگاه
khanum gol 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ بهله خیلی بسیار فعال میباشد ، فقط آخرین مطلب ارسال شده قبل از اومدن من برای 2 ماه قبل بوده !! چه عجب من یه هم رشته ای دیدم. داشت دلم میپکید ماشالله مث اینکه بچه های مکانیک اینجا جمعشون جمعه ها!!!راستی چه عجب ما یه همکلاسی دیدیم.فرح جونم سلام. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده