farshadmo 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ نمی دونم ازش قبل امتحانا پرسیدم جواب درست نداد به شوخی وخنده گرفت. من واسه همین گفتم تعریفش رو پیش دهقان کنیم که محاسبات ترم بعد باهاش بدن 2 لینک به دیدگاه
farshadmo 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ مثل اینکه تربیتت مشکل داره ها اینجوری به دیگران احساست رو می گی.بی همه چیز فحش هست. حتما مگه باید فحش ک داشته باشه. . 1 لینک به دیدگاه
مرتضی. 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ تمومش میکنید یانه؟ پیش دهقان تعریفش کنیم با تیپا پرتش میکنه بیرون که! 1 لینک به دیدگاه
farshadmo 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ تمومش میکنید یانه؟پیش دهقان تعریفش کنیم با تیپا پرتش میکنه بیرون که! این رو راست گفتی در مورد دهقان من امدنم تمامش کنم وقتی از رو نمیره من چی کار کنم فحش داده منم حساس به این مسایل باید دهقان بیاد با این آقای taheri با هم احساستشون را یه هم یگن. زبان احساسشون یهم نزدیکه. خلایق هر چه لایق :w00: داش مرتضی ما چاکره شمام هستیم 1 لینک به دیدگاه
gtrfjn 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ خواهشا این بحث مسخره رو تمومش کنین ....پستاتونم پاک کنین زشته به خدا ...مثلا دانشجویینا 1 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ این جا چه خبره؟دعوا نکنین. حالا نطقی این قدر را هم تعریفی نیست.شما ها از هرکی نمره بده خوشتون میاد همین آقای مجتهدی بی تربیت (اخه این چه حرفایی که این جا نوشتی فحش ...دار هرچی پشت سر مکانیکا میگن راست میگن بعضیامون دیگه شورشو درآوردیم) نوشته استادای با سواد مثل نطقی و جمشیدی!!!!!!!آخه جمشیدی کجاش با سواده فقط خوب درس میده.حالا خوبه از نطقی 15 گرفتی.اگه ترم پیش از نگهداری مثل من 19 میگرفتی لابد اون باسواد ترین آدم دانشگاه بود!!!!!! مرتضی دینامیک رو حذف کردی امتحانش آسون بود فکر کنم قبولم!!!آره تابستون رستگاری شنبه دوشنبه 8-12 ارائه میده. 2 لینک به دیدگاه
farshadmo 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اول که کی گفته من مجتهدی هستم. خر که نیستم با اسمم بیام که یک احمق دست پا چلوفتی بیاد اینجا دری وری بگه. از آقای مجتهدی هم معذرت می خوام که ایدیم نزدیک اسم ایشون انتخاب کردم .آقای رامین من کاری به خوب یا بدی ندارم کاری به نمره هم ندارم .میگم فحش نده ولی این دوستمون حرف نمیره .اصلا بحث شخص نیست. بحث اینه که پشت کسی نباید فحش داد دیگه اینجا نمی یام و گرنه ممکنه این بحث مسخره به درگیری فیزیکی برسه فرومتون هم ارزانی خودتون 1 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ این بحثا رو بی خیال نمره ها رو چجوری بفهمیم؟ دهقان که تو سایتش هنوز چیزی نزده سایت دانشگاهم تعطیله.. 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ اگه بخوایم 1 یا 2 درس اختیاری رو یه واحد دیگه بگیریم باید فقط پول شهریه متغیر رو بدیم یعنی برای اون دانشگاه توی تهران شهریه ثابت نیاز نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ نطقی بالاخره نمره های محاسبات رو داد.نمره منو دو دفعه خط زده بعد نوشته 17.5.نمره ها بد نیست اکثرا بین 10 تا 15 ان. 2 لینک به دیدگاه
amir_eng 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ اگه بخوایم 1 یا 2 درس اختیاری رو یه واحد دیگه بگیریم باید فقط پول شهریه متغیر رو بدیم یعنی برای اون دانشگاه توی تهران شهریه ثابت نیاز نیست؟ اگه بخواید تابستون واحد بردارید باید نصف شهریه ثابت رو به حساب دانشگاهی که میرید بریزید هر چند تا واحدی که بردارید فرق نمی کنه نطقی بالاخره نمره های محاسبات رو داد.نمره منو دو دفعه خط زده بعد نوشته 17.5.نمره ها بد نیست اکثرا بین 10 تا 15 ان. آقا این نمره هاتو کجا دیدی؟ پرتال دانشگاه که تعطیله،سایت دپارتمان هم که هیچ نمره ای توش نداره سایت دهقان هم که همینطور:w00::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ اگه بخواید تابستون واحد بردارید باید نصف شهریه ثابت رو به حساب دانشگاهی که میرید بریزیدهر چند تا واحدی که بردارید فرق نمی کنه نه برای ترم دیگه می خوام.ترم آخرم شاید بعضی از درسای اختیاری که می خوام ارائه نشه.واحد خودمون برمی دارم ولی اگه اون درسی که می خوام ارائه نشه باید یکی یا دو درس رو یه واحد دیگه بردارم. 1 لینک به دیدگاه
amir_eng 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ نه برای ترم دیگه می خوام.ترم آخرم شاید بعضی از درسای اختیاری که می خوام ارائه نشه.واحد خودمون برمی دارم ولی اگه اون درسی که می خوام ارائه نشه باید یکی یا دو درس رو یه واحد دیگه بردارم. اینو نمی دونم بشه ولی ما کارگاهامون توی دانشگاه رجاییه ولی دانشگاه با اونا قرارداد داره و ما پولی به رجایی نمی دیم 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ممنونم.امیدوارم دانشگاه ارائه بشه. 2 لینک به دیدگاه
amir_eng 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ ما هم دعا میکنیم این نمره هامونو کجا ببینیم من که دارم بخاطر ارتعاشات سکته می زنم اصلا فازش نیست که دوباره بخوام بخونمش:icon_pf (34): مرتضی. دفترچه اومد خودت که می دونی دفترچه چی:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها اینو دیدین؟ به دليل بروز گرماي شديد دولت روزهاي يكشنبه و دوشنبه را در تهران و چند استان ديگر تعطيل اعلام كرد خبرگزاري فارس: هيئت دولت روزهاي يكشنبه و دوشنبه هفته جاري را در استان تهران و چند استان ديگر به دليل گرماي شديد اين مناطق تعطيل اعلام كرد. به گزارش خبرگزاري فارس ، هيئت دولت شامگاه جمعه طي اطلاعيهاي روزهاي يكشنبه بيستم و دوشنبه بيستويكم تير ماه را در استان تهران و چند استان ديگر به دليل افزايش دماي اين مناطق تعطيل رسمي اعلام كرد. اخبار تكميلي متعاقبا منتشر ميشود. منبعشم فارس نیوزه این پایین لینک می زارم فردا نیایید بگین آنتونی چرت و پرت گفته:w00: منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
مرتضی. 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ قابل توجه دانشجویان عزیز بدینوسیله به اطلاع می رساند برابر اطلاعیه هیات دولت، کلیه امتحانات روز یکشنبه 20/4/89 به روز شنبه 26/4/89 دوشنبه 21/4/89 به روز یکشنبه 27/4/89 سه شنبه 22/4/89 به روز دوشنبه 28/4/89 در همان نوبتهای قبلی منتقل گردیده است. بدیهی است امتحانات روزهای چهارشنبه 23/4/89 و پنجشنبه 24/4/89 کماکان به قوت خود باقی است و در همان روز و ساعت برگزار می گردد. 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ آقا ما این نمره های کوفتیمونو باید کجا ببینیم؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده