anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ نکنه فامیله دهقانی که اینقدر میترسی نه بابا...با دهقان یه بار دهن به دهن شدم:banel_smiley_52: میگن رستگاری میانترمشو از رو تمرینای کتب گرفته که! جوک سال بود یا واقعیت داره؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
مرتضی. 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ والا دیروز یکی از بچه ها که باش داره اینو گفت منم اینجوری شدم لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ والا دیروز یکی از بچه ها که باش داره اینو گفتمنم اینجوری شدم رستگاری همیشه امتحان دینامیکشو از تمرین های کتاب میگیره فقط از سخت ترین هاش که کسی عمرا نتونه حل کنه بالاترین نمره دینامیکش هر ترم 13 ولی شایعه است دلیله تو علم و صنعت ازش 20 گرفته. 1 لینک به دیدگاه
مرتضی. 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ نزدیک امتحانا شدهمه به غیبت صغری رفتن؟ لینک به دیدگاه
patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ سلام علیکم البته بمده که نرفتم اما یکی از برادرانه حوزوی رفته بودنو میگفتند هزار ماشالاه خواهران همه سوپر استار بودند لینک به دیدگاه
مرتضی. 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ اه اه سالاری اینجا کجاس که مارو آوردی؟ لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ سلام علیکم البته بمده که نرفتم اما یکی از برادرانه حوزوی رفته بودنو میگفتند هزار ماشالاه خواهران همه سوپر استار بودند آقا حالت خوبه،کجا؟چی؟درباره چی داری صحبت میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ این پرتال چرا فقط قسمت مالی داره؟الان من میخوام نمره مو ببینم باید از کجا این کارو بکنم؟ نمره آزمایشگاهم فکر کنم اومده. 1 لینک به دیدگاه
مرتضی. 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ رامین امضای عشقولانه از خودت درکردی چه خبره؟ خصوصیه؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ حالا نمره آزمایشگاه خیلی مهم نیست ولی گاهی هم پشت در آزمایشگاه نمره های آزمایشگاه رو می زنن 2 لینک به دیدگاه
amir_eng 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ امتحاناتون چطوریاست؟ من 6 و 8 ام امتحان دارم اینا بخیر بگذره نصف راه تمومه 1 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ حالا نمره آزمایشگاه خیلی مهم نیست ولی گاهی هم پشت در آزمایشگاه نمره های آزمایشگاه رو می زنن چرا مهمه.بالاخره واسه خودش 1 واحده.دیگه اگه پشت در هم بزنن فایده ای نداره چون وقتی امتحانا شروع بشه دیگه عمرا گذرمون به فنی نمی افته چه برسه به -1 فنی. 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ به به...سلام...هم یونی ها چطورن..در حال خرزدن می باشید...بنده که در حال عر زدن می باشم...این 2 ترم هم تموم شه بریم سر خونه زندگیمون 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ چرا از دانشگاه ما کسی نیست اینجا:jawdrop: برا ما 50 کیلومتری دانشگاه شماست................................................. 1 لینک به دیدگاه
amir_eng 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ چرا مهمه.بالاخره واسه خودش 1 واحده.دیگه اگه پشت در هم بزنن فایده ای نداره چون وقتی امتحانا شروع بشه دیگه عمرا گذرمون به فنی نمی افته چه برسه به -1 فنی. تازه تنها جایی که درش بازه طبقه -1 فنیه ترم قبل که باز بود ولی در یونی همه چی ممکنه 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ چرا از دانشگاه ما کسی نیست اینجا:jawdrop: برا ما 50 کیلومتری دانشگاه شماست................................................. ساوه درس می خونی؟ 1 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ خاک مرده ریختن انگار:jawdrop: بابا ملت امتحان دارن مثل تو نیستن که 24 ساعت مسنجرت آنه. اونورو که باز ****کردن حتی ir شم ****کردن.هر کاری میکنم با***شکن نمی تونم وارد اکانتم بشم.خوب شد اینجارو مهدی باز کرد. راستی نمره ها چی شد من نمرمو میخوام:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
مرتضی. 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ وقتی بخش اخبارش بازبود بازبود! حالا که بخش اخبارشو بستن و حرفای 30 یا 30 ممنوع شده قفلرو زدن بهش:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده