مرتضی. 57 ارسال شده در 28 مهر، 2010 خب میخواستی توام حذف نکنی امتحان بدی!!!به یک نفر 1.25 داده دلیله.بدبخت فکر کنم معدل کلش یه 3-4 نمره قشنگ بیاد پایین.بالاخره 4 واحده. دیگه بدتر!!! 1
h-m taheri 126 ارسال شده در 22 آذر، 2010 بچه ها میگم یه اسپندی چیزی برا خودتون دود کنین که یه وقت خدای نکرده چشم نخورینا!!!!!!! شماها چقدر فعالین بابا ول کنین این باشگاه مهندسین کوفتی رو بچسبین به اینجا!!!!!!!!!:167::167::167::167::167: 1
farah 64 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 اینجا واقعاً تاپیک بچه های دانشگاه پرنده !!؟؟ پس چرا انقده سوت و کوره و از بچه های پرند چرا خبری نیس !!؟؟
farah 64 ارسال شده در 10 اسفند، 2010 بهله خیلی بسیار فعال میباشد ، فقط آخرین مطلب ارسال شده قبل از اومدن من برای 2 ماه قبل بوده !!
ramin_k 97 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 قابل توجه دانشجویان پرند و دوستان علاقه مند به پرند این تاپیک یه جایگزین برای یک فروم دیگه است معملا ما اینجا نیستیم مگه اینکه اونجا چیل تر شده باشه یا اینکه از دسترسی خارج شده باشه پس اینجا سوت و زنگ و سنگ و این چیزارو نزنین پاشین بیاین اونجا مثل بچه آدم سوالتونو بپرسین یا حرفتونو بزنین آدرس فروم اصلی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیاین صفحه آخر
khanum gol 84 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 بهله خیلی بسیار فعال میباشد ، فقط آخرین مطلب ارسال شده قبل از اومدن من برای 2 ماه قبل بوده !! چه عجب من یه هم رشته ای دیدم. داشت دلم میپکید ماشالله مث اینکه بچه های مکانیک اینجا جمعشون جمعه ها!!!راستی چه عجب ما یه همکلاسی دیدیم.فرح جونم سلام.
ارسال های توصیه شده