Salar.Mehr 509 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ خب اینجا هم تاپیک یکی از بهترین واحد های دانشگاه ازاده!! دانشگاه ازاد اسلامی واحد پرند خدا را شکر تعداد دانشجوی فعال هم توی این دانشگاه زیاده ایشالا به زودی این تاپیک از بچه های دانشگاه پر میشه. استارت اولیه را زدم! تا ببینم دیگه چه کسانی حمایت میکنند 10 لینک به دیدگاه
Salar.Mehr 509 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ راستش تا ترم قبل از اروپا هم بدتر بود!! ولی از این ترم رئیس حراست عوض شده.دیگه نمیدونی چه بلایی به سر ملت اوردند!! 4 لینک به دیدگاه
Salar.Mehr 509 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ اها!!! نه بابا! والا ما که رشتمون مکانیکه پدره پدر جد ما را در میارند تا 1 نمره بدند. یه استاد داشتیم هلو نمره میداد که اونم اینقدر تالبو شد دیگه نمره نمیده. واقعا سخت نمره میدند 4 لینک به دیدگاه
مرتضی. 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ سالاری مگه فروم همسایه مشکلی داشت؟ 3 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ خوب منم اومدم.ولی گرافیک خونه قبلی رو بیشتر دوست داشتم. 4 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ اي بابا منظورم اون نبود که منظورم اينه که داشگاتون پاسگاهه!! يهني راحت درسا پاس ميشه آقا شما کجا میخونی که این شایعه ها رو شنیدی؟یه ترم بیا مهمان شو اگه تونستی 10 واحد پاس کن 4 لینک به دیدگاه
amir_eng 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ اي بابا منظورم اون نبود که منظورم اينه که داشگاتون پاسگاهه!! يهني راحت درسا پاس ميشه اول سلام به برو بچ گل پرند در جواب:آره پاسگاهه ولی 3 ترم میندازنت زندان بعدش آزادی(با 10 پاسی) 2 لینک به دیدگاه
Salar.Mehr 509 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها به نظرتون اینجا بهتر نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ باشه کوچولو دانشگاه شما از همه جا سخت تره!! اصلا خود شريفه!! خوب شد؟؟ راحت شدي؟؟ بابا داش امیر ما یه شوخی کرد شما به دل نگیر. اگه شما هم دینامیک رو بعد 3 ترم ریاضی مهندسی رو بعد 4 ترم اونم با 11 - 12 پاس میکردی بعد یکی میومد میگفت دانشگاتون پاسگاهه قاطی میکردی، نمی کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
Salar.Mehr 509 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ اگه ازاد قزوین بودیم که خوب بود!!! 3 لینک به دیدگاه
amir_eng 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ فکر کنم اینا برای قشنگی میزنن اطلاعیه 2:طبق قوانین انجمن هرگونه توهین به گروه ، شخص یا عقیده خاصی ممنوع بوده و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد. 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ دوست نوانديش عزيز من همه پستامو پاک کردم شرمنده اگه به دانشگاتون توهين شد!!! خوش باشي 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ سلام.مثل همیشه بچه های پرند فعال هستن. 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ پرچم پرند برای همیشه بالاست: عشق است بچه خرخونای مکانیک دانشگاه رو(عشق است استاد دهقان-شکوه فر-آهنگر-افشارو...)که همشون پوست می کنن تا نمره بدن...عمرا استادای مکانیک پرند به کسی نمره مفتی نمی دن...کلی رفیق تو مکانیک دارم...یکی از استاداش فامیلمونه و سر خیلی از کلاساشون بودم ومی دونم یعنی چی در مورد IT هم که پرند جزء اولین دانشگاه ها و بهترین دانشگاه های بود که فناوری اطلاعات آورد عشق است بچه های عمران پرند و کسب مقام قهرمانی ACI توی epd و مقام دومی ICI مقام اولی سازه سبک همدان و مقام دومی فستیوال بتن و مقام اولی مسابقات مقاوم سازی و ... بازم بگم...تازه این فقط عمران بود...در مورد بقیه رشته ها بچه ای دیگه بیان نظر بدن... 4 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ پرچم پرند برای همیشه بالاست:عشق است بچه خرخونای مکانیک دانشگاه رو(عشق است استاد دهقان-شکوه فر-آهنگر-افشارو...)که همشون پوست می کنن تا نمره بدن...عمرا استادای مکانیک پرند به کسی نمره مفتی نمی دن...کلی رفیق تو مکانیک دارم...یکی از استاداش فامیلمونه و سر خیلی از کلاساشون بودم ومی دونم یعنی چی در مورد it هم که پرند جزء اولین دانشگاه ها و بهترین دانشگاه های بود که فناوری اطلاعات آورد عشق است بچه های عمران پرند و کسب مقام قهرمانی aci توی epd و مقام دومی ici مقام اولی سازه سبک همدان و مقام دومی فستیوال بتن و مقام اولی مسابقات مقاوم سازی و ... بازم بگم...تازه این فقط عمران بود...در مورد بقیه رشته ها بچه ای دیگه بیان نظر بدن... دمت گرم رضا جون. حالا با کی فامیلی؟ 1 لینک به دیدگاه
amir_eng 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ پرچم پرند برای همیشه بالاست:عشق است بچه خرخونای مکانیک دانشگاه رو(عشق است استاد دهقان-شکوه فر-آهنگر-افشارو...)که همشون پوست می کنن تا نمره بدن...عمرا استادای مکانیک پرند به کسی نمره مفتی نمی دن...کلی رفیق تو مکانیک دارم...یکی از استاداش فامیلمونه و سر خیلی از کلاساشون بودم ومی دونم یعنی چی در مورد it هم که پرند جزء اولین دانشگاه ها و بهترین دانشگاه های بود که فناوری اطلاعات آورد عشق است بچه های عمران پرند و کسب مقام قهرمانی aci توی epd و مقام دومی ici مقام اولی سازه سبک همدان و مقام دومی فستیوال بتن و مقام اولی مسابقات مقاوم سازی و ... بازم بگم...تازه این فقط عمران بود...در مورد بقیه رشته ها بچه ای دیگه بیان نظر بدن... آقای دکتر رستگاری رو از قلم انداختی که دو بار پوست می کنه ترم بعد هم استاد شکوه فر می ره کانادا...فکر کنم برنامه ای که مثل انسیس بود جواب داده 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ دمت گرم رضا جون. حالا با کی فامیلی؟ یعنی بگم...میگما...اونوقت می ترسم بریزید سرم:banel_smiley_52:...بعدش:167::167::167: آقای دکتر رستگاری رو از قلم انداختی که دو بار پوست می کنه ترم بعد هم استاد شکوه فر می ره کانادا...فکر کنم برنامه ای که مثل انسیس بود جواب داده دکتر رستگاری که عشقه...یادش بخیر یه زمانی ایشون جای فرزاد بود...شکوه فر داره میره کانادا...به سلامتی...اینم رفت 1 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی بگم...میگما...اونوقت می ترسم بریزید سرم:banel_smiley_52:...بعدش:167::167::167: نکنه فامیله دهقانی که اینقدر میترسی 1 لینک به دیدگاه
مرتضی. 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ میگن رستگاری میانترمشو از رو تمرینای کتب گرفته که! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده