niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ آره بگو اسماعيل . . . مموش الان اسماعيل ميگه چرا دعا ميكنم . . . شبت بخير آرمين برو ديگه بچه شيرازي 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ الهي:persiana__hahaha:مگه بلدي خجالتم بكشي؟!!:icon_pf (17): :w36: نه!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ نه!!!!!! با تو نبود...با من بود...:w00: 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ مموش اسماعيل نگفت داشتم واسه آشتي شما دوتا دعا ميكردم كه برآورده شد 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ نه!!!!كي گفته من آشتي هستم هر كاري ميكنم نمي تونم حرفت رو از يادم ببرم ولي به خاطر حرمت تاپيك باشه اون پستت رو قبول نمي كنم هاااا زياد اصرار نكن اس ام اس پشت اس ام اس اينقدر اس ام اس نده اعصابم خراب ميشه هاااا بگم؟؟؟بگم؟؟؟ خب چرا آبرو ريزي ميكني انقده اينجا؟؟ يا با اس ام اس اينارو بگو يا پيام خصوصي باشه قبول نكن... اما بازم ميگم من شوخي كردمممممممم برو از بچه ها بپرس... منو ميشناسن ، زياد شوخي ميكنم با همه 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ آره بگو اسماعيل. . . مموش الان اسماعيل ميگه چرا دعا ميكنم . . . شبت بخير آرمين برو ديگه بچه شيرازي بچه شيراز اين شيرازيا همه جا معروفن همسايه ما هستن 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ با تو نبود...با من بود...:w00: چرا داد ميزني؟؟؟:w00::w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ مموش اسماعيل نگفتداشتم واسه آشتي شما دوتا دعا ميكردم كه برآورده شد بهش بگو آبرو ريزي نكنه اينجا 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ مموش اسماعيل نگفتداشتم واسه آشتي شما دوتا دعا ميكردم كه برآورده شد كي گفته برآورده شد؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ نه!!!!!! خب چرا آبرو ريزي ميكني انقده اينجا؟؟ يا با اس ام اس اينارو بگو يا پيام خصوصي باشه قبول نكن... اما بازم ميگم من شوخي كردمممممممم برو از بچه ها بپرس... منو ميشناسن ، زياد شوخي ميكنم با همه :there:عيب نداره عزيز دل خواهر من كه ميشناسمت اين اسماعيل هم بالاخره به عظمت و بزرگي تو پي ميبره 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ خب چرا آبرو ريزي ميكني انقده اينجا؟؟ يا با اس ام اس اينارو بگو يا پيام خصوصي باشه قبول نكن... اما بازم ميگم من شوخي كردمممممممم برو از بچه ها بپرس... منو ميشناسن ، زياد شوخي ميكنم با همه خوب ببخشيد احتمالا نبايد اينو ميگفتم ولي به هر حال من به اين سادگي ها نمي بخشمت :w00: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ كي گفته برآورده شد؟؟؟؟ بيخيال ديگههههههه چيكار كنم از دلت در بياد؟هان؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ بهش بگو آبرو ريزي نكنه اينجا الهي قربونت بشم من كله ات رو نكوب اينطوري خب :ws44: كي گفته برآورده شد؟؟؟؟ مگه دست توست؟من ميگم كي برآورده بشه:167::167::167: لوس نشو:icon_pf (44): آشتي كن ديگه:w00: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ اين يه هندوونست كه دست و پا در آورده جايزه من رو بده ميخوام برم 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ آرمين :ws28:من اين عكس رو ميخوام:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ الهي كه نميرييييييييييييييييييييييييييييي :ws47: :there:عيب نداره عزيز دل خواهرمن كه ميشناسمت اين اسماعيل هم بالاخره به عظمت و بزرگي تو پي ميبره خوب ببخشيداحتمالا نبايد اينو ميگفتم ولي به هر حال من به اين سادگي ها نمي بخشمت :w00: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ بيخيال ديگههههههه چيكار كنم از دلت در بياد؟هان؟؟؟؟ مسابقه شماره 8 رو باز كن و اين رو كنسل كن درسته كه 2تاشون لو رفتن ولي دوست دارم تا روز آخر اون باز باشه از لحظه اي كه اونو بستي يه جورايي ازت ناراحت شده بودم اون از پيغامت كه .... اينم از بستن تاپيك 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ الهي قربونت بشم من كله ات رو نكوب اينطوري خب :ws44: مگه دست توست؟من ميگم كي برآورده بشه:167::167::167: لوس نشو:icon_pf (44): آشتي كن ديگه:w00: خدانكنههه... باشه نميكوبم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده