mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ armstrong گفته است: 9 نفری که تا حالا تشخیص هویت شدن...دوتا اخری اسماعیله...فقط شیوه ی سوت زدنش تغییر کرده... خدانكشتت تازه دقت كردم رووي شكلكا حالا چرا دوبار اسماعيل؟؟ :w00: 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ eng.esmail گفته است: اول تاپيك نوشته با مخ تعطيل وارد شويدولي از اين حرفا گذشته!!! كدوم پيغام خصوصيا؟؟؟:w00: عوام فريبي نكن لطفا" بچه ها اين عكس منه يك كلام 20 امتياز نه... 100 امتياز كم كن ازم من كه همين امشب هستم شايد هم 2-3 دقيقه ديگه بابا معذرت ميخوام! خوبه؟؟؟ جلوي همه دارم ازت معذرت خواهي ميكنماااا... يادت باشه فقط 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ mamooshak گفته است: من خيلي ماهم همينو بگو! خوب شد نيومدم بوست كنمااااااااااااا :girl_blush2: يعني ميخواستي بوسم كني؟؟؟ لعنت به دهاني كه بدموقع باز شود نامحرم كدومه چه حرفايي بيا عزيزم:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ mamooshak گفته است: خدانكشتت تازه دقت كردم رووي شكلكا حالا چرا دوبار اسماعيل؟؟ :w00: یکی مونده به آخر همین عکس بچگیاشه...که لاغر بوده... آخری هم که دیگه تپل شده... یه کم دقت کن میبینی که تپل شده... 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ mamooshak گفته است: خدانكشتت تازه دقت كردم رووي شكلكا حالا چرا دوبار اسماعيل؟؟ :w00: چراش كه مشخصه چون من گفتم من روشنگري كردم مگه توي باغ نيستي!!!!؟!؟! همين يه امشبه فردا صبح مسابقه 10 شروع ميشه ببينيد من كي گفتم بهتون اگه نشد بگيد ادمين بده 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ eng.esmail گفته است: يعني ميخواستي بوسم كني؟؟؟لعنت به دهاني كه بدموقع باز شود نامحرم كدومه چه حرفايي بيا عزيزم:icon_pf (44): يعني آشتي شدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ armstrong گفته است: یکی مونده به آخر همین عکس بچگیاشه...که لاغر بوده...آخری هم که دیگه تپل شده... یه کم دقت کن میبینی که تپل شده... خب آخه من يه عكس توي مسابقه قبلي گذاشته بودم از اسماعيل كه! 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ niaz گفته است: آشتي كنين بچه هاي خوب آذر بذا دعوا کنن...باید اینجا شولوغ باشه. تاپیک آرام،کاربر خوب تربیت نمی کنه 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ niaz گفته است: آشتي كنين بچه هاي خوب من به خدا با همه آشتيم، با هيشكي قهرم نميكنم eng.esmail گفته است: چراش كه مشخصهچون من گفتم من روشنگري كردم مگه توي باغ نيستي!!!!؟!؟! همين يه امشبه فردا صبح مسابقه 10 شروع ميشه ببينيد من كي گفتم بهتون اگه نشد بگيد ادمين بده اين بار هر چيم بشه ها، اگه همه هم بفهمن تا آخر هفته نميذارم مسابقه تعطيل بشه... همينطوري ميريم جلو اصلانشم حالا كه اصلا كسي حدس نزده :w00: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ niaz گفته است: آشتي كنين بچه هاي خوب فقط به خاطر نياز ولي اون پست رو قبول نمي كنم ولي په فايده من كه گفتم عكس خودمه بچه ها نبوديد ببينيد كه مموشك چه پيغامي فرستاد ( مموشك تو نخون:167:) :ws28: 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ armstrong گفته است: آذر بذا دعوا کنن...باید اینجا شولوغ باشه.تاپیک آرام،کاربر خوب تربیت نمی کنه :ws28::ws28:اي بگم چيكارت نشه يه وقت حرف كم نياري تو:ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ eng.esmail گفته است: فقط به خاطر نيازولي اون پست رو قبول نمي كنم ولي په فايده من كه گفتم عكس خودمه بچه ها نبوديد ببينيد كه مموشك چه پيغامي فرستاد ( مموشك تو نخون:167:) :ws28: آفرين اسماعيل جونآشتي كار خيلي خوبيه 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ niaz گفته است: :ws28::ws28:اي بگم چيكارت نشهيه وقت حرف كم نياري تو:ws28::ws28: شب همگی به خیر... راستی یه ضرب المثلی هس میگه به گچسارانی ها اصلا اعتماد نکنین... 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ armstrong گفته است: آذر بذا دعوا کنن...باید اینجا شولوغ باشه.تاپیک آرام،کاربر خوب تربیت نمی کنه :ws47: نميري niaz گفته است: :ws21: چرا دعا ميكني؟ eng.esmail گفته است: فقط به خاطر نيازولي اون پست رو قبول نمي كنم ولي په فايده من كه گفتم عكس خودمه بچه ها نبوديد ببينيد كه مموشك چه پيغامي فرستاد ( مموشك تو نخون:167:) :ws28: كدوم پست رو قبول نميكني؟؟ من چه پيغامي فرستادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ mamooshak گفته است: يعني آشتي شدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب آخه من يه عكس توي مسابقه قبلي گذاشته بودم از اسماعيل كه! نه!!!! كي گفته من آشتي هستم هر كاري ميكنم نمي تونم حرفت رو از يادم ببرم ولي به خاطر حرمت تاپيك باشه اون پستت رو قبول نمي كنم هاااا زياد اصرار نكن اس ام اس پشت اس ام اس اينقدر اس ام اس نده اعصابم خراب ميشه هاااا 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ mamooshak گفته است: :ws47: نميري چرا دعا ميكني؟ كدوم پست رو قبول نميكني؟؟ من چه پيغامي فرستادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بگم؟؟؟ بگم؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ armstrong گفته است: الهي:persiana__hahaha: مگه بلدي خجالتم بكشي؟!!:icon_pf (17): :w36: 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۸۹ eng.esmail گفته است: بگم؟؟؟بگم؟؟؟ ادب مرد به ز دولت اوست 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده