Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ توهين چيه! داشتيم با هم شوخي ميكرديم فقط! بيا ادامه مسابقه بابا.... :w00: پس اگه توهين نبود، چي بود؟؟؟ :w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ ممیخوام دیگه:w00: جایزمو بدین برم بابا...از اولشم میدونسم خودمم فخط یخورده شک داشتم 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ پس اگه توهين نبود، چي بود؟؟؟:w00::w00::w00: گفتم كه شوخي كردمممممممممممم جنبه شوخي نداري؟؟؟ خب شوخي نميك/نم ديگه باهات :w00: من با همه شوخي ميكنم :w00: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ خب گفتم كه شوخي بود، بيا آشتي ديگه يعني چي حالا؟؟؟؟ به همين راحتي؟؟؟ نميشه عزيزم 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ ممیخوام دیگه:w00:جایزمو بدین برم بابا...از اولشم میدونسم خودمم فخط یخورده شک داشتم پس اگه توهين نبود، چي بود؟؟؟:w00::w00::w00: چيو از اول ميدونستي؟؟؟؟ جايزه كدومه؟؟ مگه حدس زدي؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ يعني چي حالا؟؟؟؟به همين راحتي؟؟؟ نميشه عزيزم مثلا الان من بايد چيكارك كنم؟؟ عكساتو پس بدم راحت ميشي؟؟ 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها جون روي همديگرو ببوسين و بيخيال بشين ديگه باريكلا مموشي گلم آفرين اسماعيل جونم آرمين اين شكلك ها چيه ديگه 5 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ خوب من حدس زدم این عسک بچگی منه مگه نیس؟؟؟!:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ مثلا الان من بايد چيكارك كنم؟؟ عكساتو پس بدم راحت ميشي؟؟ نه عزيزم بچه ها ديديد كه به من پيشنهاد پت داد من كه قبول نمي كنم آخه يه 3-4تايي ادمين بهم پيشنهاد داد ولي خوب.. روي اينم فكر ميكنم ولي من هنوز ناراحتم هاااا زود بيا از دلم دربيار 5 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ آرمين اين شكلك ها چيه ديگه 9 نفری که تا حالا تشخیص هویت شدن...دوتا اخری اسماعیله...فقط شیوه ی سوت زدنش تغییر کرده... 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها جون روي همديگرو ببوسين و بيخيال بشين ديگهباريكلا مموشي گلم آفرين اسماعيل جونم آرمين اين شكلك ها چيه ديگه من كه كلي منت كشي كردم به خدا كلي دارم بهش پيام خصوصي ميدم خوب من حدس زدم این عسک بچگی منه مگه نیس؟؟؟!:4chsmu1: خدايا چرا هر كي مياد اينجا مخش تعطيل ميشه يه دفه 5 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ الهي بميرم مموشي عزيزم اسماعيل دلت مياد با ايم مموشك عزيزم قهر باشي؟ بيخيال بشو ديگه باريكلا عزيزم 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ نه عزيزمبچه ها ديديد كه به من پيشنهاد پت داد من كه قبول نمي كنم آخه يه 3-4تايي ادمين بهم پيشنهاد داد ولي خوب.. روي اينم فكر ميكنم ولي من هنوز ناراحتم هاااا زود بيا از دلم دربيار بيا اينم مال تو :sorry: 9 نفری که تا حالا تشخیص هویت شدن...دوتا اخری اسماعیله...فقط شیوه ی سوت زدنش تغییر کرده... يعني چهارمين شكلكه منم؟ 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها جون روي همديگرو ببوسين و بيخيال بشين ديگهباريكلا مموشي گلم آفرين اسماعيل جونم آرمين اين شكلك ها چيه ديگه بي ادب نامحرمه:w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ 9 نفری که تا حالا تشخیص هویت شدن...دوتا اخری اسماعیله...فقط شیوه ی سوت زدنش تغییر کرده... :ws28::ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ الهي بميرم مموشي عزيزماسماعيل دلت مياد با ايم مموشك عزيزم قهر باشي؟ بيخيال بشو ديگه باريكلا عزيزم من خيلي ماهم بي ادبنامحرمه:w00::w00: همينو بگو! خوب شد نيومدم بوست كنمااااااااااااا :girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ بي ادبنامحرمه:w00::w00: خب ببخشين نزن من رو 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ من كه كلي منت كشي كردم به خدا كلي دارم بهش پيام خصوصي ميدم خدايا چرا هر كي مياد اينجا مخش تعطيل ميشه يه دفه اول تاپيك نوشته با مخ تعطيل وارد شويد ولي از اين حرفا گذشته!!! كدوم پيغام خصوصيا؟؟؟:w00: عوام فريبي نكن لطفا" بچه ها اين عكس منه يك كلام 20 امتياز نه... 100 امتياز كم كن ازم من كه همين امشب هستم شايد هم 2-3 دقيقه ديگه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده