Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ دیدینمن قبل از همه گفتم دخمله افسانه بیا ازم تشکر کن:w00: چرا داد میزنی حالا ! کجا بیام ازت تشکر کنم ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ نخیرم:w00::w00:اولین نفر من گفتم...اینم لینکش پست شماره 14 تو از بس باهوشی یادت نره بگی مامانت برات یه اسپند دود کنه حتما 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ من از اولش ميدونستم خودتي... :w58: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ من از اولش ميدونستم خودتي... :w58: من نمی دونم چرا همه از اولش میدونستن منم ولی آخرش گفتن ! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ من نمی دونم چرا همه از اولش میدونستن منم ولی آخرش گفتن ! من واسه این لو ندادم که مسابقه جذاب بشه 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ من واسه این لو ندادم که مسابقه جذاب بشه اگه پينوكيو بودي الان دماخت خونه ي ما بود :ws47: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ من واسه این لو ندادم که مسابقه جذاب بشه این مدیر عزیز منه معرفی میکنم: بچه ها مدیر مدیر بچه ها اگه پينوكيو بودي الان دماخت خونه ي ما بود :ws47: باز این حرف زد!!! لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ فرناز نیست؟!! سلام گل پسر دير اومدي تموم شد 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ جدی؟!! :icon_pf (34): راسی سلام!! خوبی دادا؟ حالا کی بود؟! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ جدی؟!! :icon_pf (34): راسی سلام!! خوبی دادا؟ حالا کی بود؟! افسانه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده