mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ EmperorMHSN??????(محمد حسین؟؟)))!!!!!!!!!!! پست اول رو جان من نگا كن، ببين بازم ميگي محمد حسين؟ :ws47::ws47: راستي برو ديگه لالا، وقت خوابت گذشته :ws47: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ من دومین و آخرین حدس خودم رو میزنم...افسانه521 قبلا منو دیده بودی حدس دومم که اشتباه بود...این حدس هشتمم بود...خوبی پیمان؟؟؟چه خبرا؟؟؟ میایی شرط بندی کنیم؟؟؟ بگو چقد؟؟؟ اینم مدرک انقدر هم مطمئن بوده که شرط بندی کرده :w00: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ يه رشته ي در پيت البته رشته خودش درپيت نيستاا،چون مغزش نميكشه ما ميگيم رشته درپيته كه ذوق كنه :167: :w00: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ قبلا منو دیده بودی اینم مدرک انقدر هم مطمئن بوده که شرط بندی کرده :w00: آره من همون اول فهميدم كه ديده بود قبلا... خيلي تابلو بود.. منتهابه دليل لو رفتن نميتونستم چيزي بگم اما شانسي كه آورد هيشكي اسمت رو نگفته بود، براي همين مجبوريم به زوربگيم برنده اس :w00::w00: البته جاي ادمين باشم امتيازش رو چند برابر به خودم و تو ميدم :shad::shad: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ :167: :w00: اينارو گفتم، براي اينكه بايد شك بچه ها به سپيده سيبيل ميرفت تو مسابقه هرچي بد و بيراه بهت گفتم همش براي سپيده كچل بود، به دل نگير 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ قبلا منو دیده بودی اینم مدرک انقدر هم مطمئن بوده که شرط بندی کرده :w00: آخه من کجا تو رو دیدم دختر:w00: باید خوشحال باشی که امتیاز این دور به همشهریت رسیده نه اینکه بگی من تقلب کردم افسانه آره من همون اول فهميدم كه ديده بود قبلا... خيلي تابلو بود.. منتهابه دليل لو رفتن نميتونستم چيزي بگم اما شانسي كه آورد هيشكي اسمت رو نگفته بود، براي همين مجبوريم به زوربگيم برنده اس :w00::w00: البته جاي ادمين باشم امتيازش رو چند برابر به خودم و تو ميدم :shad::shad: :ws28::ws28: مهسا دیدی برنده شدم:ws28::ws28: :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ آره من همون اول فهميدم كه ديده بود قبلا... خيلي تابلو بود.. منتهابه دليل لو رفتن نميتونستم چيزي بگم اما شانسي كه آورد هيشكي اسمت رو نگفته بود، براي همين مجبوريم به زوربگيم برنده اس :w00::w00: البته جاي ادمين باشم امتيازش رو چند برابر به خودم و تو ميدم :shad::shad: برنده زورکی کارت درسته 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ آخه من کجا تو رو دیدم دختر:w00:باید خوشحال باشی که امتیاز این دور به همشهریت رسیده نه اینکه بگی من تقلب کردم افسانه قبلا آدرس صفحه کلوبم رو تو انجمن نوشته بودم اونجا دیدی البته عکسم فرق میکرد ولی خب خوب تونستی تشخیص بدی :ws2: چرا امتیاز این مسابقه انقدر کمه :w00: بهش 100 امتیاز بدید 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ آخه من کجا تو رو دیدم دختر:w00:باید خوشحال باشی که امتیاز این دور به همشهریت رسیده نه اینکه بگی من تقلب کردم افسانه :ws28::ws28: مهسا دیدی برنده شدم:ws28::ws28: :ws28::ws28: مارمولك بازي در نيار، خيلي رفتارت تابلو بود برنده زورکی کارت درسته آره به زور برنده شد 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ اينارو گفتم، براي اينكه بايد شك بچه ها به سپيده سيبيل ميرفت تو مسابقه هرچي بد و بيراه بهت گفتم همش براي سپيده كچل بود، به دل نگير نه عزیزم به دل نمیگیرم میشناسمت شوخی :4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ قبلا آدرس صفحه کلوبم رو تو انجمن نوشته بودم اونجا دیدی البته عکسم فرق میکرد ولی خب خوب تونستی تشخیص بدی :ws2: چرا امتیاز این مسابقه انقدر کمه :w00: بهش 100 امتیاز بدید نخیرم...:w00: من دخترای شهر خودمو میشناسم...هرکی شیرازی باشه میدونم که شیرازیه تنها دختر شیرازی انجمن هم تو بودی باید 1000 امتیاز بدن...دخترای شیراز که الکی نیستن:w00: 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop:این کیه؟ بگو بهش احترام بزاریم من همش فکر میکنم همه هم سن خودمم اینجا :w00: :w00: شما جای بابا بزرگمی 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ آره من همون اول فهميدم كه ديده بود قبلا... خيلي تابلو بود.. منتهابه دليل لو رفتن نميتونستم چيزي بگم اما شانسي كه آورد هيشكي اسمت رو نگفته بود، براي همين مجبوريم به زوربگيم برنده اس :w00::w00: البته جاي ادمين باشم امتيازش رو چند برابر به خودم و تو ميدم :shad::shad: :w74: :w74::w74: :w74::w74::w74: :w74::w74::w74::w74: :w74::w74::w74::w74::w74: :w74::w74::w74::w74::w74::w74: آرمین تو ایشون رو دیده بودی ! کلک میدونستی ! دیدم چه زود شرطو قبول کردی ! باشه ! منم می گم ایتالیا :babygirl: شک ندارم ایتالیا از بلیط برگشتش همون دور اول استفاده می کنه ! 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ قبلا آدرس صفحه کلوبم رو تو انجمن نوشته بودم اونجا دیدی البته عکسم فرق میکرد ولی خب خوب تونستی تشخیص بدی :ws2: چرا امتیاز این مسابقه انقدر کمه :w00: بهش 100 امتیاز بدید چشم، 100 امتياز از آرمين كسر خواهد 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ نخیرم...:w00:من دخترای شهر خودمو میشناسم...هرکی شیرازی باشه میدونم که شیرازیه تنها دختر شیرازی انجمن هم تو بودی باید 1000 امتیاز بدن...دخترای شیراز که الکی نیستن:w00: :jawdrop: :jawdrop: فکر کنم هر روز عصر سر چهارراه ملاصدرا وا میستی همه رو دید میزنی 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ :w74: :w74::w74: :w74::w74::w74: :w74::w74::w74::w74: :w74::w74::w74::w74::w74: :w74::w74::w74::w74::w74::w74: آرمین تو ایشون رو دیده بودی ! کلک میدونستی ! دیدم چه زود شرطو قبول کردی ! باشه ! منم می گم ایتالیا :babygirl: شک ندارم ایتالیا از بلیط برگشتش همون دور اول استفاده می کنه ! من کلک نزدم:w00: پیمان دارم یه تاپیک آماده میکنم تو تالار گفتگوی آزاد که بیایی رسما از اسپانیا اعلام انزجار کنی...الان لینکشو واست میفرستم:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ من کلک نزدم:w00: پیمان دارم یه تاپیک آماده میکنم تو تالار گفتگوی آزاد که بیایی رسما از اسپانیا اعلام انزجار کنی...الان لینکشو واست میفرستم:ws28: 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=19185 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ ااااا اسماعیل نبود؟...!!!! چرا اسماعيله 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده