Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ من گاديبارددارم خودتي :2525s: من با گاديبارد كاري ندارم منم فتنگ دارم 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ اصلا آذر جون جر نزن...:w00:تو حدسات تموم شده بوده...هر کی 2تا حدس بیشتر نمیتونه بزنه... قضیه خانوادگیمون همسری و شوهری جدا...ولی اینجا که ما تعارف نداریم... eeeeeeee پس شما دو تا هم زن وشوبر ميخواين بشين؟ :shad: توي انتخابت دقت كنحتما" ميبري :w00::w00: آرمین بیا عکس هاشو رو کن حقشه بی تربیت :w00: :w00: تاييد ميشود 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ صداي زِر زدن يكي مياد...كيه؟؟؟ فكر كنم مموش باشه :3384s::3384s::3384s::3384s: 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ :w00::w00: آرمین بیا عکس هاشو رو کن حقشه بی تربیت :w00: :w00: چشم...الان رو میکنم...عکسی که اون شب رو کردم دیدی؟؟؟ اگه ندیدی دوباره بذارم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ چشم...الان رو میکنم...عکسی که اون شب رو کردم دیدی؟؟؟اگه ندیدی دوباره بذارم؟؟؟ کجاست عکسش ؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ چی شد تکلیف این عکس مشخص نشد واسه کیه؟ من نیستما چرا تو همه برچسبایی که این مهسا تاپیکشو زده باید اسم من باشه :w00: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ من با گاديبارد كاري ندارممنم فتنگ دارم من بخل گاديباردمم، مجبوري باهاش كار داشتي باشي چشم...الان رو میکنم...عکسی که اون شب رو کردم دیدی؟؟؟اگه ندیدی دوباره بذارم؟؟؟ آره همونو بذار... من اونشب دير وقتبود گذاشتي، 2به بعد بود فك ك/نم همه خواب بودن، خيلي باحال بود 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ مموش لینک امضات خرابه:ubhuekdv133q83a7yy7 بدرست:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ نه اين كلا خشنه، شباي پيش جلوي خودشو ميگرفت ، ديگه الان نميتونه تو چيو زودتر نوشتي؟ راستي بين دعوا و مكالمات و حال و احوال و جنگ و جدل حدس هم بزنيد بي زحمت مموش خانوم من اين همه زحمت كشيدم و اسم اين چند نفر رو يافتم:girl_blush2: ميخواي جز زني كني اصلا آذر جون جر نزن...:w00:تو حدسات تموم شده بوده...هر کی 2تا حدس بیشتر نمیتونه بزنه... قضیه خانوادگیمون همسری و شوهری جدا...ولی اینجا که ما تعارف نداریم... باز تو اومدي و شروع كردي؟ همه جا دعوا اينجام دعوا توي انتخابت دقت كنحتما" ميبري eeeeeeee پس شما دو تا هم زن وشوبر ميخواين بشين؟ نه مموش اين خودش رو چسبونده به من ول كن نيست:girl_blush2: هرجا به نفعشه ميشيم زن و شوبر:thumbsdownsmiley: 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ چشم...الان رو میکنم...عکسی که اون شب رو کردم دیدی؟؟؟اگه ندیدی دوباره بذارم؟؟؟ آها الان دیدم :ws28: از همون بچگی بی تربیت بوده این من دیگه باید برم :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ اسماعيل خيلي ضايعي به خدا :ws28: 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ آها الان دیدم :ws28: از همون بچگی بی تربیت بوده اینمن دیگه باید برم :icon_pf (44): خدانگهدارت افسانه جون اين عكس خيلي خوشجله :ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ باز تو اومدي و شروع كردي؟ همه جا دعوا اينجام دعوا نه مموش اين خودش رو چسبونده به من ول كن نيست:girl_blush2: هرجا به نفعشه ميشيم زن و شوبر:thumbsdownsmiley: :ws44: 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ آها الان دیدم :ws28: از همون بچگی بی تربیت بوده اینمن دیگه باید برم :icon_pf (44): کوجا افسانه"؟؟؟؟؟تازه 2تا عکس ازش دارم معرکه اس...بمون الان میذارم بعد برو... خدانگهدارت افسانه جون اين عكس خيلي خوشجله :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ چی شد تکلیف این عکس مشخص نشد واسه کیه؟ من نیستما چرا تو همه برچسبایی که این مهسا تاپیکشو زده باید اسم من باشه :w00: اولا فقط مشخصه يه پسل بيتربيته :shad: دومم اين راهنمايي رو اينجا اضافه مينم كه مشهدي نيست سوما عشقم ميكشههههههههههههههههههه :w00::w00: معرفي ميكنم،بچه ها اسماعيل اسماعيل بچه ها 5 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ :ws44: کوجا افسانه"؟؟؟؟؟تازه 2تا عکس ازش دارم معرکه اس...بمون الان میذارم بعد برو... چيه عسيسم؟ از اشك و اشك بازي رو شروع نكن ديگه خيله خب:rose:،شوخي بود ديگه:there:ببشيد 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان دوتا عکس از اسماعیل دارم فقط ببخشید یه کم مستهجنه...چیکارش میشه کرد...اسماعیله دیگه... الان میذارم. 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ مموش لینک امضات خرابه:ubhuekdv133q83a7yy7بدرست:vahidrk: دوست دارههههههههههه :w00: امضام فضول سنجهههههه :w00: مموش خانوم من اين همه زحمت كشيدم و اسم اين چند نفر رو يافتم:girl_blush2:ميخواي جز زني كني باز تو اومدي و شروع كردي؟ همه جا دعوا اينجام دعوا نه مموش اين خودش رو چسبونده به من ول كن نيست:girl_blush2: هرجا به نفعشه ميشيم زن و شوبر:thumbsdownsmiley: نه جر زني چيه آهاااااااا، پس بهش محل نده :ws28: :ws44: گيه نكن، درست ميشه :shad: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده