simin asefi 216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بچه ها چطوری میتونم یه تصویر از ورودی بخونم تویه یه ارایه 2بعدی ذخیره کنم؟ جوری که بتونم با هر سطر و ستون آرایه کار میخوام با یه حلقه for رو پیکسل کار کنم کارم اینه که الگوریتم watershed رو پیاده سازی کنم.:ws38: 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بچه ها چطوری میتونم یه تصویر از ورودی بخونم تویه یه ارایه 2بعدی ذخیره کنم؟ جوری که بتونم با هر سطر و ستون آرایه کار میخوام با یه حلقه for رو پیکسل کار کنم کارم اینه که الگوریتم watershed رو پیاده سازی کنم.:ws38: سلام تصویر ورودی مگه به صورت یه ماتریس دو بعدی نیست؟ خب با دو تا حلقه تو در تو روش کار کن دیگه. 2 لینک به دیدگاه
simin asefi 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ خب بعد چجوری میتونم پیکسلهارو مقایسه کنم؟ همون مقادیری که تو خونه های آرایه قرار می گیرین میشن پیکسل تصویر ورودی؟ سلامتصویر ورودی مگه به صورت یه ماتریس دو بعدی نیست؟ خب با دو تا حلقه تو در تو روش کار کن دیگه. 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ خب بعد چجوری میتونم پیکسلهارو مقایسه کنم؟همون مقادیری که تو خونه های آرایه قرار می گیرین میشن پیکسل تصویر ورودی؟ آره دیگه، چجوری می خوای مقایسه کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
simin asefi 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ میخوام پیکسلهارو با هم مقایسه کنم اونایی تو یه خط هستن یعنی با هم همسایه هستن یه برچسب بهشون بدم الگوریتمش اینه: set the initial flood level for an image f to l = minv(f (v)) while l Detect all pixel vl that are newly flooded at level l if a pixel vl is connected to pixels which all have a segment label L then segment L is extended by vl . if a pixel vl is not connected to any pixel that has a segment label then this is the first pixel of a new segment: label it Lnew. if a pixel vl is connected to at least two pixels with different labels then label the pixel W(for watershed) l = l + 1 end_while آره دیگه، چجوری می خوای مقایسه کنی؟ لینک به دیدگاه
simin asefi 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بچه ها کسی میتونه باتوجه به این آدرس: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بگه مشکل کد من چیه؟ الگوریتم Whatershed توی خود متلب هست ولی خروجی کد من مثل الگوریتم نمیشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
simin asefi 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بچه ها لینک کد عوض کردم اون کد خیلی ایراد داشت. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده