simin asefi 216 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام بچه ها چطوری میتونم یه تصویر از ورودی بخونم تویه یه ارایه 2بعدی ذخیره کنم؟ جوری که بتونم با هر سطر و ستون آرایه کار میخوام با یه حلقه for رو پیکسل کار کنم کارم اینه که الگوریتم watershed رو پیاده سازی کنم.:ws38: 1
Imaaan 17060 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام بچه ها چطوری میتونم یه تصویر از ورودی بخونم تویه یه ارایه 2بعدی ذخیره کنم؟ جوری که بتونم با هر سطر و ستون آرایه کار میخوام با یه حلقه for رو پیکسل کار کنم کارم اینه که الگوریتم watershed رو پیاده سازی کنم.:ws38: سلام تصویر ورودی مگه به صورت یه ماتریس دو بعدی نیست؟ خب با دو تا حلقه تو در تو روش کار کن دیگه. 2
simin asefi 216 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 خب بعد چجوری میتونم پیکسلهارو مقایسه کنم؟ همون مقادیری که تو خونه های آرایه قرار می گیرین میشن پیکسل تصویر ورودی؟ سلامتصویر ورودی مگه به صورت یه ماتریس دو بعدی نیست؟ خب با دو تا حلقه تو در تو روش کار کن دیگه. 1
Imaaan 17060 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 خب بعد چجوری میتونم پیکسلهارو مقایسه کنم؟همون مقادیری که تو خونه های آرایه قرار می گیرین میشن پیکسل تصویر ورودی؟ آره دیگه، چجوری می خوای مقایسه کنی؟ 1
simin asefi 216 سازنده ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2015 میخوام پیکسلهارو با هم مقایسه کنم اونایی تو یه خط هستن یعنی با هم همسایه هستن یه برچسب بهشون بدم الگوریتمش اینه: set the initial flood level for an image f to l = minv(f (v)) while l Detect all pixel vl that are newly flooded at level l if a pixel vl is connected to pixels which all have a segment label L then segment L is extended by vl . if a pixel vl is not connected to any pixel that has a segment label then this is the first pixel of a new segment: label it Lnew. if a pixel vl is connected to at least two pixels with different labels then label the pixel W(for watershed) l = l + 1 end_while آره دیگه، چجوری می خوای مقایسه کنی؟
simin asefi 216 سازنده ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2015 سلام بچه ها کسی میتونه باتوجه به این آدرس: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بگه مشکل کد من چیه؟ الگوریتم Whatershed توی خود متلب هست ولی خروجی کد من مثل الگوریتم نمیشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
simin asefi 216 سازنده ارسال شده در 1 خرداد، 2015 سلام بچه ها لینک کد عوض کردم اون کد خیلی ایراد داشت.
ارسالهای توصیه شده