Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 20 بهمن، 2010 سلام به دوستاي گلم از غيبت صغري اي كه داشتم پوزش ميطلبم. حمید فقط یه جمله میتونم بگم: تورو باید با اره برقی دو نصف کرد! 3
Hidden 982 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 حمید فقط یه جمله میتونم بگم: تورو باید با اره برقی دو نصف کرد! چه خطرناکی شما 2
setarearabi 12 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 سلام من برای پروژه کارشناسی نیاز به داده کنترل کیفیت یک کارخانه دارم می توانی کمکم کنی 2
pme 3474 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 مرسی.سیندرلا کوشیییییییییییییی؟ مثله اينكه بعد امتحانات يه راست رفته صفا سيتي 3
Hidden 982 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 مثله اينكه بعد امتحانات يه راست رفته صفا سيتي صداش کنید زودتر بیاد:ws2: 3
Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 مرسی.سیندرلا کوشیییییییییییییی؟ آیم هیر!:wubpink: مثله اينكه بعد امتحانات يه راست رفته صفا سيتي ای بابا...ای بابا سیندیه مظلوم!!!:Ghelyon: صداش کنید زودتر بیاد:ws2: 2
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 آیم هیر!:wubpink: ای بابا...ای بابا سیندیه مظلوم!!!:Ghelyon: سلام و عليكم شما هنوز نيومده اين قول قول گرفتي دستت ... كل انجمن دود گرفته ... از سر كوچه كه داشتم مي اومدم فهميدم كه شما بايد تو تالار باشيد معلومه شما يه دفعه اي كجا غيبتون ميزنه هاااااااااا زود تند سريع بيان پاسخگو باشد ببينم .... 2
pme 3474 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 آیم هیر!:wubpink: ای بابا...ای بابا سیندیه مظلوم!!!:ghelyon: خداييش سيندي صفا سيتي نبودي؟:167: 3
Hidden 982 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 سلام سیندرلااااااااااااااااااااااااا چه عجب چشه ما به جماله شما روشن شد؟!!!!!!!!!!!! 2
Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 سلام و عليكم شما هنوز نيومده اين قول قول گرفتي دستت ... كل انجمن دود گرفته ... از سر كوچه كه داشتم مي اومدم فهميدم كه شما بايد تو تالار باشيد معلومه شما يه دفعه اي كجا غيبتون ميزنه هاااااااااا زود تند سريع بيان پاسخگو باشد ببينم .... سلاااااااام:wubpink: جدا مدیره خیلی خوبی هستی من واقعا ازت خوشم میاد والا یکمی این اواخر مشغله ام زیاد شده باور کن خیلی اوقات وقت کم میارم با اینکه هیچ کاریم نمی کنم....:pichak29: ای بابا ما که بودو نبوده مون واسه تالار توفیری نداشت فقط اسپم میکردیم:persiana__hahaha: ولی چشم حتما سعیمو میکنم که بیشتر بیام:TAEL_SmileyCente: خداييش سيندي صفا سيتي نبودي؟:167: نه باباااااااااااااااا:Ghelyon: البته لابلاش صفاسیتی ام بوده هاا:persiana__hahaha: ولی همه اش نه!!!:pichak: سلام سیندرلاااااااااااااااااااااااااچه عجب چشه ما به جماله شما روشن شد؟!!!!!!!!!!!! عجب از شماست!! یادته چقد میگفتم بیا.... 3
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 سلاااااااام:wubpink:جدا مدیره خیلی خوبی هستی من واقعا ازت خوشم میاد والا یکمی این اواخر مشغله ام زیاد شده باور کن خیلی اوقات وقت کم میارم با اینکه هیچ کاریم نمی کنم....:pichak29: ای بابا ما که بودو نبوده مون واسه تالار توفیری نداشت فقط اسپم میکردیم:persiana__hahaha: بابا چه خبر شده نكنه كه ... هاااا / ؟ پس شيرينيش يادت نره ؟ 3
Hidden 982 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 سلاااااااام:wubpink:جدا مدیره خیلی خوبی هستی من واقعا ازت خوشم میاد والا یکمی این اواخر مشغله ام زیاد شده باور کن خیلی اوقات وقت کم میارم با اینکه هیچ کاریم نمی کنم....:pichak29: ای بابا ما که بودو نبوده مون واسه تالار توفیری نداشت فقط اسپم میکردیم:persiana__hahaha: ولی چشم حتما سعیمو میکنم که بیشتر بیام:TAEL_SmileyCente: نه باباااااااااااااااا:Ghelyon: البته لابلاش صفاسیتی ام بوده هاا:persiana__hahaha: ولی همه اش نه!!!:pichak: عجب از شماست!! یادته چقد میگفتم بیا.... من اینجام اگه بودی بیشتر همو میبینیم:w16: 3
pme 3474 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 نه بابااااااااااااااااالبته لابلاش صفاسیتی ام بوده هاا:persiana__hahaha: ولی همه اش نه!!! باشه قبول ولي حالا كه اومدي دوباره اينجارو به وضعيت قبليش برگردون خيلي همه چي آرومه شده 3
pme 3474 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 بابا چه خبر شده نكنه كه ... هاااا / ؟ پس شيرينيش يادت نره ؟ آره مشكوك ميزنه 3
pme 3474 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 اگه بنفش بودم دیگه اسپم نمیکردم آخجون يه هم رشته اي يافتم:aghosh: آخه اينجا تاپيك اسپمه گلم منتظر پستهاي بعديت در اين تالار هستيم 1
ارسال های توصیه شده