میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ مطمئنی مشاعره بلدی میلاد؟:4chsmu1: توضیح دادم که ...مشاعره انگلیسی اینجوریه...با صدای آخر میگند نه حرف. مثلا با صدای چ تموم میشه تو باید با چ چروع کنی نه حرف اچ. اون یا یو تموم شد...بعد چیزی هم که من گفتم اولین صدایی که میشنوی یو هست دیگه هوم؟ 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ توضیح دادم که ...مشاعره انگلیسی اینجوریه...با صدای آخر میگند نه حرف. مثلا با صدای چ تموم میشه تو باید با چ چروع کنی نه حرف اچ. اون یا یو تموم شد...بعد چیزی هم که من گفتم اولین صدایی که میشنوی یو هست دیگه هوم؟ آخه آخرین کلمه ی من you بود...خوب پس باید با u شروع شه! خودتم داری میگی u پس چرا با y شروع کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ آخه آخرین کلمه ی من you بود...خوب پس باید با u شروع شه! خودتم داری میگی u پس چرا با y شروع کردی؟ میگم صدااااا......... نه حرف اون جمله من صدای یو میشنوی اولش مثلا نمیشد بنویسم Umbrella چون صدای آ میده نه یو شایدم اشتباه میگویم :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ میگم صدااااا......... نه حرف اون جمله من صدای یو میشنوی اولش مثلا نمیشد بنویسم Umbrella چون صدای آ میده نه یو شایدم اشتباه میگویم :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ آخه آخرین کلمه ی من you بود...خوب پس باید با u شروع شه! خودتم داری میگی u پس چرا با y شروع کردی؟ می تونست با u شروع کنه اما مثلا با Uni که اولش صدای یو داره نه مثلا با همون Umbrella یی که خودشونم گفتن چون با صدای "آ" شروع میشه، به نظرم اگه آخرین کلمه you باشه میتونی بعدش با کلمه ی You شرع کنی چون You کلا فقط یه صدا داره اونم همون یویه خب اینا رو گفتم چون خودم میخوام با you شروع کنم christina aguilera_hurt oh i'm sorry for blaming you for everything i just couldn't do and i've hurt myself by hurting you.... U're my favorite part of the day And every morning i look forward to me seeing your face الان اینجا نفر بعد هم میتونه با S شروع کنه هم با C اما Cای که صدای "س" بده نه مثل Cafe صدای "ک" ... :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ این به یاد حسین تی :4chsmu1: Someone to save me Something to save me from myself To bring salvation To exorcise this hell ---------------- The Reincarnation of Benjamin Breeg 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ madonna-la isla bonita Last night I dreamt of San Pedro Just like I'd never gone, I knew the song A young girl with eyes like the desert It all seems like yesterday, not far away 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ You know that I love you boy Hot like Mexico Rejoice At this point I've gotta choose Nothing to lose --------- gaga - alejandro بعدی z یا s چون صدای ز سخته 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ Save me Call my name and save me from the dark Wake me up Bid my blood to run I can't wake up Before I come undone Save me Save me from the nothing I've become Bring Me to Life-Evanescence-Amy lee 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ Empty spaces fill me up with holes Distant faces with no place left to go Without you within me I can't find no rest Where I'm going is anybody's guess [h=1]Backstreet Boys - Incomplete[/h] 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ Empty spaces fill me up with holes Distant faces with no place left to go Without you within me I can't find no rest Where I'm going is anybody's guess Backstreet Boys - Incomplete Nice lyrics Eng, I love this song But U Had to Start whit the last letter that you hear, not what is seen I mean M Not E Stand up You've got to manage I won't sympathize Any more And if you complain once more You'll meet an army of me Bjork- Army of me لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده